Få et mobilabonnement med Netflix hos Telmore og nyd en ubegrænset adgang til film og serier

Vælg et mobilabonnement med Netflix

- Med Netflix i dit mobilabonnement kan hele familien se film og serier på alle enheder.
Få fri tale og masser af data med i købet.
Fri tale
Fri data
61 GB EU-roaming
99 ,-
1. md.
Herefter 399,- pr. md.
VÆLG SELV
Vælg selv 4 streamingtjenester
Fri tale
Fri data
61 GB EU-roaming
499 ,-
/md.
Streamingtjenester inkluderet
Fri tale
Fri data
61 GB EU-roaming
459 ,-
/md.
Streamingtjenester inkluderet
Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider 1000 GB.

Inkl. 5G –  læs mere her
 

Ubegrænset antal film og serier med et Netflix abonnement

De største serier,
dokumentarer og film

De største serier,
dokumentarer og film

De største serier,
dokumentarer og film

Alle de kendte
Netflix Originals
 

Alle de kendte
Netflix Originals
 

Alle de kendte
Netflix Originals
 

2 personer
kan streame samtidig

Du kan være logget ind
på alle de enheder du ønsker

 

2 personer
kan streame samtidig

Du kan være logget ind
på alle de enheder du ønsker

 

2 personer
kan streame samtidig

Du kan være logget ind
på alle de enheder du ønsker

 

Få Netflix med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Få Netflix med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Få Netflix med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Har du allerede Netflix?

 
Bare rolig, du kan sagtens købe Telmore Play med Netflix og beholde al din historik. Du behøver ikke opsige din konto hos dem. Du bruger blot dit sædvanlige login, når du aktiverer din konto. Så overtager Telmore din betaling

Læs mere

Ubegrænset film og serier.
På alle dine enheder.

Download serier fra Netflix på dine enheder og se dem på farten

Når du downloader dine favorit film og serier, kan du også kan se dem, når du ikke har forbindelse til internet eller WiFi, fx i sommerhuset, i toget eller bilen.
Se film og serier ubegrænset på din mobil, din tablet eller din laptop uden at betale ekstra - også når du er i udlandet

Ofte stillede spørgsmål om Netflix

Netflix er en streamingtjeneste, hvor du kan se et bredt udvalg af prisbelønnede serier, film, dokumentarer osv. Der er ingen reklamer, og der kommer nye serier og film til hver måned. Tjenesten er utrolig populær både i Danmark og i hele verden.

Du behøver ikke opsige din konto hos dem. Du bruger blot dit sædvanlige login, når du aktiverer din konto. Så overtager Telmore din betaling.

Har du allerede Telmore Play og ønsker at få Netflix inkluderet?
 
Så log ind på Mit Telmore. Her kan du skifte til et abonnement med Netflix. Du finder login-knappen til Mit Telmore i øverste hjørne af hjemmesiden, og du kan også downloade Mit Telmore som app i App Store og Google Play.
Dit login til Mit Telmore er dit mobilnummer og den adgangskode, du lavede, da du blev kunde hos os. Hvis du ikke kan huske dit password, klikker du bare på "Glemt adgangskode" og laver en ny kode.
 
Vil du gerne have magasiner i dit abonnement, eller har du brug for flere danske film med Nordisk Film+?
Du kan tilkøbe følgende tjenester som en tilføjelse til din pakke: Flipp, Nordisk Film+, Pling og Wype. Det koster 49 kroner per styk om måneden. Læs om de øvrige tjenester .
 
Hvad nu hvis jeg har en streamingtjeneste i dag, som ikke er inkluderet i et af de nye abonnementer inde på Mit Telmore? Svaret er, at der kan være tilfælde, hvor det ikke er muligt at finde en pakke, der rummer alt det indhold, du tidligere har haft. Men vi håber, du kan finde en attraktiv pakke med masser af underholdning, der samlet set tilfredsstiller dine behov.

Dit login til Netflix er din emailadresse og det password, du selv oprettede. Du kan let komme i gang med at se film og serier via Netflix's app. Download appen eller start en film via hjemmesiden. På Mit Telmore kan du logge ind og gå direkte til Netflix eller få hjælp til at gendanne dit password, hvis du har glemt det.

Ja, du kan umiddelbart godt bruge din konto hos Netflix Danmark på rejser i EU-lande. Men der kan være forskel på det indhold, der bliver tilbudt i forskellige lande. Undersøg gerne, inden du rejser uden for landets grænser, især hvis du vil være helt sikker på at se dine favoritter på rejsen. Vær opmærksom på, at du sandsynligvis ikke kan se de tv shows og film, du har downloadet til mobil eller tablet, når du er i et andet land.

Ja, du kan downloade dine favoritter og bedste film og serier, så du også kan se dem, når du ikke har forbindelse til internet eller WiFi.

Her kan du downloade netflixappen, både til iOS og Android.

App Store - Apple  - Google Play

Hvis du har problemer med at streame eller med at logge ind, kan du finde svar på en masse spørgsmål i vores hjælpeunivers . Kontakt kundeservice, hvis du stadig har problemer eller oplever fejl. Du kan også fange os på Facebook. Log ind på Mit Telmore og find dit brugernavn og password.

Du får en Netflix Standard-konto med fri adgang til alt indhold. Du kan streame på 2 enheder samtidigt i HD format.

Har du brug for at kunne se Netflix på flere skærme på samme tid? Drømmer du om 4K? Så kan du opgradere til en Premium-konto og streame på 4 enheder og se film og serier i Ultra HD. Du kan altid gå tilbage til din Basis-konto, hvis du ikke længere har brug for Premium.

Vi har 3 Telmore Play abonnementer med Netflix. Priserne starter ved 299,- pr. md. Se mere længere oppe på siden.

Ja, i vores shop kan du vælge et abonnement med Netflix, når du køber en ny mobil.

Uanede muligheder for mobil underholdning  

Når du vælger et Telmore Play mobilabonnement inkluderer vi samtidig et abonnement til Netflix i prisen. Slå dig løs i nostalgien, eller oplev de nyeste og bedstproducerede serier – valget er dit. Med Netflix i dit mobilabonnement får du mulighed for at se tusinder af både nye og klassiske film, serier og dokumentarer direkte på din smartphone, tablet eller computer. 
 

Ubegrænset underholdning for hele familien 

Med et mobilabonnement med Netflix kan hele familien se med. I kan logge på fra alle hjemmets enheder og streame to forskellige steder på samme tid. Så er der ikke længere behov for at slås om fjernbetjeningen.
Står den på en hyggelig aften med hele familien samlet, kan I nyde en af de mange anerkendte animationsfilm eller hyggelige familie-komedier. Og står aftenen i stedet på store smil og hjertevarme for de voksne, kan en af Netflix’ utallige romantiske komedier klare mosten.  
Og også de små er garanteret utallige timers underholdning med Netflix Kids. Her finder du en lang række serier og film til børn i alle aldre. Netflix giver dig også mulighed for at styre, hvad børnene kan se, så du ikke altid behøver at holde et vågent øje men i stedet kan slappe af og nyde roen. 
 

Underholdning - uanset tid og sted

Med et mobilabonnement med Netflix er der mulighed for at finde underholdning på alle tider af døgnet. Det betyder, at du altid vil have en spændende serie, film eller dokumentar lige ved hånden. 
Har du haft en lang dag og brug for at læne dig tilbage? Eller ligger du lidt længere i sengen, fordi det er søndag? Med et Telmore mobilabonnement kan du altid finde den rette underholdning, når du har mest brug for den.
 

Netflix på farten

Med et prisvindende film- og seriekatalog vil din mobil altid være spækket med underholdning. Så smid et par høretelefoner i mobilen og se videre på gårsdagens cliffhanger på vej hjem i bussen eller toget. 
Vælger du et Telmore mobilabonnement skal du ikke være bange for at løbe tør for underholdning. Download blot dine serier og film på din mobile enhed og se dem, selv når du er offline. 
Du behøver ikke at bekymre dig om, hvor du kan se Netflix, blot hvad du vil se – med et af verdens største streamingkataloger skal du nok finde noget, der vil passe din smag. Har du allerede Netflix? Bare rolig, du beholder din konto og historik, vi overtager blot betalingen. 
 

Dit nye mobilabonnement er kun et klik væk

Du kan allerede nu få Netflix med i dit mobilabonnement. 
Med dit mobilabonnement hos Telmore kan du se alle de nyeste serier på din smartphone eller laptop. Se de bedst-producerede serier fra Netflix Originals eller fang de gamle klassikere. Netflix tilbyder et bredt udvalg af film og dokumentarer og et efterhånden stort udvalg af Netflix-eksklusive serier, som du ikke vil misse!