Ubegrænset adgang til film & serier
på Viaplay med Telmore Play

Originalt og eksklusivt. På den gode måde.

De nyeste film
og børnenes favoritter

De nyeste film
og børnenes favoritter

De nyeste film
og børnenes favoritter

Alle de velkendte
TV 3 reality-serier

Alle de velkendte
TV 3 reality-serier

Alle de velkendte
TV 3 reality-serier

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 4 enheder registreret.

 

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 4 enheder registreret.

 

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 4 enheder registreret.

 

Viaplay med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Viaplay med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Viaplay med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Har du allerede Viaplay?

 
Bare rolig, du kan sagtens købe Telmore Play med Viaplay og beholde din historik. Er du allerede kunde hos Viaplay, behøver du ikke opsige din konto hos dem. Du bruger blot dit sædvanlige login, når du aktiverer din konto. Så overtager Telmore din betaling.

Læs mere

Ubegrænset film og serier.
På alle dine enheder.

Den bedste underholdning
for hele familien

Få alle børnenes favoritter, masser af reality og spændende film og serier til alt slags humør.

Vælg et mobilabonnement med Viaplay

-og spar penge hver måned
* Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider 1000 GB.

Inkl. 5G –  læs mere her
 

Ofte stillede spørgsmål om Viaplay

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du det største udbud af nye film, store danske og internationale serier, det største indhold af serier og film for børn samt alle de nyeste afsnit af dine yndlings TV3-realityprogrammer før alle andre. Helt uden reklamer.

Med Viaplay kan du streame i hele EU og downloade offline. Så kan du se det, lige når du vil.
Med dit Telmore Play-abonnement får du adgang til "Viaplay Film og Serier" sammen med tale, data og fri sms/mms. Der er film, drama-, action- og krimi-serier, TV3-programmer, underholdning til børn og unge og en masse dokumentarer.

De nyeste afsnit og udgivelser ligger klar, når du har tid og lyst. Du kan vælge bare at få Viaplay, eller du kan kombinere flere tjenester. Vi har flere film og serier, musik og lydbøger, så du har underholdning til enhver situation.
På grund af filmrettigheder går det noget tid, før film bliver frigivet til streaming. Når en film ikke bliver vist i biografen længere, kan du købe og senere leje den på Viaplay, hvis du ikke vil vente. Efter perioden, kommer de fleste normalt på streamingtjenesterne. Du kan se hvilke nye film, der er ankommet på Viaplay i traileren længere nede.
 
Læs mere her
På Viaplay finder du serier til enhver smag. Der er både nye udgivelser og samlinger med alle sæsoner af gamle kendinge og populære serier.

Viaplay har timevis af serier i alle genrer til enhver smag. Du kan streame serier som Greys Anatomy, Outlander, Family Guy, Mad Men, SEAL Team og Fresh Prince of Bel Air. Glæd dig til alle sæsoner af NCIS, Criminal Minds, Prisonbreak og et stærkt udvalg af serier du kun kan se på Viaplay. Heriblandt anbefaler vi Den som dræber, Forhøret, Elsk mig og Friheden.
Hvornår kommer den nyeste sæson af Paradise? Kan jeg se Forsidefruer? Hvad med Robinson ekspeditionen? Der er masser af både dansk og internationalt reality, til dem af os der bare ikke kan få nok. Se de nyeste afsnit så snart de kommer ud, eller bliv ét med sofaen til en hel sæson.
 
Paradise Hotel
Følg dramaet, hold vejret når der kommer brev og spil spillet hjemmefra. Hep på den stærkeste taktiker eller det sødeste par. Der er alliancer, fristelser og kærlighed på spil i kampen om den store pengepræmie. Alt kan ske i Paradise.

Robinson Ekspeditionen
22 kamplystne deltagere er nøje udvalgt til at kæmpe om det eftertragtede trofæ i Danmarks hårdeste reality-program. Robinson Ekspeditionen er en uforglemmelig oplevelse for de modige deltagere og ikke mindst seerne.

Masterchef
En række amatører tager imod udfordringer i alle køkkenets discipliner, for at imponere de professionelle kokke. Det skal ikke bare smage godt. Det skal se lækkert ud og hænge sammen.
Hvem kan holde niveauet hele vejen til finalen?

Forsidefruer
Følg med i Forsidefruernes liv på første klasse. Det er aldrig kedeligt når fruerne deler deres hemmeligheder, stiller hinanden ultimatummer, hjælpes ad med udfordringer og overskrider egne og hinandens grænser.
Med Viaplay er børneunderholdningen sikret. Du får det bredeste udbud af de nyeste film, store klassikere og stribevis af serier fra de største studier som Paramount, Lego, MGM, Nickelodeon og Nordisk Film.Udover massevis af film får du mere end 4.600 episoder af populære serier for børn i alle aldre, lige fra Gurli Gris og Paw Patrol, til Cocomelon og Blaze and the Monster Machines.

Paw Patrol
Ryder og vovserne er specialister i alle slags redningsaktioner. Når der er fare på færde og folk eller dyr i problemer, er de klar til aktion. Ingen opgave er for stor, ingen vovse for lille. Paw Patrol holder altid Adventure Bay sikker.

Gurli Gris
Gurli Gris er en sjov lille gris, der elsker at lege, og hoppe i mudderpøle. Sammen med sin familie og venner klæder hun sig ud, tager på eventyr og spiller spil. De lærer noget nyt hver dag, og det hele ender altid godt med grin og grynt.

Cocomelon
Følg med i det hyggelige og lærerige univers, når Baby JJ og hans søskende tager på sjove eventyr fyldt med leg og udforskning. Der er masser af læring fra situationer som alle børnehavebørn kender til.

Blaze and the Monster Machines
De små kan glæde sig til 5 sæsoner af den populære serie, hvor drengen AJ kører monster-trucken Blaze. Blaze er den bedste racer i Axle City. De to venner drager ud på eventyr og møder problemer som involverer naturfag og matematik.
Du kan nemt downloade materiale og tage med på farten. Det gør du sådan:
 
  • Vælg den film eller det afsnit du vil downloade. Tryk på “Gem offline”.
  • Har du ikke adgang til WiFi, kan du under kontoindstillinger tillade downloading med mobildata.
  • Når du har downloadet indholdet til enheden, finder du alt dit offline-materiale i Offline-sektionen.
  • Du har adgang til det downloadede materiale i 30 dage, hvorefter du skal forny licensen. Dette kan du helt enkelt gøre inde på indholdets side eller gennem Offline-sektionen.
Læs mere her
Viaplay har rettigheder til at vise deres indhold i alle EU-lande, så der streamer du bare løs. Med et Telmore Play-abonnement kan du bruge en del af din data i 36 EU-lande, så du altid har underholdning med dig.
 
Skal du uden for EU, gælder det desværre ikke. Vi anbefaler derfor, at du downloader materiale, så det er tilgængeligt offline. På grund af rettighederne anbefaler vi også, at du ikke bruger et lokalt netværk, når du bruger Viaplay uden for EU, da du kan blive blokeret fra tjenesten.
Dit Viaplay-abonnement giver adgang til film, serier, børneunderholdning og Tv-programmer. Du skal have et separat Viaplay Sport-abonnement fra Viaplay, hvis du vil se Champions League, golf, tennis, Formel 1 eller hvad du foretrækker.

Til gengæld kan du få lydbøger, musik, og meget mere med Danmarks bedste underholdningspakke. Der penge at spare ved at samle det hele i et Telmore Play-abonnement.