Hvad sker der, når du har brugt din pakkes data?

Hvis du en måned bruger al din pakkes inkluderede data, sætter vi din datahastighed ned til 128 kbit/s på både dit primære SIM-kort og dit Datadeling SIM-kort, hvis du har sådan et. Vi sætter automatisk hastigheden op igen ved månedsskifte.

EKSTRA DATA ELLER SKIFT PAKKE

På Mit Telmore kan du vælge at købe ekstra data på 20 GB eller vælge at skifte til et abonnement med mere data

Læs mere om Tilvalg og Services