Tilvalg og services

Telmore har forskellige services, tjenester og apps, der gør livet med en smartphone meget lettere og sjovere. Alt fra vores kæmpe mediepakke Telmore Play, der indeholder film og serier, musik og bøger over til WiFi-opkald og VoLTE. Her får du et overblik og info om, hvordan du får endnu mere ud af dit abonnement hos Telmore.

 

Mobilchef

Opret en gratis Mobilchef-konto og hold styr på flere numre samtidig. Ideel til erhverv og familieabonnement.
0 KR./MD.
Læs mere

Apps til dig

Hold styr på dit abonnement med vores Mit Telmore-app. Lyt til mere end 75 mio. musiknumre med Telmore Musik.
Telmore Musik
Lyt til 100 mio. musiknumre
Læs mere om Telmore Musik
Mit Telmore
Hold styr på dit abonnement.
Læs mere om Mit Telmore app'en

Tilvalg til Telmore Go

Telmore Go er en simpel løsning med en lav månedlig abonnementspris. Du betaler herudover en fast lav pris for hver sms og mms, du sender og hvert minut, du taler. 
 

Internet på mobilen
300 MB data at gå på nettet for på din mobil - se flere data pakker på Mit Telmore
29 KR./MD.
 

Ubegrænset sms og mms
Send ubegrænset sms’er og mms’er til danske numre.
69 KR./MD.

Bedre opkald med Telmores wifi-opkald og Volte - tryk på knapperne og læs mere

 

WiFi-opkald 

 

VoLTE

World Data

1 GB data til 129 kr.

Du kan nu tilkøbe data til udvalgte lande uden for EU. Det er smart, når du skal rejse længere væk så du undgår overraskelser på din regning. Hos os kan du let tilkøbe datapakker til følgende 12 lande: 

Australien, Færøerne, New Zealand, Thailand, Tyrkiet, USA, Kina, Malaysia, Hong Kong, Singapore, Canada og Japan.

Læs mere

Mere om tilvalg og services hos Telmore

Når du køber et mobilabonnement hos Telmore, skal du ikke bekymre dig om dit mobilforbrug, for hos os får du rigeligt med tale og masser af data. Derudover får du altid fri sms og mms. Der følger automatisk  4G med i alle mobilabonnementer – og 5G med i alle Play-pakker. Og fordi Telmore bruger TDC NET´s netværk, der for 9. år i træk er målt af Teknologisk Institut som landets bedste, skal du ikke tænke over, hvor i landet du er, for vi dækker dig. Lige meget om du sidder i et DSB-tog, metroen eller noget helt tredje, giver vi dig mulighed for at bruge din telefon.

Vores tilvalg og services er målrettet dig, der vil have den ekstra luksus ved et abonnement, der er tilpasset netop dig og dine behov. På den måde slipper du også for at betale for noget, du ikke har brug for, hvis du fx foretrækker Telmore GO frem for en af vores pakker. Vores tilvalg og services er kort sagt vores måde at give dig det, du ønsker på – hvad enten du ønsker mere tale, fri musik eller noget helt tredje.