Ændringer til abonnement og services på Mit TELMORE

På Mit TELMORE kan du let ændre i dit abonnement.

Uanset, hvor på hjemmesiden, du befinder dig, kan du altid logge ind på Mit TELMORE i øverste højre hjørne. Har du glemt login og adgangskode, kan du let få en ny her.

Abonnement

Under fanen "Mit abonnement" kan du se et overblik over, hvilket abonnement du er tilmeldt. Herfra kan du vælge at skifte abonnement ved enten at klikke på fanen Pakker (1) eller på knappen Skift pakke (2). Gå til Mit TELMORE

Mit Abonnement forside

Vælg pakke

Services

Sammen med abonnementet kan du samtidig være tilmeldt en række services, som eksempelvis Automatisk Betaling.

Under fanen "Services" kan du se, hvilke services du er tilmeldt, samt hvilke services du har mulighed for at tilmelde dig.

Tilmeld automatisk betaling

TELMORE Play

Fanen TELMORE Play giver dig en oversigt over de tjenester, du er tilmeldt i TELMORE Play. Det er også her du har mulighed for at ændre adgangskoder og se dine brugernavne.

TELMORE Play på Mit TELMORE