Om Telmore

Her på siden har vi samlet information om virksomheden Telmore. Du kan blandt andet se jobopslag, vores persondatapolitik og cookiepolitik.

Ledige stillinger


Som medarbejder i Telmore får du 200 engagerede, dygtige og festlige kollegaer. Vi har et godt socialt miljø og en hverdag, der fungerer, fordi vi har det sjovt, mens der bliver knoklet igennem.
 

Kontakt

Du kan selv lave ændringer i dit abonnement på Mit Telmore. Derudover kan du finde hjælp i vores hjælpesider, skrive til os på Facebook og du kan ringe eller sende os en mail.

Se mere

Persondatameddelelse
i Telmore

Er du interesseret i, hvordan Telmore håndterer personoplysninger, så kan du læse mere her.

Se mere

Cookie- og persondatapolitik
 

Som alle andre virksomheder har vi i Telmore specifikke retningslinjer for, hvordan vi behandler data. 

Se mere

Om Telmore

Telmore startede den 31. oktober 2000, som det første danske online teleselskab.

I dag er Telmore en del af Nuuday og benytter sig af  TDC NET´s netværk, som er med til at give Telmores 750.000 kunder Danmarks bedste netværk.

Telmore er dog meget mere end et mobilabonnement, og næsten 200.000 af Telmores kunder har derfor adgang til streaming og underholdning via Telmore Play. Telmore Play er et abonnement der giver adgang til film, serier, musik og meget mere for både børn og voksne.

Den fornemmeste opgave i Telmore er at være der for kunderne, om det så handler om mobilabonnementer, mobilt bredbånd eller køb af ny mobil. Dette blev anerkendt af Wilkes 2017 og 2019, da Telmore fik prisen for Danmarks bedste kundeservice.