Hos os hedder det

Få 5G-internet til halv pris
de første 3 måneder

Bestil her
Mindstepris 6 mdr. 1.493 kr.

Internet fra Telmore

Få nemt og hurtigt internet hos os. Her kan du danne dig et overblik over alle dine muligheder med internet fra Telmore.


Se hvor hurtigt internet vi tilbyder hos dig

JUHUUU - du kan få 5G-internet

5G-internet
inkl. 5G-lånerouter
Oprettelse: 149 kr.
149 ,-
/md.
de første 3 mdr. Herefter 299 kr./md.

JUHUUU - du kan få 4G-internet

1000 GB
inkl. 4G-lånerouter
Oprettelse: 99 kr.
124 ,-
/md.
de første 3 mdr. Herefter 249 kr./md.
*
Øv! 
 

Nemt

3 hurtige steps og
så er du online
 

Hurtigt

Oplev lynhurtige hastigheder!
Sæt routeren i vinduet, så har du hul igennem
 

Bedst

Alle kunder hos Telmore
får Danmarks bedste 5G-dækning


 

3 hurtige, så har du internet fra Telmore

Vores internet er trådløst. Det betyder, at du hverken er bundet til din adresse, skal grave plænen op eller have en montør på besøg. Vi sender dig et SIM-kort og en router, og så skal du blot sætte den i en stikkontakt.

Indsæt

Tilslut

Tænd

Vores internet-abonnementer

Indsæt, tilslut, tænd. Så har du internet med Danmarks bedste 5G-dækning – lynhurtigt og ligetil.

5G-internet

inkl. 5G-lånerouter
Oprettelse: 149 kr.
Mindstepris 6 mdr.: 1.493 kr.

Køb nu

4G-internet

inkl. 4G-lånerouter
Oprettelse: 99 kr.

Mindstepris 6 mdr.: 1.218 kr.
Køb nu

5G-internet og 4G-internet hos Telmore

Du kan selv vælge, om du vil have internet der kører på 4G eller 5G. Forskellen er, at 5G er det nyeste og hurtigste netværk - se om du kan få 5G på din adresse.  Vi dækker (næsten) hele Danmark.
 
Det er supersimpelt og nemt at komme i gang med vores internet. Setuppet er det samme, uanset om det er internet med 4G eller 5G: En router, et SIM-kort og en stikkontakt er de 3 ting du har brug for med internet fra Telmore. Vi sørger for routeren og SIM-kortet, så skal du bare have tjek på stikkontakten. Nemt! 
 

Internet med Danmarks bedste 5G-dækning

Vil du gerne se, hvor godt vores internet dækker hos dig? Slå din adresse op på vores dækningskort.

Internet med streaming

Hvorfor nøjes med internet? Top op med 4 streamingfavoritter fra Danmarks største underholdningsunivers, når du bestiller internet med streaming fra Telmore. Se priser og vælg dit internet med streaming herunder.
1000 GB
inkl. 5G-lånerouter
Oprettelse: 149 kr.
269 ,-
/md.
første 3 mdr. Herefter 539,- pr. md.
VÆLG SELV
Vælg selv 4 streamingtjenester
1000 GB
inkl. 4G-lånerouter
Oprettelse: 99 kr.
249 ,-
/md.
første 3 mdr. Herefter 499,- pr. md.
VÆLG SELV
Vælg selv 4 streamingtjenester
1000 GB
inkl. 5G-lånerouter
Oprettelse: 149 kr.
489 ,-
/md.
VÆLG SELV
Vælg selv 3 streamingtjenester
1000 GB
inkl. 4G-lånerouter
Oprettelse: 99 kr.
449 ,-
/md.
VÆLG SELV
Vælg selv 3 streamingtjenester

Internet på farten

Tag dit internet med i baglommen med en smart lille router, som kan køre på batteri
5 GB
Oprettelse: 99 kr.
49 ,-
/md.
40 GB
Oprettelse: 99 kr.
99 ,-
/md.
125 GB
inkl. 4G-lånerouter
Oprettelse: 99 kr.
149 ,-
/md.
250 GB
inkl. 4G-lånerouter
Oprettelse: 99 kr.
199 ,-
/md.

Spørgsmål og svar

Trådløst internet er internet, du kan tage med dig overalt. Du kender det måske, som mobilt bredbånd. Med trådløst internet er det eneste, du skal bruge en router, et SIM-kort og en stikkontakt og voilá - så er du klar til at gå online derhjemme, i sommerhuset eller på farten. Både mobilt bredbånd og kablet WiFi er trådløst internet. Forskellen mellem de to internetløsninger er, at mobilt bredbånd/internet trækker data fra mobilnetværket, hvor kablet WiFi leverer internet gennem et telefonstik – det er derfor mindre fleksibelt sammenlignet med mobilt bredbånd/internet.
Med internet hos os, får du samtidigt internet på det bedste netværk. Vi dækker 99,3% af hele Danmark med 5G, så din internetoplevelse er hurtig og stabil hver gang! Tjek hvilken internethastighed du kan få hos os.
Nej. Vores internet kræver kun en router, et SIM-kort og en stikkontakt. Routeren og SIM-kortet sørger vi for - det eneste du skal have styr på, er en stikkontakt.

Når du har bestilt dit internet her på siden, sender vi dit SIM-kort og din router afsted med det samme, så det er fremme indenfor 4 hverdage. Når du har modtaget det, følger du vores tretrinsguide - så har du internet på det bedste netværk.

Du skal hverken have en montør forbi eller gravet plænen op. Det bliver ikke mere simpelt.
Om du vælger 4G-internet eller 5G-internet, så får du adgang til det bedste netværk som Telmore-kunde. Så det er en win-win situation, uanset hvad du ender med.

Af de to muligheder, så er 5G den bedste forbindelse. Det er den nyeste generation af internet på mobilnetværket, derfor kan du kan forvente lynhurtige hastigheder og en stabil internetoplevelse hver gang. Tag vores hastighedstest og se, om du kan få 5G hos dig.

Stadig nysgerrig?  Bliv klogere på 5G
Ja! Vores internet er ikke bundet op på din adresse – du kan tage det med dig rundt i hele Danmark og nyde godt af det bedste netværk.

Hvis du for eksempel har et sommerhus, kan du tage dit internet med dig derhen. Opsætningen er supernem, så du slipper for bøvl – og vigtigst af alt, så slipper du for at betale for internet på 2 adresser. Der er mange penge at spare!
Vi sørger for, at du får en router med, når du bestiller internet hos os. Hvis du for eksempel bestiller 5G-internet, får du en særlig router med, som er 5G-klar. På den måde er du sikker på, at du har de allerbedste forudsætninger med internet hos os - det kræver kun en stikkontakt.
Signalet kommer udefra. Derfor anbefaler vi, at du sætter dit internet i en vindueskarm. På den måde kan routeren bedst fange signalet og sikre dig den allerbedste dækning.

Det er også godt, hvis du kan placere din router centralt. Så når dit internet bedst ud i alle rum med en bred rækkevidde, så hele hjemmet kan få glæde af den gode dækning – uanset hvor man er.

Hvis du alligevel har svært ved at få hul igennem til dit internet, så har vi lavet en simpel tjekliste, du kan gennemgå. Se hvordan du fejlsøger på dit internet.
For at give dig det bedste overblik, har vi samlet alle vores priser og gebyrer for internet på én side. Se vores priser på internet.
Ja, det skal du. Når du opretter internet hos Telmore, bliver dit nuværende internet ikke automatisk opsagt - som du måske kender fra når du flytter dit mobilnummer. I stedet skal du selv kontakte din internetudbyder og sørge for at det bliver opsagt.

Så er du klar til at oprette internet på Danmarks bedste 5G-dækning!