Hvad sker der, når du har brugt din pakkes data?

Hvis du en måned bruger al din pakkes inkluderede data, sætter vi din datahastighed ned til mellem 0 og 64 kbit/s på både dit primære SIM-kort og dit Datadeling SIM-kort, hvis du har sådan et. Vi sætter automatisk hastigheden op igen ved månedsskifte.
 

COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. TELMORE.dk bruger primært cookies til trafikmåling, login og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies
Bliv ringet op og få et godt tilbud
VIL DU RINGES OP MED ET GODT TILBUD?