Flyt dine playlister til Telmore Musik

Med Soundiiz kan du flytte dine playlister mellem de fleste musiktjenester.

Flyt playlister til Telmore Musik fra:
  • Spotify
  • Apple Music
  • Youtube
  • Soundcloud
  • og mange flere
Med Soundiiz Free kan du flytte playlister på op til 200 numre, én ad gangen. Vil du flytte albums, kunstnere, numre eller flere playlister ad gangen, kan du betale for Premium versionen.

Det kræver selvfølgelig, at begge tjenester har det musik, du vil flytte. Du får en besked, hvis et eller flere numre ikke bliver flyttet med.

Sådan gør du Computer:
  1. Gå ind på  soundiiz.com
  2. Tryk Start Now
  3. Sign up eller log ind med Facebook, Google eller Twitter
  4. Find Transfer:
    Computer: i menuen til venstre
    Smartphone/tablet: oppe i hjørnet til venstre
  5. Vælg tjeneste du vil flytte en spilleliste FRA
  6. Log ind på tjenesten
  7. Vælg en playliste du vil flytte – Confirm and continue
  8. Vælg evt. navn og beskrivelse – Save configuration
  9. Vælg de numre du vil flytte (op til 200) – Confirm Tracklist
  10. Vælg den tjeneste playlisten skal flyttes TIL
  11. Log ind på tjenesten
Dine playlister bliver nu flyttet til Telmore Musik