Sådan bruger du TV 2 PLAY

Hvordan får jeg en konto?

Du kan til enhver tid skifte dit abonnement på Mit Telmore.  Det gør du under Mit abonnement, hvor du trykker Skift abonnement og vælger en ny pakke.
Her kan du se alle de streamingtjenester, vi tilbyder.

Hvordan ser jeg TV 2 PLAY ?

Du kan nemt se dine yndlingsprogrammer på TV 2 PLAY – også når du er på farten.

Smartphone og tablet
For at se TV 2 PLAY skal du bare hente appen og logge ind.

iPhone/iPad : Kræver iOS 9.0 eller nyere.
Hent TV 2 PLAY fra Apple App Store.

Android smartphone/tablet : Kræver Android 5.0 eller nyere.
Hent TV 2 PLAY fra Google Play Butik.

Computer
For at se TV 2 PLAY på din computer åbner du TV 2 PLAY i din browser. Log ind med dit login til Mit Telmore, og du er i gang.
Det virker til de nyeste versioner af Microsoft Edge, Chrome eller Safari.

Smart TV
På Smart TV henter du appen, og logger ind. Se listen med Smart TV-enheder hvor du kan se TV 2 PLAY på deres hjemmeside.

Chromecast
Du kan bruge Chromecast sammen med en computer, mobil eller tablet. Sæt din Chromecast til dit TV med et HDMI-kabel, og sørg for at dit TV og den enhed du afspiller fra, er på samme WiFi-netværk.

Cast fra TV 2 PLAY-appen:
  1. Tænd for dit TV og Chromecast.
  2. Åbn TV 2 PLAY-appen på din smartphone/tablet.
  3. Afspil en film eller serie.
  4. Tryk på Chromecast-ikonet i afspilleren og vælg din Chromecast.
Cast fra din PC eller Mac:
For at caste fra en computer, skal du bruge Google Chrome-browseren .
  1. Åbn Chrome-browseren.
  2. Tryk på de tre prikker oppe til højre og vælg Cast.
  3. Vælg din Chromecast-enhed og opret forbindelse.
  4. Fanen bliver nu castet til dit TV.
  5. Gå ind på TV 2 PLAYs hjemmeside  og stream en film eller serie.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan registre op til 5 enheder med samme loginoplysninger.
Har du registreret 5 enheder men vil tilføje en ny, kan du slette gamle enheder og tilføje nye. Det gør du på din TV 2 PLAY-konto i din profil under Administrér enheder.

Kan flere være logget på TV 2 PLAY samtidig?

Du kan være logget på TV 2 PLAY på 2 enheder ad gang.
Det vil sige, at du fx både kan afspille fra din telefon og dit Smart TV samtidigt.

Kan jeg bruge TV 2 PLAY i udlandet?

Du kan bruge TV 2 PLAY, uanset hvor du rejser til eller befinder dig i Danmark. Det vil sige: Jylland, Fyn, Sjælland, Bornholm og de danske øer, Færøerne og Grønland.

Regler vedtaget i EU gør det muligt at bruge TV 2 PLAY, når du rejser indenfor EU.

Hvis du rejser udenfor EU, vil der være adgang til begrænset indhold. Du kan se mange af de programmer, TV 2 selv har produceret. Fx Nyhederne og GO’ morgen Danmark.

Hvilke enheder kan jeg bruge?

Mulighederne er mange. Du kan se TV 2 PLAY både på farten og derhjemme via enhederne:
  • iPad
  • iPhone
  • Android tablets og smartphones
  • Google Chromecast
  • Apple TV
  • PC
  • MAC
  • Udvalgte Smart TV
Du kan også læse mere om de forskellige enheder på TV 2 PLAYs hjemmeside.