Privatlivspolitik for Telmore Mobilt Bredbånd

I forbindelse med din afbenyttelse af Telmores mobile bredbånd, indsamler og behandler Telmore som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.
 
Under denne privatlivspolitik, indgår de følgende variationer af Telmores mobile bredbånd: Telmore Home og Telmore On the Go.
 
I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.
 

Typer af oplysninger og formål

I forbindelse med afbenyttelsen af Telmores mobile bredbånd, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:
 
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Kundenummer
  • IP adresse
  • LID / Kredsløbs ID
  • IMSI / ICC nummer
  • Oplysninger omkring hvem kunden har sendt SMS / MMS til og hvornår
  • Lokationsdata
  • SMS / MMS indhold
  • Om kunde er blokeret
  • Om kunde er spærret for udenlands data
  • URL-indhold

De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:
  • Telmore behandler data for at kunden kan komme på internettet gennem mobilnetværket, samt modtage / afsende SMS og MMS via sit mobile bredbånd.
Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger er:
  • Telmore transmitterer tekstbeskeder og data.
 

Tillægsprodukter

  • Hvis du har Telmore mobilabonnement eller mobilt bredbånd har du som kunde også mulighed for at benytte produktet Telmore Play. Du kan læse en særskilt privatlivspolitik for Telmore Play her

Automatiske, individuelle beslutninger

Persondata behandles ikke til brug for automatiseret, individuel beslutningstagning eller profilering.
 
For at være compliant med TDCs fraud prevention, gennemføres en kreditvurdering før at en kunde kan købe mere end 5 numre
 

Kilder

Har du Telmores mobile bredbånd, indsamler Telmore persondata fra følgende kategorier:
  • Kunder
  • CPR-registeret
  • Virksomheds medarbejdere
 

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

  • Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af Telmores mobile bredbånd bliver udført på baggrund af en kontraktuel forpligtelse for at kunde give adgang til den pågældende service, samt en retlig forpligtelse jævnfør, eksempelvis, logningsbekendtgørelsen.
 

Videregivelse af dine personoplysninger

  • Med henblik på at supportere og fejlrette mobilnetværket bliver nogle af dine informationer gjort tilgængelige for tredjeparts netværk- og telekommunikations selskaber, de tilgår oplysningerne ved fejlsager der kræver ekstern support. Slutteligt har vi også et samarbejde med en teknologi virksomhed der supporterer os i forbindelse med spærring af stjålne enheder. Al videregivelse af information har til formål at du som kunde får den bedst mulige service.
 
Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysningerne i dette afsnit er følgende:
  • En berettiget interesse for at yde bedst mulige service for kunderne, samt en kontraktlig forpligtelse til at opretholde den service eller det produkt som kunden har købt, i dette tilfælde Telmores mobile bredbånd.
 

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

  • Når du benytter Telmores mobile bredbånd, bliver noget af din data opsamlet i systemer der bliver hostet af en virksomhed uden for EU/EØS. Dette er en teknologi virksomhed der er beliggende i USA – de supporterer kunder i Telmore i forbindelse med data roaming når du er på udlandsophold.
 

Opbevaringsperiode

  • Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, jf. bogføringsloven bliver nogle af dine informationer dog gemt i op til 5 år.
 

Sikkerhed for behandlingen

For at kunne sikre og beskytte din personlige data specifikt for Telmores mobile bredbånd, arbejder vi efter principperne fra ISO 27001. Telmore fokuserer i høj grad på sikkerhedsforanstaltninger med henblik på:
  • Begrænset adgang til systemer, servere og applikationer hvor både PII og konfigurations data eksisterer og kan blive behandlet.
  • Krav til bruger baserede autoriseringer to at skabe, læse, opdatere og slette data på systemer, servere og applikationer hvor personlig data opererer.
  • Kryptering, anonymisering og pseudonymisering af data der bliver behandlet og der ligger stille.
  • Fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at afværge uautoriserede adgange to områder hvor data er allokeret.
  • Penetrations- og sårbarhedstests af systemer.
  • Patch og change management, med henblik på formaliserede procedurer og systemopdateringer.
  • Forsikre at backups af data er lavet og er lagret I henhold til gældende lovgivning.
  • Dokumentation af produkter, systemer og servere er opdateret.
 
For at beskytte og sikre at dine personlige data der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerheds tiltag, som bliver jævnligt auditeret. Du kan læse mere om disse tiltag via nedenstående links:
Dansk version English version
 

Kontakt for yderligere informationer

Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af Telmores mobile bredbånd, bedes du venligst tage kontakt via vores Customer Support.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores Cookie- og privatlivspolitik.
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?