Få abonnement på Viaplay Film og Serier

Med Telmore Play får du adgang til film, serier og børneunderholdning på Viaplay.
 

Vælg et abonnement med Viaplay

-og spar penge hver måned

Fri tale & fri data*

44 GB EU-roaming

Inkl. 5G-netværk

399 ,-

pr. md.

Tilbud - første måned 129 kr.**

Fri tale & fri data*

31 GB EU-roaming

Inkl. 5G-netværk

1. md.

129 ,-

Herefter 349,- pr. md.

Fri tale & 40 GB data

21 GB EU-roaming

Inkl. 5G-netværk

239 ,-

pr. md.

* Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider 1000 GB.
** Gælder t.o.m. 19.09.2021 og kun for nye Play-kunder. Gælder ikke ved samtidigt køb af telefon.


Inkl. 5G –  læs mere her

Sådan ser du viaplay

HVOR MANGE ENHEDER
KAN JEG LOGGE IND?

Få adgang på 4 enheder
Du kan have op til 4 enheder registreret på din konto. En enhed er fx en computer, mobiltelefon, tablet, spillekonsol eller et Smart TV.
2 personer kan streame samtidig
Du kan streame fra 2 enheder samtidig med din Viaplay-konto.

Hvad er Viaplay?

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du det største udbud af nye film, store danske og internationale serier, det største indhold af serier og film for børn samt alle de nyeste afsnit af dine yndlings TV3-realityprogrammer før alle andre. Helt uden reklamer.

Med Viaplay kan du streame i hele EU og downloade offline. Så kan du se det, lige når du vil.

Hvad får jeg med mit Viaplay abonnement?

Med dit Telmore Play-abonnement får du adgang til "Viaplay Film og Serier" sammen med tale, data og fri sms/mms. Der er film, drama-, action- og krimi-serier, TV3-programmer, underholdning til børn og unge og en masse dokumentarer.

De nyeste afsnit og udgivelser ligger klar, når du har tid og lyst. Du kan vælge bare at få Viaplay, eller du kan kombinere flere tjenester. Vi har flere film og serier, musik og lydbøger, så du har underholdning til enhver situation.

HVORNÅR KOMMER DE NYESTE FILM PÅ VIAPLAY?

På grund af filmrettigheder går det noget tid, før film bliver frigivet til streaming. Når en film ikke bliver vist i biografen længere, kan du købe og senere leje den på Viaplay, hvis du ikke vil vente. Efter perioden, kommer de fleste normalt på streamingtjenesterne. Du kan se hvilke nye film, der er ankommet på Viaplay i traileren længere nede.
 
Læs mere her

HVILKE SERIER KAN JEG SE PÅ VIAPLAY?

På Viaplay finder du serier til enhver smag. Der er både nye udgivelser og samlinger med alle sæsoner af gamle kendinge og populære serier.

Viaplay har timevis af serier i alle genrer til enhver smag. Du kan streame serier som Greys Anatomy, Outlander, Family Guy, Mad Men, SEAL Team og Fresh Prince of Bel Air. Glæd dig til alle sæsoner af NCIS, Criminal Minds, Prisonbreak og et stærkt udvalg af serier du kun kan se på Viaplay. Heriblandt anbefaler vi Den som dræber, Forhøret, Elsk mig og Friheden.

Månedens premierefilm & serier
 

Vi giver dig en trailer hver måned over alt det nye, der kommer på Viaplay. Du bliver opdateret med præmierer på nye film og serier, så du kan sætte kryds i kalenderen. Det gælder også sæsonstart på de serier og programmer, som du går og venter på.

Er ventetiden for lang, får du inspiration til nyt indhold, der dækker dine behov for action, komedie, drama eller reality. Måske har du glemt den film du missede i biografen, eller at din ynglings skuespiller er med i en ny serie. Følg med her på siden i starten måneden.

DOWNLOAD DIN VIAPLAY APP


Som Telmore Play-kunde får du en mail fra os med al den information, du behøver for at komme i gang med din streaming på Viaplay. Følg fremgangsmåden og efter kort tid kan du se film og serier på din mobiltelefon, tablet, spillekonsol eller Smart TV. Download Viaplay appen på Apple App Store eller Google Play Store.

FÅR JEG OGSÅ MASSER AF REALITY?

Hvornår kommer den nyeste sæson af Paradise? Kan jeg se Forsidefruer? Hvad med Robinson ekspeditionen? Der er masser af både dansk og internationalt reality, til dem af os der bare ikke kan få nok. Se de nyeste afsnit så snart de kommer ud, eller bliv ét med sofaen til en hel sæson.
 
Paradise Hotel
Følg dramaet, hold vejret når der kommer brev og spil spillet hjemmefra. Hep på den stærkeste taktiker eller det sødeste par. Der er alliancer, fristelser og kærlighed på spil i kampen om den store pengepræmie. Alt kan ske i Paradise.

Robinson Ekspeditionen
22 kamplystne deltagere er nøje udvalgt til at kæmpe om det eftertragtede trofæ i Danmarks hårdeste reality-program. Robinson Ekspeditionen er en uforglemmelig oplevelse for de modige deltagere og ikke mindst seerne.

Masterchef
En række amatører tager imod udfordringer i alle køkkenets discipliner, for at imponere de professionelle kokke. Det skal ikke bare smage godt. Det skal se lækkert ud og hænge sammen.
Hvem kan holde niveauet hele vejen til finalen?

Forsidefruer
Følg med i Forsidefruernes liv på første klasse. Det er aldrig kedeligt når fruerne deler deres hemmeligheder, stiller hinanden ultimatummer, hjælpes ad med udfordringer og overskrider egne og hinandens grænser.

VIAPLAY FOR BØRN

Med Viaplay er børneunderholdningen sikret. Du får det bredeste udbud af de nyeste film, store klassikere og stribevis af serier fra de største studier som Paramount, Lego, MGM, Nickelodeon og Nordisk Film.Udover massevis af film får du mere end 4.600 episoder af populære serier for børn i alle aldre, lige fra Gurli Gris og Paw Patrol, til Cocomelon og Blaze and the Monster Machines.

Paw Patrol
Ryder og vovserne er specialister i alle slags redningsaktioner. Når der er fare på færde og folk eller dyr i problemer, er de klar til aktion. Ingen opgave er for stor, ingen vovse for lille. Paw Patrol holder altid Adventure Bay sikker.

Gurli Gris
Gurli Gris er en sjov lille gris, der elsker at lege, og hoppe i mudderpøle. Sammen med sin familie og venner klæder hun sig ud, tager på eventyr og spiller spil. De lærer noget nyt hver dag, og det hele ender altid godt med grin og grynt.

Cocomelon
Følg med i det hyggelige og lærerige univers, når Baby JJ og hans søskende tager på sjove eventyr fyldt med leg og udforskning. Der er masser af læring fra situationer som alle børnehavebørn kender til.

Blaze and the Monster Machines
De små kan glæde sig til 5 sæsoner af den populære serie, hvor drengen AJ kører monster-trucken Blaze. Blaze er den bedste racer i Axle City. De to venner drager ud på eventyr og møder problemer som involverer naturfag og matematik.

KAN JEG SE FILM OG SERIER OFFLINE?

Du kan nemt downloade materiale og tage med på farten. Det gør du sådan:
 
  • Vælg den film eller det afsnit du vil downloade. Tryk på “Gem offline”.
  • Har du ikke adgang til WiFi, kan du under kontoindstillinger tillade downloading med mobildata.
  • Når du har downloadet indholdet til enheden, finder du alt dit offline-materiale i Offline-sektionen.
  • Du har adgang til det downloadede materiale i 30 dage, hvorefter du skal forny licensen. Dette kan du helt enkelt gøre inde på indholdets side eller gennem Offline-sektionen.
Læs mere her

 

KAN JEG SE VIAPLAY I UDLANDET

Viaplay har rettigheder til at vise deres indhold i alle EU-lande, så der streamer du bare løs. Med et Telmore Play-abonnement kan du bruge en del af din data i 36 EU-lande, så du altid har underholdning med dig.
 
Skal du uden for EU, gælder det desværre ikke. Vi anbefaler derfor, at du downloader materiale, så det er tilgængeligt offline. På grund af rettighederne anbefaler vi også, at du ikke bruger et lokalt netværk, når du bruger Viaplay uden for EU, da du kan blive blokeret fra tjenesten.

PROBLEMER MED LOGIN TIL VIAPLAY?

Hvis du oplever problemer med dit login til Viaplay, så kan du tage kontakt til kundeservice hos Viaplay eller Telmore.

Dit brugernavn er ofte den e-mailadresse, som du er registreret med hos Telmore. Du kan altid finde dine oplysninger til Viaplay på Mit Telmore under 'Mit abonnement' i fanen 'Telmore Play'. Under E-mail-arkiv kan du se de mails med oplysninger, som du fik da du oprettede dit abonnement.

Læs mere her

 

ER VIAPLAY SPORT MED I MIT ABONNEMENT?

Dit Viaplay-abonnement giver adgang til film, serier, børneunderholdning og Tv-programmer. Du skal have et separat Viaplay Sport-abonnement fra Viaplay, hvis du vil se Champions League, golf, tennis, Formel 1 eller hvad du foretrækker.

Til gengæld kan du få lydbøger, musik, og meget mere med Danmarks bedste underholdningspakke. Der penge at spare ved at samle det hele i et Telmore Play-abonnement.

KØB
 

HVORFOR FÅR JEG EN MEDDELELSE OM, AT TO STREAMS ALLEREDE VISES PÅ VIAPLAY?

Du har mulighed for at afspille op til to forskellige streams samtidigt, uanset om du ser serier eller film. Det betyder, at hvis du har to streams i gang, og forsøger at starte et tredje, vil du få meddelelsen, der beder dig stoppe et af de igangværende først. Hvis du stadig får meddelelsen, efter du har stoppet et af de to streams, anbefaler vi dig at logge ud, logge ind og prøve igen. 


Kan jeg sætte en PIN-kode på udlejningsfilm?

Du kan indstille en PIN-kode på købe- og lejefilm, i din Kontooversigt under Forældrekontrol. Det er en god ide, hvis du har børn med adgang til Viaplay, så din regning ikke bliver uventet høj. Det er ikke uhørt, at de små meget gerne trykker på alle de sjove knapper, de kan finde.

Hvis venner eller familiemedlemmer med en frisindet holdning til din Viaplay-konto har luret koden, er du også sikret.

Er der forældrekontrol på Viaplay?

Ja. Under Forældrekontrol kan du indstille en aldersgrænse på 7, 12, 15 eller 18 år. Hvis dit barn prøver at se noget der ikke passer til aldersgrænsen, skal PIN-koden bruges. Derudover kan du gøre det nemt for dine børn at komme ind til Børne-afdelingen, på tablet og smartphone. Hvis du i ’Indstillinger’ under ’Startside’ vælger ’Børn’, kommer du direkte herind, hver gang du starter appen.
 

Kan jeg skifte talesprog på film og serier?

Du har mulighed for at vælge talesprog på mange af Viaplays film og serier i børne-kategorien. Som udgangspunkt vil disse være sat til dansk tale, men du kan se hvilke sprog, der kan vælges i mellem på titelsiden.

Funktionen er tilgængelig på de fleste platforme. Det gælder: Chromecast, PC, Playstation 3 & 4, Android, iOS, Apple TV, Android TV og Smart TV fra Samsung og LG.

Se alle de tjenester, du kan få med i Telmore Play

- Musik, film, serier, tv, bøger samt taletid, fri sms/mms og data samlet i et abonnement