Sådan bruger du Saxo

Hvordan får jeg en konto?

Du modtager en e-mail fra Telmore med et aktiveringslink til Saxo. Under oprettelsen vælger du selv adgangskode. Dit brugernavn er den mail, som er registreret ved Telmore.
  1. Klik på aktiveringslinket i mailen Login-oplysninger til Telmore Play
  2. Dit brugernavn er den mail, som er registreret ved Telmore ved oprettelsen
  3. Vælg ny adgangskode, som skal benyttes til at logge ind på Saxo.
  4. Godkend aftalevilkår for Saxo
  5. Du er nu klar til at bruge Saxo.

Hvordan kan jeg bruge Saxo?

Du kan benytte Saxos app på følgende slags enheder
  • iPad
  • iPhone
  • Android tablets, e-readers og smartphones
  • Apple CarPlay
Derudover understøttes selvfølgelig AirPlay.

Hvor mange enheder kan jeg registrere?

Du kan registrere op til 5 enheder til dit Saxo medlemskab.

Kan jeg benytte Saxo på flere enheder samtidig?

Du kan benytte Saxo på 1 enhed ad gangen men du kan opgradere til Saxo Premium hvor du kan dele medlemskabet med familien og læse og lytte på samme tid.

Kan jeg benytte Saxo i udlandet?

Ja, Saxo kan godt benyttes i udlandet. Du skal dog være opmærksom på, at alt indhold ikke er tilgængeligt i alle lande.
Du kan med fordel hente bøger ned på din enhed (download) og lytte til dem uden internet/offline. Sørg for, at dine lydbøger er downloadet 100%, og du kan teste om det virker ved at sætte din smartphone eller tablet til flytilstand.