Stig på nu

...og få alle de bedste streamingtjenester
samlet i dit mobilabonnement.

Første måned
99,-
Herefter 369,- pr./md.

Køb nu

 

Stig på nu

...og få alle de bedste streamingtjenester
samlet i dit mobilabonnement.

Første måned
99,-
Herefter 369,- pr./md.

Køb nu

 

Stig på nu

...og få alle de bedste streamingtjenester
samlet i dit mobilabonnement.

Første måned
99,-
Herefter 369,- pr./md.

Køb nu

Telmore Play:
Mobilabonnement med streaming og underholdning

Streaming, musik, e-bøger + fri tale, sms/mms og data
* Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider 1000 GB.
** Gælder t.o.m. 13.02.2022 og kun for nye Play kunder. Gælder ikke ved samtidigt køb af telefon.
*** Gælder t.o.m. 30.01.2022 og kun for nye Play kunder. Gælder ikke ved samtidigt køb af telefon.
HBO Max™ and related service marks are the property of WarnerMedia Direct, LLC. All Rights Reserved.


Inkl. 5G –  læs mere her
 

Køb en pakkeløsning
og få mere for mindre.


Få alle fordelene ved ét samlet mobilabonnement med
streamingtjenester. Syv streamingtjenester, fri tale og fri data.

Alle får 5G
med Telmore Play

Hos Telmore er der 5G fra Gedser til Skagen. Vi dækker lige nu 98,4% af DK – og det er altså fedt, når man streamer på farten eller derhjemme.

Alle får 5G
med Telmore Play

Hos Telmore er der 5G fra Gedser til Skagen. Vi dækker lige nu 98,4% af DK – og det er altså fedt, når man streamer på farten eller derhjemme.

Alle får 5G
med Telmore Play

Hos Telmore er der 5G fra Gedser til Skagen. Vi dækker lige nu 98,4% af DK – og det er altså fedt, når man streamer på farten eller derhjemme.
 
 
 

Få mere værdi.
Måned efter måned.

 

Når du samler det hele på én regning i stedet for flere, er der penge at spare. 

Aldrig et kedeligt øjeblik

Få alle streamingbehov dækket på én regning.

Hos os får du musik og lydbøger til ventetiden, og samtidig kan du frit skifte mellem alt det stærkeste underholdning på tværs af vores streamingtjenester. På den måde kan du altid finde underholdning, der passer præcis til dit humør lige nu og her.

 

Ofte stillede spørgsmål om Telmore Play

Telmore Play er et mobilabonnement med streaming inkluderet. Der er fri tale, masser af data og du kan vælge mellem forskellige pakker så du får det der passer dit behov og pengepung bedst. Den store pakke indeholder 7 fantastiske streamingtjenester, så du aldrig løber tør for underholdning.

Telmore Play indeholder Netflix, Viaplay, HBO Max, TV 2 PLAY, Paramount+, Telmore Musik og Chapter. Der er forskel på, hvad de forskellige pakker indeholder, og hvad de koster, men du får 5G med i alle Telmore Play pakkerne.
Når du har købt din pakke, får du en velkomstmail med login til alle streamingtjenesterne. Følg linket til hver enkelt underholdningsudbyder, download deres app og opret dig som kunde. Fremgangsmåden står i de mail, du modtager fra os. Hvis du glemmer dit login, kan du logge ind på Mit Telmore. Her er der link til tjenesterne og guide til at genskabe glemt password.
Når du har købt din pakke, får du en velkomstmail med login til alle streamingtjenesterne. Følg linket til hver enkelt tjeneste, download deres app og opret dig som kunde. Fremgangsmåden står i de mail, du modtager fra os. Hvis du glemmer dit login, kan du logge ind på Mit Telmore. Her er der link til tjenesterne og guide til at genskabe glemt password.
Se din pris på de enkelte pakker, når du klikker dig ind på siden. Vælg din foretrukne kombination af musik og streaming, og se prisen på de enkelte mobilpakker med streaming og musik.
Hvor mange enheder du kan streame på afhænger af den enkelte tjeneste. Du får præcis det samme indhold og de samme funktioner, som hvis du købte abonnement direkte hos hver udbyder. 
Du kan bruge dine streamingtjenester på nærmest alle dine skærme. Du kan se film og serier på mobil, computer (både pc og mac), iPad eller tablet, smart-tv, via Aple-tv, Chromecast, og Telmore Musik-app er kombatibelt med Sonos. Kort sagt kan du nærmest bruge dit abonnement med film og tv overalt.
Ja, du har mulighed for at tilkøbe flere tjenester oveni dem, der allerede er inkluderet i pakkerne. Faktisk kan du vælge mellem hele 3 forskellige pakker af magasiner, nemlig Flipp , Pling og Wype . Ja, navnene minder lidt om lyde, men indholdet er ikke til at tage fejl af. Klik dig ind på hver enkelt og se, hvilke magasiner du får med. Er du til Euroman, Anders And, Her & Nu, sundhed, livssstil eller mode, historie eller sport. Mængden af læsestof er næsten så godt som uendelig.
Ja, du kan sagtens købe ny mobil og ovenikøbet spare en del på prisen, når du vælger at kombinere den med et af de store mobilabonnementer. Her kan vi ofte give dig en mobilrabat, som gør mobilen billigere for dig. Du kan afbetale mobiltelefonen over 6, 12 eller 24 måneder, naturligvis 100 % rente- og gebyrfrit. Kig i vores webshop og se de gode tilbud. Vi har et stort udvalg af iPhone , Samsung Galaxy , Motorola og Sony
Det kræver sin internetforbindelse med al den underholdning. Vi har Mobilt Bredbånd, som er fleksibelt internet helt uden kabler. Du sætter bare strøm til dit modem, så er du hurtigt på nettet. Mobilt Bredbånd giver dig internet over enten 4G eller 5G, og du får Danmarks bedste mobilnetværk. Du kan også købe Mobilt Bredbånd sammen med Telmore Play.
Har du allerede abonnement hos os, og ønsker du at få Netflix inkluderet?

Så log ind på Mit Telmore . Her kan du skifte til et abonnement med Netflix. Du finder login-knappen til Mit Telmore i øverste hjørne af hjemmesiden, eller også kan du downloade Mit Telmore som app i App-store og Google Play .
Dit login er dit mobilnummer og den adgangskode, du lavede, da du blev kunde hos os. Hvis du ikke kan huske dit password, klikker du bare på "Glemt adgangskode" og laver en ny kode.

Vil du gerne have magasiner i dit abonnement, eller har du brug for Min Bio med endnu mere indhold til børnene?
Så kan du tilkøbe følgende tjenester som en tilføjelse til din pakke: Flipp, Min Bio, Pling og Wype. Det koster 49 kroner per styk om måneden. Læs om de øvrige tjenester .

Hvad nu hvis jeg har en streamingtjeneste i dag, som ikke er inkluderet i et af de nye abonnementer inde på Mit Telmore? Svaret er, at der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt at finde en pakke, der rummer alt det indhold, du tidligere har haft. Men vi håber, du finder en attraktiv pakke med masser af underholdning, der samlet set tilfredsstiller dine behov.

Bedste mobilabonnement med underholdning

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi selv synes, at vi har verdens bedste underholdningsabonnement. Men det fungerer nu engang bedst, hvis andre roser en. Derfor har vi givet ordet til Steen Jørgensen, som er redaktør på mobil.nu, telepristjek.dk og andre prissammenligningstjenester inden for telebranchen.
 
"At finde et mobilabonnement, der indeholder mange tjenester, er ikke blot en sjovere måde at finde et familieabonnement på. Det kan også være en måde at spare rigtig mange penge på - hver måned."
 
Sådan siger han, og du kan læse mere i hans anmeldelser af Play-abonnementerne ovre på mobil.nu.
 
Og efter den forrige opdatering af Telmore Play udtalte han, at der ikke herskede tvivl: ”Telmore har stadig de bedste familieabonnementer i Danmark med Telmore Play!”

I det hele taget opfordrer vi dig til at læse anmeldelser og artikler om produktet, og vi er meget taknemmelige for, at folk tager så godt imod det.

Det er vores ambition at levere et mobilabonnement med underholdning, musik og streaming, hvor du kan spare mange kroner om måneden. Med fri adgang til de mange streamingtjenester i abonnementet, kan du følge med i dine yndlingsserier, selv om de ligger forskellige steder. Det er ret unikt både at have Netflix, HBO Max, Viaplay, TV 2 PLAY, Paramount+ i samme pakke. Og der er også musik og e-bøger med. Se din pris øverst på siden.
 

Telmore Play er klar til 5G

I Danmark er det nye 5G-mobilnetværk rullet ud. 

Alle Play-abonnementer er inkl. 5G, og så kan du modtage 5G-signal på din smartphone hvis du har købt en smartphone, der kan modtage 5G-signal. Har du ikke en 5G-mobil kan du naturligvis fortsat bruge din gamle mobiltelefon og gå på nettet via Danmarks bedste 4G-mobilnetværk, præcis som du kender det i dag eller købe en ny hurtigt 5G-mobil i vores shop.