Hvordan får jeg udbetalt mit restbeløb?

Hvis du har et beløb stående på din TELMORE-konto, når du opsiger den, får du naturligvis beløbet udbetalt. Du vælger selv, om du vil have beløbet udbetalt til en bankkonto eller overført til en anden TELMORE-konto.

Fra din opsigelsesdato har du 20 dage til at vælge udbetalingsform, før din TELMORE-konto lukker endeligt ned. Du kan ændre udbetalingsform på forsiden af Mit TELMORE. Muligheden for at ændre udbetalingsform vil først være tilgængelig, når du har sagt op. Du kan altså ikke foretage ændringen inden en eventuel opsigelse.