Mobilabonnement med
Viaplay hos Telmore

Vælg et mobilabonnement med Viaplay

Få Viaplay inkluderet i dit mobilabonnement med Telmore Play. Det giver dig ubegrænset underholdning for hele familien
Inkl. 3 valgfrie streamingtjenester
Play Image Text (if no Mix):
Fri data
Fri tale / Fri sms og mms
49 GB i EU
99,-
Herefter 349 kr. pr. md.
Tilbage
Vælg de 3 streamingtjenester du ønsker
Fri data / 5G inkl. Play Mix 3
99 kr./md.
Efter 1 md.
349 kr./md.
Inkl. 4 valgfrie streamingtjenester
Play Image Text (if no Mix):
Fri data
Fri tale / Fri sms og mms
70 GB i EU
99,-
Herefter 399 kr. pr. md.
Tilbage
Vælg de 4 streamingtjenester du ønsker
Fri data / 5G inkl. Play Mix 4
99 kr./md.
Efter 1 md.
399 kr./md.
Streamingtjenester inkluderet
Fri data
Fri tale / Fri sms og mms
70 GB i EU
99,-
Herefter 499,- pr. md.
Tilbage
Fri data / 5G inkl. Play Mix 0
99 kr./md.
499 kr./md.
*5G kræver 5G-klar enhed. Fair usage. Gælder ikke ved samtidigt køb af telefon.


Inkl. 5G –  læs mere her

Et Viaplay abonnement med original og eksklusiv underholdning

De nyeste film
og børnenes favoritter

De nyeste film
og børnenes favoritter

De nyeste film
og børnenes favoritter

Alle de velkendte
TV 3 reality-serier

Alle de velkendte
TV 3 reality-serier

Alle de velkendte
TV 3 reality-serier

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 4 enheder registreret.

 

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 4 enheder registreret.

 

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 4 enheder registreret.

 

Få Viaplay med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Få Viaplay med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Få Viaplay med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Har du allerede Viaplay?

 
Bare rolig, du kan sagtens købe Telmore Play med Viaplay og beholde din kontohistorik. Er du allerede kunde hos Viaplay, behøver du blot at opsige dit abonnement, men fortsat bruge samme konto. Du bruger blot dit sædvanlige login, når du aktiverer din konto. Når du har opsagt abonnementet overtager Telmore din betaling.

Læs mere

Ubegrænset film og serier.
På alle dine enheder.

Et Viaplay abonnement med original og eksklusiv underholdning

Få alle børnenes favoritter, masser af reality og spændende film og serier til alt slags humør.

Ofte stillede spørgsmål om Viaplay

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du det største udbud af nye film, store danske og internationale serier, det største indhold af serier og film for børn samt alle de nyeste afsnit af dine yndlings TV3-realityprogrammer før alle andre. Helt uden reklamer.

Med Viaplay kan du streame i hele EU og downloade offline. Så kan du se det, lige når du vil.
Med dit Telmore Play-abonnement får du adgang til "Viaplay Film og Serier" sammen med tale, data og fri sms/mms. Der er film, drama-, action- og krimi-serier, TV3-programmer, underholdning til børn og unge og en masse dokumentarer.

De nyeste afsnit og udgivelser ligger klar, når du har tid og lyst. Du kan vælge bare at få Viaplay, eller du kan kombinere flere tjenester. Vi har flere film og serier, musik og lydbøger, så du har underholdning til enhver situation.
På grund af filmrettigheder går det noget tid, før film bliver frigivet til streaming. Når en film ikke bliver vist i biografen længere, kan du købe og senere leje den på Viaplay, hvis du ikke vil vente. Efter perioden, kommer de fleste normalt på streamingtjenesterne. Du kan se hvilke nye film, der er ankommet på Viaplay i traileren længere nede.
 
Læs mere her
På Viaplay finder du serier til enhver smag. Der er både nye udgivelser og samlinger med alle sæsoner af gamle kendinge og populære serier.

Viaplay har timevis af serier i alle genrer til enhver smag. Du kan streame serier som Greys Anatomy, Outlander, Family Guy, Mad Men, SEAL Team og Fresh Prince of Bel Air. Glæd dig til alle sæsoner af NCIS, Criminal Minds, Prisonbreak og et stærkt udvalg af serier du kun kan se på Viaplay. Heriblandt anbefaler vi Den som dræber, Forhøret, Elsk mig og Friheden.
Hos Telmore kan du få Viaplay med i dit mobilabonnement for 269 kr. /md.
Med Viaplay er børneunderholdningen sikret. Du får det bredeste udbud af de nyeste film, store klassikere og stribevis af serier fra de største studier som Paramount, Lego, MGM, Nickelodeon og Nordisk Film.Udover massevis af film får du mere end 4.600 episoder af populære serier for børn i alle aldre, lige fra Gurli Gris og Paw Patrol, til Cocomelon og Blaze and the Monster Machines.

Paw Patrol
Ryder og vovserne er specialister i alle slags redningsaktioner. Når der er fare på færde og folk eller dyr i problemer, er de klar til aktion. Ingen opgave er for stor, ingen vovse for lille. Paw Patrol holder altid Adventure Bay sikker.

Gurli Gris
Gurli Gris er en sjov lille gris, der elsker at lege, og hoppe i mudderpøle. Sammen med sin familie og venner klæder hun sig ud, tager på eventyr og spiller spil. De lærer noget nyt hver dag, og det hele ender altid godt med grin og grynt.

Cocomelon
Følg med i det hyggelige og lærerige univers, når Baby JJ og hans søskende tager på sjove eventyr fyldt med leg og udforskning. Der er masser af læring fra situationer som alle børnehavebørn kender til.

Blaze and the Monster Machines
De små kan glæde sig til 5 sæsoner af den populære serie, hvor drengen AJ kører monster-trucken Blaze. Blaze er den bedste racer i Axle City. De to venner drager ud på eventyr og møder problemer som involverer naturfag og matematik.
Du kan nemt downloade materiale og tage med på farten. Det gør du sådan:
 
  • Vælg den film eller det afsnit du vil downloade. Tryk på “Gem offline”.
  • Har du ikke adgang til WiFi, kan du under kontoindstillinger tillade downloading med mobildata.
  • Når du har downloadet indholdet til enheden, finder du alt dit offline-materiale i Offline-sektionen.
  • Du har adgang til det downloadede materiale i 30 dage, hvorefter du skal forny licensen. Dette kan du helt enkelt gøre inde på indholdets side eller gennem Offline-sektionen.
Læs mere her
Viaplay har rettigheder til at vise deres indhold i alle EU-lande, så der streamer du bare løs. Med et Telmore Play-abonnement kan du bruge en del af din data i 36 EU-lande, så du altid har underholdning med dig.
 
Skal du uden for EU, gælder det desværre ikke. Vi anbefaler derfor, at du downloader materiale, så det er tilgængeligt offline. På grund af rettighederne anbefaler vi også, at du ikke bruger et lokalt netværk, når du bruger Viaplay uden for EU, da du kan blive blokeret fra tjenesten.
Du kan have op til 4 enheder registreret til din Viaplay konto og op til 2 personer kan streame samtidigt.
Dit Viaplay-abonnement giver adgang til film, serier, børneunderholdning og Tv-programmer. Du skal have et separat Viaplay Sport-abonnement fra Viaplay, hvis du vil se Champions League, golf, tennis, Formel 1 eller hvad du foretrækker.

Til gengæld kan du få lydbøger, musik, og meget mere med Danmarks bedste underholdningspakke. Der penge at spare ved at samle det hele i et Telmore Play-abonnement.
- 2 personer kan streame samtidigt med et Telmore Play inklusiv Viaplay mobilabonnement.

Få Viaplay med i dit mobilabonnement med Telmore Play

Når du vælger et Telmore Play mobilabonnement inkluderer vi samtidig et abonnement til Viaplay i prisen. Her får du adgang til masser af underholdning for hele familien. Med et Telmore Play mobilabonnement kan du følge med i de nyeste film og serier og se de seneste afsnit af dit yndlingsreality-tv show. 

Med Viaplay i dit mobilabonnement har du utallige timers underholdning lige ved hånden. Så læn dig blot tilbage og stream Viaplay på din telefon, tablet, computer eller TV. 

Og er du på farten, kan du blot hive telefonen frem og streame direkte fra din smartphone.  
 

En streamingtjeneste med plads til hele familien

Med et mobilabonnement med Viaplay har du mulighed for at se underholdning fra flere af hjemmets enheder. Du kan logge på Viaplay fra fire forskellige enheder, så du både kan nyde underholdning hjemme og på farten. Skift nemt mellem TV’et derhjemme og mobilen ude. 

Med Telmore Play får du altså automatisk et familieabonnement i alle kan få glæde af.

Med et abonnement fra Telmore er det derudover muligt at streame på op til to enheder samtidig. Det betyder, at de små sagtens kan streame børneserier- og film, mens I voksne samtidig kan nyde en stille stund med film, sport eller tv-serier. 
 

Noget til alle – uanset smag

Er du til en velskrevet og dynamisk filmet serie, der scorer højt på IMDB, eller søger du en rå omgang reality-tv? Så er et mobilabonnement med Viaplay måske lige noget for netop dig! 

Viaplay giver dig mulighed for at vælge lige det, du ønsker at se. Du behøver ikke at bekymre dig, om Viaplays udvalg kan tilfredsstille din tørst for hverken velproducerede amerikanske serier eller det bedste fra dansk tv – streamingtjenesten har det hele. 

Viaplay huser også et stort katalog af børneunderholdning – så abonnementet ikke kun er til de voksne. Lad derfor børnene fordybe sig i magiske universer på iPad’en, og nyd en rolig og afslappende stund.

Og har familien brug for lidt kvalitetstid, har Viaplay også det helt rette udvalg. Streamingtjenesten er fyldt med både nostalgiske klassikere og nyere familiefilm. I skal bare sørge for at have fredagsslikket klar og sætte jer til rette, så står Viaplay for resten. 
 

Fra A til B – Tag Viaplay med på turen

Viaplay er tilgængelig, uanset hvor du er – også når du er på farten. Du behøver derfor ikke at vente hele dagen på at komme hjem, før du endelig kan se afsnittet, du ikke nåede i går inden sengetid. 

Med mobilen ved hånden har du altid Viaplay inden for rækkevidde. Hiv blot mobilen frem i toget og nyd transporttiden med god underholdning.  

Har du allerede Viaplay? Når du vælger et Telmore Play abonnement med Viaplay beholder du selvfølgelig din nuværende konto og historik, vi overtager blot din betaling.
 

Dit nye mobilabonnement venter på dig

Du kan få Viaplay med det samme – vælg blot et Telmore Play abonnement, og vi tilsender dig alt, du skal bruge til din nye eller nuværende Viaplay-konto. Viaplay tilbyder et stort udvalg af serier, film og dokumentarer såvel som et eksklusivt udvalg af TV 3 reality-serier. 

Stig på og få Viaplay med i Danmarks bedste mobilabonnement!

P.S. - ved du godt, at du kan invitere hele familien med? Se vores mobilabonnement til børn .
 

Hvad kan man se med Viaplay?

På Viaplay er der noget for alle. Alt fra reality-favoritterne fra TV 3 til store blockbusters og bingværdige serier. Med Viaplay i dit mobilabonnement, får du fuld plade på underholdning og kan glæde dig over, at de er gode til at opdatere deres indhold, så der altid er noget nyt, du kan streame!
 

Dit nye mobilabonnement venter på dig

Du kan få Viaplay med det samme – vælg blot et Telmore Play abonnement, og vi tilsender dig alt, du skal bruge til din nye eller nuværende Viaplay-konto. Viaplay tilbyder et stort udvalg af serier, film og dokumentarer såvel som et eksklusivt udvalg af TV 3 reality-serier. Stig på og få Viaplay med i Danmarks bedste mobilabonnement!

Er du i tvivl om, hvilke andre streamingtjenester, du skal have med i dit mobilabonnement? Det forstår vi godt. Der er et hav af muligheder, og det kan være svært at navigere i.

Dan dig et overblik over alle vores abonnementer med streaming - se alle Telmore Play-abonnementer her.
 

Mobilabonnement med streaming hos Telmore

Der er et hav af muligheder for streaming i dit mobilabonnement. Hvis du er i tvivl om, hvilke streamingtjenester du skal have fat på udover TV 2 Play, så start med at danne dig et overblik over, hvilke mobilabonnementer vi har. Og hvis du er fuldstændig sikker på, hvad du vil have, så kan du selv sammensætte dit Telmore Play-abonnement. Se alle vores mobilabonnementer med streaming.