Bestil og aktiver SIM-kort

Dit SIM-kort hænger sammen med dit abonnement, og du skal bruge det for at kunne ringe og sende beskeder. Når du skal bruge et nyt, kan du bestille det gratis i Mit Telmore-appen.

Du kan vælge et eSIM eller et almindeligt, fysisk SIM-kort.

eSIM er et elektronisk SIM-kort, som du scanner ind på din mobil med en QR-kode. Det er ret genialt, hvis du står og mangler dit SIM-kort lige nu. Du skal bare dobbelttjekke, at din mobil kan bruge eSIM. Læs mere om eSIM

Sådan bestiller du et nyt SIM-kort

Du bestiller i appen
Log på Mit Telmore-appen og bestil dit nye SIM-kort. Så er det gratis. Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail indenfor 24 timer.

Hvis du bestiller et eSIM er det klar med det samme, hvis du bestiller et fysisk SIM-kort, lander det i din postkasse indenfor 5 hverdage.

Bestil SIM-kort
Husk at aktivere dit SIM-kort
Dit SIM-kort aktiveres ikke automatisk, når det er bestilt. Så når du har fået dit SIM-kort, skal du huske at aktivere det på Mit Telmore under SIM-kort. Det er det samme sted, du bestilte det.

Hvis din mobil er blevet stjålet

Så skal du spærre dit SIM-kort asap, så dit abonnement ikke bliver misbrugt. Når det er spærret, kan du bestille et nyt.
Spær dit SIM-kort

Lås din mobil
Det er også en god ide at låse din mobil, hvis den er stjålet. Afhængigt af om du har en iPhone eller en smartphone, kan du enten gøre det via Apple eller Google.

Hvis din mobil er blevet stjålet

Så skal du spærre dit SIM-kort asap, så dit abonnement ikke bliver misbrugt. Når det er spærret, kan du bestille et nyt.
Spær dit SIM-kort

Lås din mobil
Det er også en god ide at låse din mobil, hvis den er stjålet. Afhængigt af om du har en iPhone eller en smartphone, kan du enten gøre det via Apple eller Google.

Hvis din mobil er blevet stjålet

Så skal du spærre dit SIM-kort asap, så dit abonnement ikke bliver misbrugt. Når det er spærret, kan du bestille et nyt.
Spær dit SIM-kort

Lås din mobil
Det er også en god ide at låse din mobil, hvis den er stjålet. Afhængigt af om du har en iPhone eller en smartphone, kan du enten gøre det via Apple eller Google.

Gør som alle andre Telmore-kunder

• Slip for telefonkøen
  • Få det fulde overblik
  • Få unikke kundefordele

Ofte stillede spørgsmål

eSIM er et elektronisk SIM-kort – læs meget mere om eSIM. Et almindeligt SIM-kort er det, som du nok allerede kender. Det er en lille chip, som du kan sætte i mobilen.
SIM-kortet kommer i 3 størrelser. Du kan klikke det ud i den rigtige størrelse, som passer til din mobil. Hvis du kommer til at klikke det ud i en for lille størrelse, kan du sagtens klikke det tilbage igen.