Få adgang til de nyeste hits og de bedste klassikere


Telmore Musik giver dig adgang til over 65 mio. musiknumre og virker på både mobil, tablet og computer.


PRØV TELMORE MUSIK

Log på Telmore Musik

Vælg et abonnement med Telmore Musik

-og gå aldrig glip af de nyeste hits

Fri tale & 30 GB data

15 GB EU-roaming

Inkl. 5G netværk

169 ,-

pr. md.

* Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider 1000 GB.

Inkl. 5G –  læs mere her

Hvad er Telmore Musik?


Du har adgang til musik døgnet rundt med Telmore Musik. Der er over 65 mio. musiknumre i alle mulige genrer, og du kan slå dig løs på både computer, mobil og tablet. Du kan også frit downloade din musik og dine spillelister og lytte til det hele uden at være online. Dine playlister kan du dele med dine venner på Facebook og Twitter.
 
Lav spillelister til fx fest, hygge, middag og brunch, og tag al din yndlingsmusik med dig overalt. Du kan også sende musik til dit musikanlæg via Airplay, Sonos og Chromecast. Så, få musik i hele huset og gør hver dag til en fest.
 

SÅDAN BRUGER DU TELMORE MUSIK

  • Airplay
  • Chromecast Audio
  • Sonos
  • PC
  • Mac
  • Tablet
  • iPad
  • iPhone
  • Android

DOWNLOAD TELMORE MUSIK APPEN


Som Telmore Play-kunde modtager du en mail med al den information, du behøver for at komme i gang med at høre musik med Telmore Musik. Følg fremgangsmåden og efter et par klik er du klar til at lytte løs på smartphone, tablet, SONOS osv. Download Telmore Musiks app på Apple App Store eller Google Play Store. 

KAN JEG VÆRE LOGGET IND PÅ FLERE ENHEDER?


Med Telmore Musik kan du være online på én enhed ad gangen, men du kan registrere et ubegrænset antal enheder.
 

1 BRUGERKONTO TIL ALLE DINE ENHEDER

Du har 1 brugerkonto til Telmore Musik, som du kan bruge på så mange enheder, som du har lyst til.

DU KAN REGISTRERE ET UBEGRÆNSET ANTAL ENHEDER

Du kan registrere så mange enheder, som du har lyst til. Slå dig løs med Telmore Musik på fx iPhone, Android og SONOS.

Flyt nemt dine playlister til Telmore Musik

Er du ny Telmore Musik-bruger, og savner dine playlister fra en anden musiktjeneste? Så fortvivl ej – for nu kan du overføre dine playlister fra andre streamingtjenester til Telmore Musik med Soundiiz. Så kan du beholde dine hårdt indsamlede playlister til både løb, fest og hygge, og tilgå dem præcis som du gør i dag.

Se hvordan du bruger Soundiiz til at flytte playlister her
 

TELMORE MUSIK ER MED I DIT TELMORE PLAY ABONNEMENT

Lyt til det nyeste og bedste musik med Telmore Musik på alt fra iPhone, Android, computer til Airplay, Chromecast og SONOS. Hos Telmore kan du få Telmore Musik med i dit abonnement. Vi kalder det Telmore Play, og du kan også få fri adgang til e-bøger, lydbøger, tv-programmer, film, serier og magasiner. 
 
Telmore Play er et rigtig godt abonnement til familien. Eller til dig, der i forvejen abonnerer på en musiktjeneste og/eller streamingtjeneste. Ved at samle det hele i ét abonnement, er der penge at spare, også selvom du ikke bruger alle tjenesterne.

Se alle de tjenester, du kan få med i Telmore Play

- Musik, film, serier, tv, bøger samt taletid, fri sms/mms og data samlet i et abonnement

Spørgsmål og svar

Du downloader vores Telmore Musik app til iOS eller Android, og dit login er dit telefonnummer og dit kodeord, som du bruger til Mit Telmore.

Hvis du ikke kan huske dit kodeord, kan du bestille et nyt samme sted, som du logger på Mit Telmore.

Find musik i app'en og lav alle de spillelister, du vil. Du kan søge på en kunstner, et band, en sanger og du kan søge på musiknumre eller genrer. Download gerne et par spillelister, inden du tager til udlandet. Så har du musik med på rejsen.

I Telmore Musik er der spillelister med kunstnere og temaer som fx jul, sommer, hitlister, løbelister, Roskilde-lister og meget mere. Du kan også lave dine egne spillelister og dele dem med andre på Facebook, e-mail osv. Musik-app'en kan du bruge både på smartphone, pc, SONOS, Chromecast, Apple TV og mange flere steder. Med Telmore Musik har du mulighed for streaming af musik hver eneste dag.
Telmore Musik er en musiktjeneste, som følger med i udvalgte mobilabonnementer. 

Med Telmore Musik får du musik på mobilen og mange andre steder. Vi synes selv, at det er den bedste musik streaming-tjeneste, som du kan få med i dit mobilabonnement. Ikke mindst pga. den fine Telmore Musik kvalitet. Musikken bliver streamet i 320 Kbit/s. Du kan selv indstille niveauet, så det passer til dine ønsker. Og ja, du må gerne gå amok i ABBA. Vi kan ikke drømme om at dømme dig. Her er det ganske gratis at have en skæv musiksmag. 

Telmore Musik app'en er skræddersyet til iOS (dvs. til iPhone, til iPad og til Apple TV) og til Android. Desværre kan du ikke streame musikken på din Windows Phone endnu.

Du kan også bruge din musiktjeneste fra Telmore til pc og til Mac. Til din Android-tablet er den også helt genial. Og når der rigtigt skal være ABBA-fest i det lille hjem, kan du fyre op for Telmore Musik på dit SONOS-anlæg, dit Apple TV eller streame musik på din Chromecast eller via AirPlay. Der er ingen tid at spilde. Få et mobilabonnement med streaming af musik, så du kan sætte lyd på dit liv.
Telmore Musik er en streamingtjeneste, som giver dig adgang til millioner af musiknumre. Når du har et mobilabonnement med Telmore Musik har du fri adgang til musik både online og offline. Download vores musik app og log ind på samme måde som på telmore.dk.

Du kan streame musikken, når du vil. Køreturen til og fra arbejde bliver så festlig, at du ærgrer dig hver fredag, når der er længe til mandag morgen.

Du kan også tage Telmore Musik med til udlandet. Så downloader du bare en spilleliste hjemmefra, som du lytter til offline i flyveren, på Autobahn ned gennem Tyskland og ved poolen.