Sådan virker TV2 PLAY Basispakken

Hvad er TV 2 PLAY Basispakken?

Med TV 2 PLAY Basispakken har du adgang til arkiv af serier, film og programmer på både computer, iPhone, iPad og Android-baserede smartphones og tablets.

Du har ikke mulighed for at streame TV 2's kanaler.

Hvordan kommer jeg i gang med TV 2 PLAY Basispakken?

Når du tilmelder dig TELMORE Play, opretter vi en konto hos TV 2 PLAY  for dig. Du modtager en e-mail fra TELMORE med dine login-oplysninger til TV 2 PLAY Basispakken.

Smartphone/tablet
For at se TV 2 PLAY Basispakken, skal du downloade en app.

* TV2 arbejder løbende med at udvide understøttelsen af Android. Læs her om hvilke enheder der ikke understøttes.

Computer
På både PC og MAC skal du have Microsoft Silverlight-plugin’et, version 5.1 eller nyere installeret. Bruger du Chrome, behøver du ikke Silverlight.
Derudover skal du have de nyeste versioner af Flash og Java installeret for at se animeret indhold og afspille film.

Javascript og cookies skal være aktiveret.

TV 2 PLAY Basispakken understøtter følgende browsere i seneste versioner:
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Chrome
  • Safari
TV2 PLAY Basispakken understøtter også nyere Smart TV fra Samsung, LG, Philips og Sony, samt Chromecast og Apple TV. Læs mere her

På hvor mange enheder kan jeg bruge mit login til TV 2 PLAY Basispakken?

Du kan registrere op til 5 forskellige enheder med dit TV 2 PLAY Basispakken abonnement.

Kan jeg se flere programmer samtidigt?

Ja, du kan kun bruge dit TV 2 PLAY Basispakken login på 2 enheder ad gangen.

Kan jeg se TV 2 PLAY Basispakken uden for Danmark?

Det er muligt at se de fleste danske TV 2-producerede udsendelser i arkivet.

Vil du gerne vide mere om TV 2 PLAY Basispakken, så kig her