Mobilabonnement med
TV 2 Play hos Telmore

Vælg mobilabonnement med TV 2 Play

Hos Telmore kan du få TV 2 Play med i dit mobilabonnement. Vælg selv den pakke, der passer bedst til dig og få fri tale og masser af data med i købet!
Fri tale
Fri data
49 GB EU-roaming
99 ,-
1. md.
Herefter 349,- pr. md.
VÆLG SELV
Vælg selv 3 streamingtjenester
Fri tale
Fri data
70 GB EU-roaming
99 ,-
1. md.
Herefter 399,- pr. md.
VÆLG SELV
Vælg selv 4 streamingtjenester
Fri tale
Fri data
70 GB EU-roaming
499 ,-
/md.
Streamingtjenester inkluderet
*5G kræver 5G-klar enhed. Fair usage. Gælder ikke ved samtidigt køb af telefon.


Inkl. 5G –  læs mere her

Serier, nyheder og underholdning med TV 2 Play

Alt dit yndlingsindhold fra
TV 2-kanalerne on demand

Alt dit yndlingsindhold fra
TV 2-kanalerne on demand

Alt dit yndlingsindhold fra
TV 2-kanalerne on demand

Snigpremierer og alle de bedste programmer og serier

Snigpremierer og alle de bedste programmer og serier

Snigpremierer og alle de bedste programmer og serier

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 5 enheder registreret.

 

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 5 enheder registreret.

 

2 personer
kan streame samtidig

Din konto kan have op
til 5 enheder registreret.

 

Få TV 2 Play med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Få TV 2 Play med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Få TV 2 Play med i dit
Telmore Play abonnement

Samler du det hele i ét abonnement, er der penge at spare. Selv hvis du ikke bruger alle tjenesterne.

Har du allerede TV 2 Play?

 
Bare rolig, du kan sagtens købe TV 2 Play igennem os og beholde din historik. Du får adgang til TV 2 Play Basis Partner, og kan streame alle on-demand programmer på nær live sport. Hvis du har TV 2 Play, behøver du kun at opsige dit abonnement - når du så aktiverer igennem os, bliver du igen tilknyttet din konto. Du skal bare bruge dit sædvanlige login, så sørger vi for at overtage betalingen.

Ubegrænset film og serier.
På alle dine enheder.

Få reklamefri adgang til TV 2s on demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag

Ofte stillede spørgsmål om TV 2 Play Basis Partner

Med TV 2 Play i dit Telmore Play abonnement får du adgang til snigpremierer og mulighed for at se dine yndlingsserier og programmer fra TV 2, både derhjemme og på farten og på alle tider af døgnet.

Du får også reklamefri adgang til TV 2s on demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag.
TV 2 Play Basis Partner uden reklamer giver dig reklamefri adgang til TV 2s on demand-programmer med nyt indhold og snigpremierer hver dag. Du kan streame TV 2 Play Basis Partner på PC, udvalgte smart-tv, Chromecast, Apple TV, iPhone, iPad samt Android-baserede smartphones og tablets. 

TV 2 Play Basis Partner er en streamingtjeneste, som du skal bruge internet for at benytte. Med TV 2 Play Basis Partner kan du ikke streame direkte tv fra TV 2's kanaler.
Med TV 2 Play Basis Partner uden reklamer får du masser af børneunderholdning. 

Der er timevis af sjove og hyggelige serier og film. Se hvilket indhold du kan få adgang til her
Oplever du problemer med TV 2 Play Basis Partner, hvor det hakker og billedet fryser? Det er meget muligt din internet-forbindelse. Streamer du TV 2 Play med et trådløst netværk via en router? 

Forsøg først med at slukke eller genstarte din router, og start så bagefter dit serie-afsnit igen. Du kan også forsøge at koble dit tv på nettet med en kabelforbindelse. 

Hvis der sker andre fejl under afspilning, kan du kontakte kundeservice hos Telmore eller TV 2 Play og få hjælp til at løse problemet.
Hvis du oplever problemer med dit login til TV 2 Play, så kan du tage kontakt til TV 2 Play´s kundeservice eller Telmore Kundeservice.

Dit brugernavn er ofte den e-mail-adresse, som du er registreret med hos Telmore. Du kan altid finde dine oplysninger til TV 2 Play Basis Partner på Mit Telmore under Telmore Play-punktet , hvor du skal vælge Mine tjenester:
Du kan også finde mere hjælp til TV 2 Play Basis Partner i vores hjælpesektion her .
Med TV 2 Play får du adgang til helt vildt mange film og serier. Hvis du er en sucker for dansk fjernsyn, er TV 2 Play en selvfølge – du kan se (eller gense) Badehotellet, Stormester, X Factor og en masse andet godt.

Alt det danske indhold er kun et lille udsnit af hvad TV 2 Play byder på. Gå på udkig i deres univers og bliv inspireret – og køb dit abonnement igennem os! Så er der gode penge at spare.
Hvor som helst! Se TV 2 Play på alle dine enheder -  her er et overblik.
Du kan registrere 5 forskellige enheder på din konto. I kan streame TV 2 Play 2 personer ad gangen.
Ja, det kan du sagtens. Hvis du har IPhone eller IPad skal den have minimum iOS 10 - så kan du hente film og serier fra TV 2 Play og streame det offline.
Når du opretter dig med TV 2 Play i dit mobilabonnement, sender vi en mail afsted til dig med alle de praktiske informationer, du skal bruge. Vi guider dig godt fra start, og forklarer hvordan du skal forholde dig, hvis du allerede har et login eller er en ny bruger.

Det samme gælder for de andre streamingtjenester, som er med i dit mobilabonnement.

Mobilabonnement med TV 2 Play

 

Til dig, som ønsker den fulde oplevelse – uden reklamer 

Hos Telmore har du mulighed for at vælge et mobilabonnement, som blandt andet indeholder TV 2 Play Basis Partner pakken. Det betyder, at du kan se TV 2’s kanaler on demand – du bestemmer hvor og hvornår. Basis Partner pakken inkluderer reklamefri adgang til TV 2s store underholdningsarkiv, hvor du finder alt fra comedy og reality til nyheder og dokumentarer. Du kan streame din yndlingsserie og TV 2 programmer direkte fra din smartphone, tablet eller computer – nemmere bliver det ikke! 
 

Underholdning for alle!

Med et mobilabonnement med TV 2 Play er der altid mulighed for at finde underholdning på alle tider af døgnet. Glippede du 19 Nyhederne på grund af fodboldtræning, madlavning eller noget helt tredje? Bare rolig, du kan nemlig altid gense TV 2s programmer, når det passer dig.

Med TV 2 Play er I garanteret underholdning til hele familien – også for de mindste! Telmore Play fungerer perfekt som et familieabonnement , hvor I kan deles om streamingen.

Der findes timevis af sjove og hyggelige film og serier, som sagtens kan underholde, mens du ser det nyeste afnsit af Nybyggerne. I har nemlig mulighed for at have hele 5 enheder registeret samtidigt, og op til 2 personer kan streame på samme tid. Så er der ikke længere behov for at slås om fjernbetjeningen. 
 

Vær den første til at se de nyeste afsnit med TV 2 Play

Med et TV 2 Play abonnement har du mulighed for at se snigpremierer på dine yndlings TV 2 programmer før alle andre. Se eller gense Badehotellet, Dexter, Minkavlerne, X-Factor eller nogle af de andre store programmer på TV 2s kanaler. TV 2 sørger for at uploade nyt indhold fra deres kanaler hver dag, så du altid er sikret den bedste underholdning fra allerhøjeste skuffe. Med et mobilabonnement med TV 2 Play er det underholdning på dine præmisser.

Telmore inkluderer et TV 2 Play Basis Partner abonnement, hvilket betyder, at du ikke har adgang til livekanalerne. Til gengæld er der ingen, der ser skævt til, når du streamer dit yndlingsafsnit af Stormester for femte gang. 
 

TV 2 Play på farten!

Jo, den er god nok. TV 2 Play kan streames hvor som helst, når som helst. Hvad end det er på vej hjem fra arbejde, hjemme i sofaen eller på båden i det Sydfynske Øhav, så kræver det kun en stabil internetadgang. 

Gennem TV 2 Play appen kan du nemt se TV 2s programmer på din mobil eller tablet, og er du mere til storskærm, kan du gennem et Chromecast eller AppleTV streame til netop den skærm, du ønsker. 

Går sommerferien til en destination i Europa, har du naturligvis stadig mulighed for at følge med i din yndlingsserie. EU-regler gør det muligt at benytte dit TV 2 Play abonnement, når du midlertidigt opholder dig uden for Danmark, men inden for EU – dét er smart!

Som du nok kan fornemme, så er du altså dækket godt ind, når du vælger ét af Telmores mobilabonnementer med TV 2 Play inkluderet. Det eneste du skal gøre er at finde dit yndlingsjogginsæt og popcornene frem og lade dig underholde af hundredevis af film og serier. 
 

Mobilabonnement med streaming hos Telmore

Der er et hav af muligheder for streaming i dit mobilabonnement. Hvis du er i tvivl om, hvilke streamingtjenester du skal have fat på udover TV 2 Play, så start med at danne dig et overblik over, hvilke mobilabonnementer vi har. Og hvis du er fuldstændig sikker på, hvad du vil have, så kan du selv sammensætte dit Telmore Play-abonnement. Se alle vores mobilabonnementer med streaming.