Få Danmarks bedste dækning

Hos Telmore bruger vi TDC NET’s mobilnetværk, der er målt som Danmarks bedste. Se hvordan vi dækker hos dig.

Mobildækningen i et område afhænger af flere ting som fx
 

Hvor dækker Telmore?

Telmore dækker stort set over hele Danmark. Vi bruger TDC NET's netværk, som giver bedre adgang til 4G og 5G end de andre netværk i landet. Så du får mobiltelefoni, data og Mobilt Bredbånd på første klasse, når du bliver kunde hos os. 
Alene på 5G dækker Telmore lige nu 99,3 % af Danmark med hurtigt og stabilt mobilnetværk via TDC NET.
 

TDC NET har den bedste mobildækning

TDC NET dækker helt suverænt med internetforbindelse og mobiltelefoni til dig, både når du har 2G, 3G, 4G og 5G. TDC NET har hejst mobilmaster rundt om i hele Danmark, og Teknologisk Institut har målt, at TDC NET’s mobilnet er det bedste for 8. år i træk ( Læs rapporten her ) . Både i de store byer og i provinsen og ude på landet leverer TDC NET internet-forbindelse med høje hastigheder.

Kom på Danmarks bedste netværk med Mobilt Bredbånd

Mobilt Bredbånd

Mobilt Bredbånd hos Telmore er ikke låst til en fast husstand, som ved almindeligt bredbånd, og du kan derfor altid tage dit mobile bredbånd med, ligegyldig hvor i landet du er.

Mobilt Bredbånd er internet, som er koblet op på mobilnettet. Så du får samme fine dækning og hastighed på din computer og iPad, som du kender fra mobiltelefonen. Mobilt Bredbånd giver dig internet via et SIM-kort, som du sætter i en router, USB-modem eller direkte i din tablet/pc. Det er ikke låst til en fast husstand, som ved almindeligt bredbånd med kabel, og du kan derfor altid tage dit mobile bredbånd med rundt i landet.

Alt efter om du vil have Mobilt Bredbånd som trådløst internet i hjemmet, eller har brug for internet på farten med din iPad, tablet eller laptop, er der et abonnement til dit behov.

Trådløst internet i hjemmet

Med det hurtige 4G eller 5G-netværk er Mobilt Bredbånd hos Telmore et godt alternativ til den faste bredbåndsforbindelse. Du får en WiFi-router, så hele familien kan være online på samme tid. Vi anbefaler, at du tjekker vores dækningskort, før du bestiller mobilt bredbånd til hjemmet eller sommerhuset.
 

Vær online på farten

Mobilt Bredbånd fungerer optimalt med din iPad, tablet eller laptop, når du er på farten. Du kan altså være online overalt, f.eks. i toget, på studiet eller i parken.

Få bedst mulig dækning på dit internet

Hastighed på mobilnetværket

På 5G kan du forvente hastigheder op til 1.000 Mbit/s.
På 4G-netværket kan du opleve hastigheder op til 329 Mbit/s.
Med 3G får du mellem 2 til 12 Mbit/s i download og mellem 1 til 4 Mbit/s i upload. 

Selvom vi har Danmarks bedste netværk skal du være opmærksom på, at følgende ting kan have indflydelse på din dækning og hastighed, hvor du befinder dig:
 
  • Skove og større bakker kan dæmpe signalet
  • Bygninger af beton, metal eller energiglas kan dæmpe signalet
  • Hastigheden kan være afhængig af afstanden til sendemasten
  • Hastigheden kan være afhængig af antallet af brugere på samme sendemast
Test eventuelt din internethastighed med vores hastighedstest .

Få Danmarks bedste dækning hos Telmore

Du får den bedste dækning i Danmark med et mobilabonnement eller Mobilt Bredbånd hos Telmore. Det giver den bedste internetforbindelse i stort set hele Danmark, uanset om du streamer, surfer på internettet eller bruger dine apps. Samtidig undgår du også at miste forbindelsen, når du fx bruger GPS.

De fleste bliver irriterede, hvis der er udfald i internetforbindelsen, eller den bliver langsommere, fordi dækningen pludselig stopper. Det undgår du stort set, når du har et mobilabonnement hos Telmore, hvor der er data inkluderet, da dækningen ikke findes bedre i Danmark.

Telmore bruger TDC NET’s netværk, som er målt til at være Danmarks bedste netværk af Teknologisk Institut. Du finder ikke et bedre mobilnetværk, så de fleste har en god oplevelse, når de bruger internettet, uanset hvor de er.
Du kan få glæde af den gode dækning på din smartphone, tablet, computer, spillekonsol osv., da du kan få adgang til netværket på mere end én måde. Et mobilabonnement giver dig 4G eller 5G på telefonen, og med Mobilt Bredbånd kan du få 4- eller 5G til computeren og andre af dine platforme.

Hos Telmore tilbyder vi nemlig også Mobilt Bredbånd, som giver dig trådløst internet, når du er derhjemme og på farten. Det sikrer dig, at du hele tiden bruger et lynhurtigt og effektivt netværk, når du skal surfe på nettet, streame eller noget helt tredje.

Mere om dækning

Hvis du oplever huller i dækningen hos dit nuværende mobilselskab, kan du prøve at undersøge, om vi dækker bedre i dit område. Det kan sagtens betale sig at skifte mellem de forskellige mobilnet for at finde det, der dækker bedst. Livet er for kort til at slås med dårlig dækning. Hvis du er kunde hos os og stik imod forventningen har problemer med at få forbindelse, når du ringer eller vil have adgang til internet, så prøv at tjekke dækningskortet, og hvis der er angivet god forbindelse, så undersøg om der kan være noget i vejen med opsætningen af din mobiltelefon, dens antenne eller dit abonnement.

Så hvis du oplever dårlig mobildækning indendørs, kan det skyldes, at du opholder dig i en bygning af beton. Eller metal eller energiglas kan skygge for dækningen. Rent faktisk kan du også opleve huller i dækningen, hvis du står midt i en stor skov, fordi mobilsignalet kan have svært ved at finde vej igennem nettet af blade. Den udfordring er ens for alle mobilnet.

Når du kører i tog, kan du også opleve huller i dækningen, fordi toget kører så stærkt, at mobilmasten og din mobiltelefons antenne ikke kan nå at tale sammen, inden du kører videre til den næste mast. Hvis du oplever huller i dækningen hos det ene teleselskab, giver det god mening at flytte dit mobilabonnement til en anden udbyder, der har en anderledes dækning. Vi har mange kunder, som mærker bedre mobildækning, når de skifter til Telmore, simpelthen fordi vi bruger Danmarks bedste netværk.
Telmore bruger TDC NET’s netværk, som i en rapport fra Teknologisk Institut er blevet målt til at have Danmarks bedste og hurtigste mobilnetværk. De har målt den samlede kundeoplevelse ud fra de fire parametre: tale, data upload, data download og videostreaming. Målingerne er foretaget 500 forskellige steder i Danmark.

TDC NET kaster både penge, tid, kræfter og knowhow ind i kampen for at bygge netværk af højeste kvalitet, og det kommer dig til gode som Telmore-kunde. Efterhånden er det almen viden, at TDC NET har førerpositionen, når det kommer til netværk. Lægger man 4G sammen med 3G og 2G, dækker TDC NET hele 99,5 % af Danmark. Derudover dækker TDC NET lige nu 99,3 % af Danmark med hurtigt og stabilt 5G.
 
TDC NET er på landsplan hurtigere og mere fejlfri til download og upload end de andre danske netværk i telebranchen.
Hvis du skal på ferie i et EU-land, nyder du godt af den forholdsvis nye EU-regulation, der betyder, at du kan bruge dit mobilabonnement på ferien stort set som i Danmark. Og som Telmore-kunde har du også glæde af den gode 4G-dækning i EU. Bortset fra ganske få EU-lande, har du dækning med 4G-hastighed på ferien.

Du kan ringe og sende sms’er, indtil du ikke har mere tale i dit abonnement. Du kan også bruge data, og mængden afhænger af dit abonnement. På Mit Telmore kan du se, hvor meget EU-data du har til rådighed.
Mobilt Bredbånd kan du dog ikke bruge i udlandet, så hvis du vil bruge din tablet eller computer på ferien i EU, kan du evt. lave et mobilt hotspot med din smartphone.

Du modtager en sms, når du har opbrugt 80% og 100% af din EU Data. Her får du også besked om, hvilken pris du vil blive opkrævet for den data, du benytter efter din EU Data er opbrugt.
Når du er ude at sejle på havet, rækker teleselskabernes mobilmaster ikke altid. Sejler du med færge eller på krydstogt gælder der nogle andre takster, når du vil ringe fra din mobiltelefon.

Du kan ofte se på din telefon, at du hverken er på dit hjemme-netværk eller på et roaming-netværk, og du får ofte en sms med takster for brug af maritim roaming eller satellit-roaming.

Mobilt Bredbånd kan du kun bruge på havet, hvis dit hjemlige mobilnetværk dækker. Altså hvis du har samme dækning som på land i Danmark.
Som Telmore-kunde får du den bedste mobildækning i Danmark. Vi bruger TDC NET ’s mobilnet, der er målt som det bedste til at give 4G-dækning. 

Vores netværk dækker samlet set 99 % af Danmark, så du vil også have fin dækning uden for de store byer. Hvis du bor på øer som fx Bornholm, Anholt og Fanø kan du sagtens have fin 4G-dækning uden huller. Vi kan selvfølgelig ikke garantere noget, og der kan være steder, hvor masten ikke når helt optimalt. Men generelt set er der god mobildækning, og du kan altid tjekke dækningskortet.

På Telmores hjemmeside kan du vælge det mobilabonnement, Datadeling eller Mobilt Bredbånd, som passer bedst til dig, uanset hvad du vælger, er Danmarks bedste 4G-netværk inkluderet i prisen.
Jeg har hørt, at teleselskaberne sætter specielle mobilmaster op, når der er Roskilde Festival. Passer det?

Ja, gæsterne ved de store kæmpearrangementer som Folkemødet, Hjallerup Marked og Roskilde Festival får flere master at få signal fra. TDC NET sætter ekstra master op for at være klar til det ekstra dataforbrug, når mange mennesker på samme tid alle sammen vil sende live på sociale medier fra koncerten med yndlingsbandet, uploade billeder og tjekke vejrudsigt. Dataforbruget bliver mangedoblet på et mindre, afgrænset område, og her er vi klar til at håndtere den ekstra belastning på mobilnettet.
Hvis du oplever problemer med at ringe, sms’e eller bruge mobildata, er det vigtigt at lægge mærke til, om du altid mærker problemer i et bestemt område. Hvis din telefon fungerer alle andre steder, skyldes den dårlige dækning måske den lokale mast.

Hvis din telefon brokker sig flere steder, er den måske gal med dens antenne. Prøv eventuelt en anden telefon. Der kan være forskel på de forskellige telefoners antenneegenskaber.

Prøv at holde telefonen anderledes og undgå at dække mobilens antenne. Hvis du har en ældre model, kan det sandsynligvis betale sig at købe ny mobiltelefon .