Find Telmore i en butik


Telmore har ingen fysiske butikker, men vi samarbejder med POWER, der har skarpe mobiltilbud, som du kan kombinere med Telmores abonnementer.

 

Telmore butik? POWER!


Vi ved, at mange ønsker at se og føle deres nye gadget eller telefon, før de køber. Derfor har vi indgået i et samarbejde med Danmarks største elektronik- og hårde hvidevare-forhandler, POWER.

Hos POWER kan du finde en række skarpe rabatter og mobiltilbud, som du altid kan kombinere med Telmores abonnementer med streamingtjenester.

Og vil se Telmores fulde sortiment, kan du altid gå på opdagelse her i vores webshop , der indeholder alt, hvad du skal bruge af smartphones, mobiltilbehør, abonnementer og mobilt bredbånd.

Gå til shop

Telmore.dk


Siden 2000 har vi været et online-selskab og dermed helt uden fysiske Telmore butikker. Det har gjort os i stand til at fokusere på den digitale kundeoplevelse og sikre den bedste kundeservice på tværs af de digitale medier.

På grund af vores nuværende digitale tilstedeværelse, har vi mulighed for at være tilgængelige når som helst, hvor som helst. Det betyder, at vi har et stort hjælpeunivers , hvor du altid kan finde svar på mange af dine spørgsmål. Finder du ikke svaret dér, kan du gennem vores chatfunktion få svar inden for få minutter. Skulle du have behov for at tale med en fagperson, har du altid mulighed for at ringe til os på tlf. 70 21 89 00.

Gennem vores app, Mit Telmore , har du alt, hvad du behøver lige ved hånden. Vores selvbetjeningsapp er nem at bruge, og du finder alt fra dit forbrug, betalinger, abonnementsspecifikationer samt tank-op aftaler.

Danmarks bedste mobilabonnementer


På Telmore.dk finder du altid den nyeste udvikling inden for mobiltelefoner og tilbehør. Med vores store udvalg af smartphones fra kendte mærker som Apple, Samsung, Xiaomi, Sony, finder du altid den bedste mobiltelefon til prisen.

Vi har gjort det nemt og overskueligt at lede efter netop de specifikationer du søger – hvad end det er et stærkt kamera, høj opløsning eller en god batteritid. Du har også mulighed for at sammenligne priser, så du er sikret den bedste pris på din nye mobiltelefon.

Skulle uheldet være ude og telefonen går i stykker, så opretter du blot en reparationssag og sender mobilen til os - så vender vi hurtigst muligt tilbage med dine muligheder. I mange tilfælde dækker din garanti skaderne.

Se alle mobilabonnementer

Telmore Play
– underholdning for alle!


Når du handler på Telmore.dk får du også ubegrænset underholdning med i dit abonnement.

Telmore Play er vores udvalg af abonnementer med tale, data og adgang til en lang række populære streamingtjenester i ét. Det er en løsning, som ved at samle alle dine abonnementer, sparer dig penge. Med Telmore Play er du sikret underholdning for hele familien, da flere brugere kan være aktive samtidigt.

Se mere om Telmore Play