Danmarks bedste mobilnet


Som Telmore-kunde får du 4G på TDC NETs mobilnetværk, som giver bedre 4G-adgang end de andre.

 

Bedste 4G dækning

Dækker geografisk bedst
 

 

Hurtigste hastighed

Surf hurtigt på internettet
 

 

Stabil streaming

Filmen starter med det samme
 

 

Se
beviset

Fra Teknologisk Institut og P3
 

Hvad betyder det for min oplevelse af 4G?

Hurtigere og mere fejlfri download og upload

Den gode dækning på TDC NETs mobilnetværk betyder fx at du lynhurtigt får forbindelse til en webside på internettet. 

Det er hurtigt at starte en video på YouTube, og du kan se film og serier uden afbrydelse på fx Max og Netflix. Med den hurtige hastighed kan du nemt uploade billeder på sociale medier og dele dem med familie og venner. Du kan også få lynhurtigt 5G hos os. Læs mere her
 

Skarp tale med 4G

Hos Telmore kan du foretage opkald over 4G-netværket, den teknologi hedder VoLTE.
Læs om VoLTE

 

Hvad er 4G?

4G er et mobilt signal, der giver meget høj internet-hastighed på mobildata. 4G står for "4. generation af Mobilt Bredbånd". Teleselskaberne sender 4G-signal ud på forskellige radiofrekvenser, så signalerne ikke forstyrrer hinanden. Derfor er der forskel på oplevelsen af dækning og hastighed hos de forskellige teleselskaber. Hos Telmore kan alle få 5G. Læs mere her  

 

Hvordan ser jeg, om jeg har 4G?

I toppen af skærmen på din mobiltelefon fortæller et lille ikon med teksten 4G eller 4G+, om du har adgang til 4G. Selv om TDC NET dækker geografisk bredt, kan det ske, at 4G-signalet ikke når dig. Sådan er det med alle teleselskabernes dækning. Så står der måske H+ eller Edge. Dvs. at du er på 3G- eller 2G-netværket. Hvis du har en 5G-ready telefon, så kan du få det ultrahurtige 5G. Læs mere her

 

Hvor dækker netværket?

Her kan du se vores  dækning  i dit område. 

TDC NET har på landsplan og i de enkelte regioner en markant bedre samlet mobilnetværksoplevelse* end sine konkurrenter ifølge ny rapport fra  Teknologisk Institut

*Den gode mobilnetværksoplevelse er af TDC NET defineret som: 30 sek. fejlfri mobiltelefonsamtale -30 MB download indenfor 15 sek. -30 MB upload indenfor 30 sek. -60 sek. DR TV uden buffering-ventetid.

 

4G eller WiFi?

Når din smartphone er på WiFi, bruger du ikke af dine GB i dit mobilabonnement. Men andre signaler og høj belastning kan forstyrre WiFi-signalet og give afbrydelser. 4G (LTE) giver internet med hurtig hastighed og stabil forbindelse. Du kan dele 4G-forbindelsen med din og andres computere via hotspot eller Datadeling. 

Ofte stillede spørgsmål om 4G

Har du lav hastighed eller ingen forbindelse til 4G (LTE) på din mobil, kan der være flere årsager. Du kan være omgivet af bygninger af beton eller termoruder, en bakke, eller måske kører du i tog. Se efter i toppen af skærmen på din mobil. Her står der, om du har 4G (TE). Hvis din smartphone slet ikke kan få forbindelse til internettet, kan det hjælpe at genstarte den. Og du kan sikre dig, at du har det rigtige abonnement med 4G-hastighed.   

Alle Telmores mobilabonnementer med tale og GB inkluderet giver adgang til 4G (LTE). Telmore Basis har også adgang til 4G (LTE), du skal blot være sikker på det er tilmeldt på Mit Telmore . Din smartphone skal kunne modtage 4G, og dit SIM-kort skal være relativt nyt. Læs mere i vores hjælpesektion eller ring til vores kundeservice, hvis du ikke kan løse problemer med 4G.
 
TDC NET dækker suverænt med internet til din smartphone, både når du har 2G, 3G og ikke mindst 4G (LTE). TTDC NETs master står solidt plantet rundt om i Danmark. Både i byerne og på landet giver de internet-forbindelse med høje hastigheder.

Giganten TDC NET lægger både tid, kræfter, knowhow og penge på bordet, når det handler om at bygge netværk, og det kommer dig til gode som Telmore-kunde. Det er efterhånden bredt anerkendt, at TDC NET har førertrøjen på, når det kommer til netværk. Når man lægger de 4G sammen med 3G og 2G, dækker TDC NET hele 99,5 % af Danmark.
 
Telmore bruger TDC NETs netværk, der er målt som landets suverænt bedste til 4G. Især på download- og upload-hastighed. Teknologisk Institut har målt TDC NET i forhold til konkurrenterne, og TDC NET giver markant bedre adgang til 4G end de andre danske tele-netværk.
 
I Danmark har du som forbruger langt bedre mulighed for hurtig hastighed på din smartphone og tablet end folk, der bruger nettet i andre lande. Danmark er godt med og vi har et stigende forbrug af GB. Mange bruger nettet mobilt på smartphone og tablet på samme måde, som vi for et par år siden brugte en bærbar computer. Ikke mindst på mobilen er høj hastighed på internet et must. Udviklingen flyver afsted, og de hurtige hastigheder med 4G (LTE) stemmer overens med streaming-tjenester som fx Netflix, og den øgede brug af musik, film og serier på mobile devices gør det nødvendigt med høje hastigheder på 4G (LTE). 
 
Alle får 5G med Telmore Play. Hos Telmore er der 5G fra Gedser til Skagen. Vi dækker lige nu 99,3% af DK – og det er altså fedt, når man streamer på farten eller derhjemme. Læs mere om 5G her
Hvis du har prøvet at have abonnement hos forskellige teleselskaber, ved du, at der kan være forskel på oplevelsen af dækning og hastighed på 4G (LTE). Du kan tænke på din mobiltelefon og alle mobilantennerne rundt om i landet som radiosendere og radiomodtagere. De skal kunne sende og modtage radiosignaler på bestemte frekvenser, for at de kan "tale sammen". De forskellige teleselskaber i Danmark sender 4G (LTE)-signalet ud på forskellige radiofrekvenser, så mobil-signalerne fra TDC NET, Telenor, Telia og 3  ikke forstyrrer hinanden. Præcis på samme måde som med 2G-netværk og 3G-netværk.
 
Derfor er der forskel på oplevelsen af 4G (LTE) hos de forskellige telefonselskaber. Telmore bruger TDC NET´s mobilnet, der er målt til Danmarks hurtigste og bedste mobilnet både mht. download og upload-hastigheder.
 
Netværks-masten sender signalet ud til antennen i din mobiltelefon. Når du fx kører i tog, flytter du dig med så høj hastighed, at 4G-signalet ikke når dig, før du er i den næste masts rækkevidde. Derfor kan det være svært at få signal i toget. Det er ens for alle udbydere, og har ikke så meget at gøre med kvaliteten af 4G-signalet hos det enkelte mobilselskab. Så står der måske H+ eller Edge i toppen af din mobiltelefon. Dvs. at du er på 3G eller 2G-netværket.
 
Når 4G LTE-signalet ikke når dig, kan det fx være fordi du befinder dig midt i en skov. Virvaret af blade dækker faktisk for et netværkssignal. Eller måske er du i en bygning med armeret beton eller har vinduer med termoglas. Alt sammen noget, som kan spærre for selv det mest gennemtrængende 4G-signal. 
 

Lynhurtigt 5G hos Telmore

Det kommer til at gå lynhurtigt, når du skal tjekke nyheder, streame serier og høre din yndlingsmusik. 5G er mange gange hurtigere end 4G, og der er så godt som ingen forsinkelse. 

Læs mere om 5G