TELMORE PLAY SUPREME

SE MERE

REALITY, FILM, SERIER, BØGER, PODCAST OG MUSIK

Inkl. masser af data & fri tale

tilbudet udløber

-- -- -- --
DAGE TIMER MINUTTER SEKUNDER

UBEGRÆNSET INDHOLD PÅ ALLE DINE ENHEDER

Saml dine streamingtjenester i dit mobilabonnement
-og spar penge hver måned

DE BEDSTE FILM, SERIER, TV, REALITY OG BØRNEINDHOLD

Paradise Hotel på Viaplay. Game of Thrones og The Handmaid's Tale på HBO Nordic.  X Factor, Badehotellet og Natholdet på TV2 Play.  Saml al din streaming med Telmore Play og spar penge. Der er også masser af underholdning til dine børn. Uden tvivl det bedste familieabonnement.

KØB

Bøger, lydbøger og podcast


Med Bookmate kan du fordybe dig i mere end 350.000 danske og engelske lyd- og e-bøger. Så bestemmer du selv, om humøret er til let læsning, fordybelse på sofaen, eller en sjov lydbog mens du vasker op.

SE MERE

Fri adgang til musik


Med Telmore Musik får du fri afgang til mere end 60 millioner musiknumre, som du kan tage med dig overalt og lytte til online og offline. Lyt til David Guetta, Beyoncé, Mads Langer, pop, festmusik, gamle klassikere - kun fantasien sætter grænser. Log ind på din mobil eller computer eller fx på tablet eller Smart-TV. Du kan bruge din app sammen med Sonos, Apple TV, Chromecast osv.

SE MERE

UNDERHOLDNING FOR HELE FAMILIEN

Telmore Play er ikke kun underholdning til dig. Det er underholdning for hele familien. Her mødes de bedste film og serier til store og små, massevis af musik, tusindvis af bøger og meget mere i ét abonnement. Flere kan være logget ind på de forskellige tjenester samtidigt. Brug det på alle dine skærme. Telmore Play er hygge sammen eller afslapning hver for sig.

MOBILABONNEMENT + UNDERHOLDNING

Telmore Play er masser af tale, data og fri sms/mms samt streaming, musik og underholdning til dig. Hos Telmore får du abonnement på Danmarks bedste mobilnetværk, så der er 4G-adgang i topkvalitet, når du vil høre musik og se film og serier. Køb Mobilt Bredbånd eller datadelings-SIM-kort, hvis du har brug for internet til fx tablet eller Smart-TV.

KØB