Vises telmore.dk ikke korrekt?

Nogle kunder, der benytter Internet Explorer, oplever, at nogle sider på telmore.dk ikke vises korrekt. Du kan løse problemet ved at gøre følgende:
 
  1. Åben Internet Explorer
  2. Vælg ”Funktioner”
  3. Vælg ”Internetindstillinger”
  4. Vælg ”Sikkerhed”
  5. Vælg ikonet ”Websteder, du har tillid til”
  6. Vælg knappen ”Websteder”
  7. Her skal du tilføje adressen https://*.telmore.dk
 

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?