Hold styr på dit forbrug med en pakke

Udover Saldokontrol kan du også holde godt styr på forbruget ved at tilmelde dig en pakke. Så får du tale, sms, mms og data til en fast lav månedspris.

Der er mange penge at spare med en pakke, og hvis du kombinerer den med at spærre for overtakserede tjenester og afmelde Udlandstelefoni, kan du langt hen ad vejen sikre dig imod, at forbruget løber løbsk:

• Du kan sende et ubegrænset antal sms'er og mms'er.
  • Hvis du overskrider pakkens datamængde, sætter vi hastigheden ned resten af måneden. Du betaler ikke ekstra.
  • På Mit TELMORE kan du holde øje med, hvor meget af pakkens taletid, du har brugt. Når taletiden er brugt, taler du til TELMOREs sædvanlige lave minuttakst.
Vi har flere forskellige pakker, så der er helt sikkert også en pakke, der passer til netop dit behov.