Bedst i test

9. år i streg med Danmarks bedste mobilnet. Men hvem tæller?
Se abonnementer

Telmore bruger Danmarks bedste mobilnetværk


Teknologisk Institut har målt TDC NET til at være Danmarks bedste mobilnet. Vi er superstolte!

- Bedst i test - for 9. år i træk
- Du får 5G -dækning i 99,9 % af Danmark
- Du kan downloade 30 megabyte på kun 5 sekunder

Læs rapporten

Få hurtigt overblik over 5G

Hvad er 5G?


Det er næste generations mobilnetværk med enorm internethastighed. 5G er mange gange hurtigere end 4G, og der er så godt som ingen ventetid. Med 5G-mobilnetværk får vi mulighed for at bruge internettet på helt nye måder.

Du vil kunne downloade en film i HD på et øjeblik eller hente playlister på et splitsekund. Og selv når du spiller tunge computerspil, vil du opleve, at der er ultrakorte svartider og så godt som intet lag (når internettet hakker). Med virkelig kort reaktionstid (latency) er 5G perfekt til gaming.

 

Vores kunder har Danmarks bedste mobilnetværk

 
I 2024 blev mobilnetværket fra TDC NET for 9. år i træk målt af Teknologisk Institut som landets bedste.  Læs rapporten her

Hvordan får jeg 5G?


For at få 5G-hastighed skal du have et 5G-abonnement,
en 5G-ready smartphone og være i nærheden af en 5G-mast.

 5G-abonnement: ​ For at se, om dit abonnement har 5G, kan du logge ind på Mit Telmore . Har du det ikke, så kan du tilkøbe det for 29 kr. pr. måned. hvis du i forvejen betaler minimum 119 kr./md. for dit abonnement. Er du ny kunde? Så kan du købe en pakke til minimum 149 kr./md. Her er 5G inkluderet gratis i vores abonnementer .

5G-ready-mobil:  Der findes masser af 5G-ready mobiltelefoner på markedet. Se nedenfor hvilke telefoner, der lige nu er 5G-ready.

5G-netværk: Lige nu kan 99,3% af danskerne få 5G hos os via TDC NET. Se hvilken 5G-hastighed, du har, hvor du bor på vores dækningskort

Har du ingen af delene? Det er ikke noget problem. Du modtager stadig det samme internet fra 4G-mobilnetværket eller 3G og 2G. De tidligere generationer af netværk bliver ved med at være aktive længe endnu.

Hvilke telefoner har 5G?


Der findes allerede masser af 5G-ready telefoner.
I vores hjælpeunivers kan du se hvilke mobiler der allerede er testet og godkendt til vores 5G-netværk.
I vores shop  kan du under hver mobil se, om de er klar til 5G. Både iPhone , Samsung , Motorola, Sony osv. har allerede mobiler, der er klar til lynhurtigt 5G.

Hvor hurtigt er 5G?


Du vil kunne downloade en film i HD på bare et par sekunder, streame film og serier, der ikke hakker samt dele filer uden forsinkelser. Med lynhurtigt download er din playliste hentet ned på et sekund.

Med 5G er det din nye internet-virkelighed. I dag er hastigheden på 4G omkring 18-329 megabit pr. sekund. På 5G er internethastigheden over 1 gigabit pr. sekund. En gigantisk forskel! Slut med at spilde tiden med de nye ekstreme datahastigheder.

Og arbejdet med 5G betyder mange steder en forbedret hastighed for 4G, som bliver ved at være aktivt. Derfor kan du sagtens opleve netværksforbedringer, selv om du ikke kan modtage 5G-signal. Se din dækning her .


 

Ofte stillede spørgsmål om 5G

Alle vores mobilabonnementer, der koster over 149 kr. om måneden har 5G inkluderet. Så det er alle vores Telmore Play-abonnementer med streaming, som også fungerer super som familieabonnement .

På alle mobilabonnementer fra 119 kr./md. og op, kan der tilkøbes 5G for 29 kr. ekstra om måneden.
Bare rolig, selv om du ikke har en mobil, der er klar til 5G, kan du stadig gå på nettet med den. 4G, 3G og de gamle generationer af mobilnetværk bliver ved at være aktive. Så hvis du endnu ikke har købt en 5G-ready smartphone, fortsætter alt som normalt, også efter at den næste generation af mobilnetværk bliver tændt. Så har du bare internetforbindelse via 4G eller et af de øvrige netværk.
Danskerne bruger mere og mere data, og derfor er vi nødt til at investere i 5G og få mere kapacitet i mobilnettet for at kunne håndtere det. Desuden kommer 5G til at skabe en masse nye muligheder for innovation, og det skal mobilnetværket være klar til, hvis vi skal følge med den teknologiske udvikling.

5G har langt højere hastigheder og kortere svartider end 4G, og enheder vil derfor kunne kommunikere bedre med hinanden og stort set uden forsinkelser. Ude i fremtiden kan den udvikling skabe mulighed for fx fjernoperationer ved hjælp af robotter og selvkørende biler.

4G-teknologi har gjort det muligt at bruge internettet til meget mere end at læse emails, streame film, høre musik og bruge sociale medier. Den nye måde at koble dagligdags brugsgenstande på nettet bliver kaldt for Internet of Things (IoT), og 5G gør med sin massive kapacitet udviklingen på området markant.
Målinger viser, at den samlede stråling fra mobiltelefoner, wifi og andre apparater, som i dag udsender ikke-ioniserende stråling, er svag og ligger langt under grænseværdierne for det sundhedsskadelige niveau. Det påvirker ikke sundhed for hverken mennesker eller dyr.

Hos Telmore og TDC NET har vi fuldt fokus på din sikkerhed, og vi overholder naturligvis de grænseværdier, der er for stråling. Og strålingsniveauet kommer fortsat til at ligge langt under dem, den dag 5G-nettet er fuldt udbygget.

Sundhedsstyrelsen vurderer i tråd med al tilgængelig forskning på området, at der ikke er en sundhedsrisiko forbundet med 5G.