Tilslutning til iTunes

Oplever du problemer med at tilslutte din iPhone til din computer, eller vises din iPhone ikke i iTunes, når du har tilsluttet den til din computer, kan det være nogle drivere eller indstillinger, som skaber problemer.

Apple har lavet en trin-for-trin-guide, som vi anbefaler, at du gennemfører:

Afhjælper guiden ikke dit problem, anbefaler vi, at du tilslutter din iPhone til en anden computer. På den måde kan du se, om fejlen ligger på selve computeren eller din iPhone.