Samsungs nyeste foldbare telefoner

Samsung
Galaxy Z Fold5

Fra 505 kr./md.
Mindstepris i 6 mdr. 13.914 kr.
Se mobil

Samsung
Galaxy Z Flip5

Fra 319 kr./md.
Mindstepris i 6 mdr. 9.450 kr.
Se mobil

Imponerende nyt fra Samsung


Samsung er udkommet med to nye generationer af deres ikoniske Galaxy Z Flip- og Galaxy Z Fold-mobiler. Begge mobiler er blevet opgraderet med en kraftigere processor og et imponerende tyndt design, sammenlignet med generation 4. Derudover har Samsung Galaxy Z Flip5 fået en betydeligt større udvendig skærm og Samsung Galaxy Z Fold5 tager multitasking til et nyt niveau med plads til 3 åbne faner på én gang. 

Samsung Galaxy Z Flip5 er skabt til selfieentusiasten med banebrydende muligheder indenfor håndfri fotografi – og Samsung Galaxy Z Fold5 til dig, som fleksibelt har brug for mobil og tablet i én. 
 

Samsung Galaxy Z Flip5

 

Endnu bedre udvendig skærm

5. generation af Flip-modellen fra Samsung har fået en voldsom opgradering siden 4. generation. Samsung Galaxy Z Flip5 kan blandt andet bruges både åbnet og lukket. Den udvendige skærm er så stor, at du sagtens kan bruge den foldet sammen – du kan for eksempel se notifikationer, svare på beskeder eller styre musik. Med Samsung Galaxy Z Flip5 får du det bedste ved en lille og stor mobil på én og samme tid. Du får fuld fleksibilitet– du kan endda tage billeder og se dig selv på den udvendige skærm imens du tager det, fordi kameraet er placeret lige over skærmen.
 

Selfies på en ny måde!

Selfiedrømmen! Med Samsung Galaxy Z Flip5 kan du tage selfies uden hænder. Sæt mobilen fra dig og indstil vinklen perfekt, så alle kan være med. Så er du klar til at tage dit selfie - vink til kameraet, så aktiveres selvudløseren. Og det gælder begge kameraer. Du kan også bruge bagkameraet med Samsung Galazy Z Flip5, som har en større sensor, så der kommer endnu mere lys og derved flere detaljer i billedet sammenlignet med frontkameraet.
 

Samsung Galaxy Z Fold5


Mobil og tablet i én

Samsung Galaxy Z Fold5 skaber helt nye muligheder for multitasking – eller skulle vi sige tripletasking. Den udvendige skærm er 6,2” og altså større end Galaxy S23 til sammenligning. Folder du mobilen ud, får du en enorm 7,6” skærm, som fungerer som en tablet. Du kan bruge den udvendige skærm til alt det, du normalt bruger din mobil til – og sammenlignet med sin forgænger Galaxy Z Fold4, er den endnu tynder og derfor 10 gram lettere, hvilket kun gør den endnu mere handy at bruge og nemt at have med sig.
 

Unitasking, multitasking eller tripletasking?

Samsung Galaxy Z Fold5 skaber nye rammer og forudsætninger for, hvad en mobil kan. Foldet sammen kan du have den med i hånden overalt, foldet ud, kan du bruge den til tusindvis af ting. Med plads til 3 åbne vinduer på den indvendige skærm, kan du både holde øje med indbakken, arbejde i et dokument og følge med i nyhederne. Eller tre helt andre ting - det er op til dig!
 

Verdensklasse skærm

Du kan også nyde al pladsen til streaming eller gaming. Skærmen er lysstærk og har en hurtig opdateringsfrekvens på 120 Hz, så du får en flydende oplevelse, hvor du nemt kan se enhver detalje. Bakket op af en endnu kraftigere processor, sammenlignet med Galaxy Z Fold4, er der ikke det, Samsung Galaxy Z Fold5 ikke kan!

 

Samsung hos Telmore

Samsung Galaxy S23 – en ny, spændende serie!


Den helt nye lancering fra Samsung består af tre nye modeller – Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra.
 
De nye modeller har fået nogle mærkbare opgraderinger indvendigt, men bestemt også på designet. Udseendemæssigt minder Galaxy S23 meget om forgængeren, Galaxy S22, med sit minimalistiske, stilrene og elegante design. Klassisk Samsung. De materialer, som mobilerne består af, er modstandsdygtige og sikrer, at du kan have din Galaxy S23 længe. Rammen består af sindssygt stærkt Armor Aluminium og skærmen af den nyeste generation af Gorilla Glass Victus 2. Tag din Galaxy S23 med dig overalt – den kan holde til det.
 
Galaxy S23-serien kommer i 4 naturtro nuancer, du kan nemlig vælge mellem Phantom Black, Cream, Green og Lavender. 
 

Samsungs til dato bedste kamera


Samsung Galaxy S23 Ultra har det bedste Samsung-kamera til dato. Mobilen åbner for helt nye muligheder indenfor fotografi med et 200 megapixel hovedkamera, som sikrer suveræn opløsning i ethvert billede. Også Samsung Galaxy S23 og Galaxy S23+ har fået endnu bedre ultravidlinser på 12 megapixel og er nu endnu mere lysfølsomme. Forbedringen af lysfølsomheden gør, at du kan tage flotte billeder om dagen, men også når mørket falder på - nightography sikrer skarphed og kontrast, selv når det er mørkt. For ikke at nævne det opgraderede selfiekamera, hvor du virkelig kan fremhæve dit motiv ned til mindste detalje.
 

Opgraderet kerne, fuld af kræfter


Sammenlignet med Galaxy S23-serien, har de nye mobiler fået en endnu kraftigere processor og derfor betydeligt flere kræfter, så du virkelig kan udnytte mobilen til fulde. Snapdragon 8 Gen 2 for Samsung er den bedste processor i en Samsung-mobil til dato, hvilket gør Galaxy S23-serien til de bedste gaming- og streamingmobiler nogensinde, produceret af Samsung. Den opgraderede software sikrer den bedste brugeroplevelse, uanset hvilken af de tre modeller, der passer bedst til dig.
 
Batteriet er også blevet udvidet, så kapaciteten er endnu større og levetiden endnu længere. Kombinationen gør, at du kan nyde en effektiv og intelligent mobil – hele dagen. Ved hjælp af kunstig intelligens, tilpasser din Galaxy S23 sig dig, og sparer automatisk på batteriet, når du ikke aktivt bruger mobilen.
 
 

Samsung Galaxy S23 Ultra - suverænt kamera, ydeevne og design 


En virkelig fed opgradering ved Samsung Galxy S23 Ultra er det suveræne kamera. Med fire linser, som alle arbejder sammen takket være kunstig intelligens, får du billeder i perfekt kvalitet med høj opløsning og flot lysindfald uanset vinkel eller afstand. Du kan også udforske video i 8K kvalitet med Galaxy S23 Ultra. Kameraet kan gengive op til 60 milliarder farver, når du filmer, hvorfor du får enhver nuance med. Og så er der naturligvis et utal af funktioner, som du nysgerrigt kan udforske, når du tager billeder og filmer. Mulighederne er uendelige.
 
Batteriet, processoren og skærmen har alle tre fået en overhaling, som tilsammen gør din oplevelse af mobilen langt bedre. Batteriet holder længere, mobilen har hurtigere respons og du kan både streame og game, lige så meget du vil. Samsung Galaxy S23 Ultra tager effektiviteten til helt nye højder.
 
Er du nysgerrig efter mere? Læs mere om Samsung Galaxy S23 Ultra. 
 

Samsung Galaxy S23 – en brugeroplevelse i topkvalitet!


Samsung Galaxy S23 er en minimalistisk, intelligent mobil indefra og ud. Den nye kraftige processor kommer til udtryk igennem den dynamiske AMOLED 2X-skærm, når du spiller, scroller eller skifter mellem dine apps. Overgangene er flydende, jævne og med øjeblikkelig reaktion, så du kan bruge din mobil effektivt.

Sammenlignet med sin forgænger, Samsung Galaxy S22, kan du glæde dig til det opgraderede selfiekamera! Med Portrait Mode kan du virkelig fremhæve dit motiv - og nu endnu bedre, med forbedret dybdeanalyse. Baggrunden sløres diskret med bokeh-effekt, så portrættet virkelig træder frem ned til hver eneste detalje.
 
Helt nye Galaxy S23 har virkelig meget at byde på og flere fede forbedringer. Læs mere om Samsung Galaxy S23.
 

Samsung Galaxy S23+ - massivt batteri, massiv skærm


Med Samsung Galaxy S23+ får du alt det bedste fra Galaxy S23 – bare endnu større. Nyd den store, lysstærke og dynamiske AMOLED 2X-skærm, som har en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz. Om du vil streame en film i haven, spille et spil imens du venter eller bare holde dig opdateret på dine apps, så er oplevelsen altid rig på detaljer, imponerende og jævn. Grafikprocessoren er blevet 45% mere kraftfuld og kølesystemet dobbelt så effektivt!
 
Og når du holder en pause, så sparer Galaxy S23+ automatisk på strømmen og nedsætter opdateringsfrekvensen, så du kan udnytte det massive 4.700 mAh batteri hele dagen lang. Perfekt til lange dage på farten, hvor Galaxy S23+ er din tro følgesvend.
 
Læs mere om Samsung Galaxy S23+.  

Foldbare mobiler fra Samsung

Samsung
Galaxy Z Fold4

Fra 519 kr./md.
Mindstepris i 6 mdr. 14.250 kr.
Se mobil

Samsung
Galaxy Z Flip4

Fra 309 kr./md,-
Mindstepris i 6 mdr. 9.210 kr.
Se mobil

Samsung Galaxy Z Flip4 

En stor oplevelse i et lille format
Nu er nyeste generation af den fleksible og foldbare mobiltelefon fra Samsung landet. Denne gang kommer mobilen med en række smarte opdateringer, der sikrer dig endnu mere kraft, endnu nemmere navigation og endnu større mulighed for at udleve kreativiteten. 

Som altid forener Samsung på delikat vis en innovativ teknologi med et unikt design. Med den nye Galaxy Z Flip4 kan du nemlig både nyde en stor skærm og et lille format uden at gå på kompromis med hverken kamera-kvalitet, batterikapacitet eller god lyd. 

Endnu mere ikonisk og unik!
Galaxy Z Flip4 er lille, men storslået. De nyeste opdateringer er ikke få. De byder blandt andet på en endnu bedre kamera-oplevese, hvor du med FlexCam har mulighed for at tage håndfri selfies. Samtidig har  kamaeraobjektivet fået en opgradering, der betyder, at der lukkes endnu mere lys ind i hvert billede – så du kan indfange særlige øjeblikke selv i lav belysning. 

Som altid kan du nyde en glidende og smidig oplevelse, når du bruger den foldbare mobil. Lukket får du alt det vigtigste vist på forsidens skærm. Afspil nemt musik, se og besvar beskeder og fortsæt nemt i åben tilstand, hvis du får brug for mere plads. I halvåben tilstand kan du nyde underholdning, tage selfies eller deltage i videoopkald med vennerne – med helt fri hænder. 

Oplev den nye Samsung Galaxy Z Flip4
Galaxy Z Flip4 er en mobil, der skal opleves. Det giver en helt unik følelse at have en foldbar mobil i hånden og mærke, hvor intuitivt og nemt det er at navigere fra forside til den store skærm og fra app til app. 

Det ikoniske design kommer i fire nye farver, hvor det klassiske møder det moderne. De nye farver er matte og findes i Graphite, Bora Purple, Pink Gold og Blue.  

Samsung Galaxy Z Fold4 

Produktivitet og kreativitet er taget til næste niveau
Den nye Samsung Galaxy Z Fold4 byder på en helt ny måde at nyde underholdning på og lette den moderne måde at leve og arbejde på.

Her forenes det bedste fra en smartphone med komforten ved en tablet. Lukket fungerer Galaxy Z Fold4 som smartphone med en 6.2” skærm, mens den indvendige skærm på 7.6” åbner op for at få endnu mere fra hånden i tablet-format. 

I den nyeste version af Fold4 er der sket en markant opgradering af kameraet fra 12 megapixel til hele 50. Det sikrer dig billeder af højeste kvalitet, og sammen med mobilens nye funktioner kan du tilmed indfange ethvert øjeblik selv i mørke. 

En smartphone der gør arbejdet smart
Samsung Galaxy Z Fold mobilerne er kendte for at gøre arbejdet smartere og enklere – og Fold4 er ingen undtagelse. 

Multitasking har aldrig været nemmere end med Galaxy Z Fold4. Her har du mulighed for at have op til tre vinduer åbne på samme tid, og du glider smidigt mellem forskellige apps og programmer. Og skal du deltage i videoopkald, kan du blot skifte til Flex Mode-tilstand og nemt tage noter eller tjekke din kalender imens. 

Samsung Galaxy Fold4 er hurtigere, kraftigere og endnu smartere end alle sine forgængere til glæde for din produktivitet og din samlede mobiloplevelse. 

Oplev den nye Samsung Galaxy Z Fold4
Den nyeste Fold4 byder på en oplevelse uden sammenligning. 

Uanset om du ønsker en mobil med et kvalitetskamera, en mobil med en kraftfuld kerne, et design i topklasse eller en smidig og nem brugeroplevelse, er du sikret med Fold4. 

Galaxy Z Fold4 er så stor – og så smart! 
 

Når du køber telefon hos Telmore får du altid:

Altid fri fragt
3-5 dages levering
Rente- og gebyrfrit afdrag
Du betaler ikke ekstra for at afdrage
14 dages returret
Returlabel i pakken
Gratis med PostNord
Danmarks bedste mobildækning
Vi bruger TDCs netværk, der er kåret til Danmarks bedste

Samsung Galaxy – ikoniske smartphones

Samsung er kendt for at skabe nogle af de mest populære smartphones i verden. Særligt Samsung Galaxy-modellerne har taget alle med storm og har gjort Samsung til en af de mest kendte mobilproducenter.

Siden Samsung Galaxy for første gang så dagens lys har deres smartphones gang på gang imponeret med sine stilrene designs, intuitive funktioner og imponerende teknologi. Og udviklingen er kun gået én vej – og det er fremad. 

Hos Telmore finder du de nyeste smartphones fra Samsung Galaxy-serien, der sikrer dig en mobiloplevelse ud over det sædvanlige. 
 

Køb Samsung Galaxy med et Telmore-abonnement

På vores webshop har du altid mulighed for at finde nyeste generation af Samsung Galaxy-serien. Gå på opdagelse i vores mobilunivers, der byder på de mest eftertragtede modeller fra Samsung. 

Når du køber din nye Samsung Galaxy kan du kombinere det med et mobilabonnement fra Telmore, som kommer med en række unikke fordele. 

Vores mest populære mobilabonnement giver dig, udover fri tale, adgang til 5G-netværket og masser af data, også adgang til de bedste streamingtjenester og timevis af underholdning. Vi kalder det Telmore Play.  

Med Telmore Play er der aldrig et kedeligt øjeblik. Du har nemlig mulighed for at finde underholdning for hele familien på Netflix, HBO Max, Viaplay, TV2 Play, Telmore Musik, Saxo og mere endnu.

Nyd et roligt øjeblik med en lydbog, eller din yndlingsserie direkte fra din Samsung Galaxy eller fra en af hjemmets øvrige enheder. 

Vi fører en række mobilabonnementer, så du kan finde det, der passer til dit forbrug. Vi sørger for at flytte dit nummer helt automatisk. Vælg blot din Galaxy-smartphone, et abonnement der matcher dit forbrug, og bestil og betal direkte online. Vi leverer din nye mobil med fri fragt - nemt og hurtigt. 
 

Køb Samsung Galaxy på afbetaling

Hos Telmore har du mulighed for at købe en ny Samsung Galaxy på afbetaling . Uanset om du vælger at afdrage i 6, 12 eller 24 måneder, er din afdragsordning uden renter og gebyrer. Når du køber din mobil på afdrag, vil du automatisk blive tilmeldt et abonnement hos Telmore – og det giver rabat på prisen på din Samsung Galaxy. 

Afdrag trygt hos Telmore med: 

•    0 % i stiftelsesomkostning
•    0 % i debitorrenten
•    0 % i ÅOP
•    0 kr. i totale kreditomkostningerKom på 5G-netværket med Samsung Galaxy og Telmore

Telmores udvalg af Samsung Galaxy-modeller giver alle mulighed for at komme på det lynhurtige 5G-netværk
Hvis du vil have adgang til den nyeste generation af mobilnetværk, kræver det blot en 5G-klar mobiltelefon, et abonnement der indeholder 5G, og en 5G mast tæt på dig. Og vi kan hjælpe dig med det hele her hos Telmore. 

Der findes utallige 5G-ready smartphones fra Samsung Galaxy – og vi skriver altid hvilke. Gå derfor blot på opdagelse i vores webshop , og find din nye 5G-klare Samsung Galaxy i dag. Og du behøver hverken at bekymre dig om master eller mobilabonnementer. 

Med Telmore er hele landet dækket af 5G, og vi har flere mobilabonnementer der inkluderer 5G og giver dig mulighed for at komme på det lynhurtige mobilnetværk.

 

Få det bedste inden for smartphones med en Samsung Galaxy

Kvaliteten af en Samsung Galaxy er til at se og føle på. Fællestrækket for alle deres modeller er, at de er gennemsyret af kvalitet fra deres indre til ydre. Fra det absolut bedste hardware og software og innovative funktioner til en stilfuld indpakning i design-linjen. 

Uanset hvilken Samsung Galaxy du vælger, er du sikret en high-end smartphone, der sætter barren højt for alle øvrige mobiler på markedet.  Samsung Galaxy - elegant og robust design

Samsung Galaxys mobiler er kendt for at have et enkelt og stilrent design. Kombinationen mellem metal og glas giver en mobil, der udstråler elegance og eksklusivitet. 

De seneste designs i Samsung Galaxy har budt på let afrundede hjørner og en yderst slank linje, der endnu en gang bidrager til det elegante og minimalistiske udtryk. 

I et Samsung-design har skærmen altid hovedrollen. Og det gælder også i de seneste generationer af Galaxy-modellerne. Skærmene er blevet hurtigere og har fået lov til at brede sig på flere tommer – til glæde for brugeroplevelsen. Og med det stærke Gorilla Glass Victus har skærmen den ultimative beskyttelse! Slip kreativiten fri med Samsung Galaxy

Et af de områder, hvor Samsung Galaxy-mobilerne viser sig fra sin bedste side, er med sine imponerende kamera-egenskaber. 
Allerede fra sin spæde start havde Samsung Galaxy-serien en kamera-teknologi, der kunne skabe en smuk dybde og skarphed, der imponerede de fleste. Og den teknologi er blevet forfinet lige siden. 

I dag møder du topavancerede kameraer i alle Samsung Galaxy smartphones. Tilsammen kan de fange motiver, farver og detaljer i en helt utrolig grad.

Du kan derfor virkelig udfolde dig kreativt og professionelt med en Samsung Galaxy ved hånden. En Samsung mobiltelefon med plads til arbejde og underholdning

Med en Samsung Galaxy følger nye muligheder. Uanset om du skal arbejde, surfe på nettet, game eller se underholdning vil du få en lynhurtig og smidig oplevelse. 

Hos de nyeste generationer af Samsung Galaxy vil du få en 120 Hz skærm, der giver en indlevende oplevelse, der ikke er set hidtil. Og med de mange smarte funktioner, der følger med en Samsung Galaxy, vil både arbejde og underholdning være nemmere, smartere og stå helt skarpt! 
 

Ofte stillede spørgsmål om Samsung Galaxy

Den helt nye Samsung Galaxy S23-serie er netop lanceret! Serien består af tre nye, spændende modeller, nemlig Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra. 

Serien er ude og til salg i vores shop, så du allerede nu, kan gå ind og købe den mobil, der passer bedst til dig. 

Læs mere om Samsung Galaxy S23 , Samsung Galaxy S23+ eller Samsung Galaxy S23 Ultra.
Samsung Galaxy S23 kommer med forskellige priser, alt efter hvilken model du vælger fra den nye serie. Du kan vælge mellem Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ og Samsung Galaxy S23 Ultra. 

Din pris afhænger samtidigt af, hvilket abonnement du kombinerer med dit køb. Klik ind på den model du gerne vil købe, så kan du se, hvilke priser vi tilbyder på  Samsung Galaxy S23 , Samsung Galaxy S23+ eller Samsung Galaxy S23 Ultra.
Samsung Galaxy S23 kommer i tre forskellige størrelser, afhængigt af, hvilken model du vælger.
Samsung Galaxy S23 er den mindste i serien og har en skærm på 6,1”. Læs mere om Samsung Galaxy S23.

Samsung Galaxy S23+ er lidt større, den kommer med en 6,6” skærm til dig, der foretrækker en større mobil. Læs meget mere om Samsung Galaxy S23+.

Den største i serien er Samsung Galaxy S23 Ultra, som har en massiv 6,8” skærm. Læs mere om Samsung Galaxy S23 Ultra.

Du kan læse alle specifikationer omkring modellerne i Galaxy S23-serien, når du klikker ind på produkterne ovenfor. Her finder du også svar på mål, processor, skærmtype, kamera og meget mere.
Alle Samsung Galaxy smartphones på vores webshop er 5G-klar. Det betyder, at du med et 5G-mobilabonnement  kan tilgå det lynhurtige netværk og nyde ultrakorte svartider, intet lag, downloads på et splitsekund og kort latency – altså ikke mere ventetid.
Der findes flere Samsung Galaxy-serier, der alle har hver sine unikke fordele. De tre mest populære serier er Samsung Galaxy S, Z og A.

Samsung Galaxy S-serien – er Samsungs flagskib, der har imponeret brugere verden over og af samme grund er den mest populære Samsung Galaxy-model. Her får du det ypperste inden for smartphones.

Samsung Galaxy Z-serien – er Samsungs foldbare smartphones, der giver ’klaptelefonen’ en helt ny betydning. Her er der tale om mobiler, der kan flippes eller foldes – og samtidig giver en innovativ og indlevende oplevelse.

Samsung Galaxy A-serien – er den mest alsidige serie, der indeholder smartphones til ethvert behov. Fra den ideelle begyndertelefon til avanceret teknologi i verdensklasse. Her er noget for alle!
Du kan købe alle populære Samsung Galaxy-modeller på vores webshop . Her kan du gå på opdagelse i de forskellige modeller, og se specifikationer på hver enkelt smartphone. Her kan du nemt bestille og betale – vi sørger for gratis levering.
 
Prisen på en Samsung Galaxy afhænger meget af, hvilken model du foretrækker. Vælger du en high-end mobiltelefon får du en højteknologisk smartphone – og det vil afspejle sig i prisen.
Men Samsung Galaxy udkommer også med en række prisvenlige mobiler, der giver dig Samsungs solide kvalitet for mindre.
Hos Telmore har du mulighed for at købe en Samsung Galaxy på afbetaling  i 6, 12 eller 24 måneder. Når du køber en mobil på afdrag, vil du samtidig få et Telmore mobilabonnement – og en endnu bedre pris på din nye smartphone.
Med en afdragsordning fra Telmore, vil du hverken betale oprettelsesomkostninger, gebyrer eller renter – du betaler kun for prisen på din nye Samsung Galaxy.
 
En Samsung Galaxy har et Android-styresystem fra Google.

Derfor skal du købe din nye smartphone hos Telmore

Danmarks bedste netværk

Du får det bedste internet i vores mobilpakker. Telmore bruger TDC NET, som flere gange er kåret som leverandør af det hurtigste, stærkeste og bedste mobilnetværk.

Læs om 5G
Læs om 4G

Fuldt overblik med Mit Telmore

Gå gennem døren til dit eget selvbetjeningsunivers. Det hedder Mit Telmore . Log ind og se dit abonnement og dit forbrug, skift pakke og tilmeld services. Mit Telmore fungerer både via din internet-browser og vores app.

Masser af underholdning

Telmore Play er ubegrænset adgang til tusindvis af film, serier, tv-programmer, lyd- og e-bøger og millioner af musiknumre. Du vælger selv, om du vil have udvalgte streamingtjenester eller hele pakken.

Læs om Telmore Play