Privatlivspolitik for Telmore Mobilabonnementer

I forbindelse med din afbenyttelse af dit Telmore mobilabonnement, indsamler og behandler Telmore som dataansvarlig en række personoplysninger om dig.
 
Under denne privatlivspolitik, indgår de følgende variationer af Telmores mobilabonnementer: TELMORE Mobil pakkke-abonnement og TELMORE Mobil basis-abonnement.
 
I denne privatlivspolitik beskriver vi de forhold der opererer omkring vores behandling, brug og videregivelse af personoplysninger i den forbindelse.
 

Typer af oplysninger og formål

I forbindelse med afbenyttelse af Telmores mobilabonnementer, bliver følgende personlige oplysninger indsamlet, verificeret eller behandlet i vores interne systemer:
 
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Kundenummer
  • LID / Kredsløbs ID
  • IMSI / ICC nummer
  • IP adresse
  • Oplysninger omkring hvem kunden har ringet til
  • Oplysninger omkring hvem kunden har ringet til (inklusiv B-numre)
  • Oplysninger omkring hvem kunden har sendt SMS / MMS til og hvornår
  • Oplysninger om hvorvidt kunden har hemmeligt nummer
  • Lokationsdata
  • URL-indhold
  • Voicemail, indhold og kaldsnumre
  • Adgangsforhold til Cube IO visual voicemail
  • SMS / MMS indhold
 
De formål, som vi indsamler og behandler oplysningerne til er:
  • Telmore behandler data for at kunden kan foretage og modtage opkald, modtage og afsende SMS og/eller MMS, samt anvende data på mobilen.
 
Den behandling der forekommer med de personlige oplysninger er:
  • Telmore transmitterer telefonsamtaler, tekstbeskeder og data.
 

Tillægsprodukter

  • Hvis du har Telmore mobilabonnement eller mobilt bredbånd har du som kunde også mulighed for at benytte produktet Telmore Play.

Automatiske, individuelle beslutninger

Persondata behandles ikke til brug for automatiseret, individuel beslutningstagning eller profilering.
 
For at være compliant med TDCs fraud prevention, gennemføres en kreditvurdering før at en kunde kan købe mere end 5 numre.
 

Kilder

Har du et Telmore mobilabonnement, indsamler Telmore persondata fra følgende personkategorier:
  • Kunder
  • CPR-registeret
  • Virksomheds medarbejdere
  • Telefonnummer på opkaldsmodtager ved dine udgående opkald
 

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne

  • Det juridiske grundlag for vores indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med afbenyttelse af Telmore mobilabonnementer bliver udført på baggrund af en kontraktuel forpligtelse for at kunde give adgang til den pågældende service, samt en retlig forpligtelse jævnfør, eksempelvis, logningsbekendtgørelsen.
 

Videregivelse af dine personoplysninger

  • Med henblik på at supportere og fejlrette mobilnetværket bliver nogle af dine informationer gjort tilgængelige for tredjeparts netværk- og telekommunikations selskaber, de tilgår oplysningerne ved fejlsager der kræver ekstern support. Ydermere er der også en software virksomhed der supporterer vores voicemail service. Slutteligt har vi også et samarbejde med en teknologi virksomhed der supporterer os i forbindelse med spærring af stjålne enheder. Al videregivelse af information har til formål at du som kunde får den bedst mulige service.
 
Det juridiske grundlag for videregivelsen af personoplysningerne i dette afsnit er følgende:
  • En berettiget interesse for at yde bedst mulige service for kunderne, samt en kontraktlig forpligtelse til at opretholde den service eller det produkt som kunden har købt, i dette tilfælde Telmore mobilabonnementer.
 

Overførsel af personoplysninger til modtagere i lande uden for EU/EØS

  • Når du benytter Telmore mobilabonnementer bliver noget af din data opsamlet i systemer der bliver hostet af virksomheder uden for EU/EØS. De to virksomheder er teknologi virksomheder, og er beliggende i USA – de supporterer i forbindelse med data roaming når du er på udlandsophold.
 

Opbevaringsperiode

  • Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål, jf. bogføringsloven bliver nogle af dine informationer dog gemt i op til 5 år.
 

Sikkerhed for behandlingen

For at kunne sikre og beskytte din personlige data specifikt for Telmore mobilabonnementer, arbejder vi efter principperne fra ISO 27001. Telmore fokuserer i høj grad på sikkerhedsforanstaltninger med henblik på:
  • Begrænset adgang til systemer, servere og applikationer hvor både PII og konfigurations data eksisterer og kan blive behandlet.
  • Krav til bruger baserede autoriseringer to at skabe, læse, opdatere og slette data på systemer, servere og applikationer hvor personlig data opererer.
  • Kryptering, anonymisering og pseudonymisering af data der bliver behandlet og der ligger stille.
  • Fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at afværge uautoriserede adgange to områder hvor data er allokeret.
  • Penetrations- og sårbarhedstests af systemer.
  • Patch og change management, med henblik på formaliserede procedurer og systemopdateringer.
  • Forsikre at backups af data er lavet og er lagret I henhold til gældende lovgivning.
  • Dokumentation af produkter, systemer og servere er opdateret.

 
For at beskytte og sikre at dine personlige data der anvendes i dette produkt, er der indført en række sikkerheds tiltag, som bliver jævnligt auditeret. Du kan læse mere om disse tiltag via nedenstående links:
Dansk version English version
 

Kontakt for yderligere informationer

Hvis du ønsker yderligere detaljer omkring behandlingerne af din personlige data, i forbindelse med leveringen af produktet Telmore mobilabonnementer, bedes du venligst tage kontakt via vores Customer Support.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores Cookie- og privatlivspolitik.
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?