Overvejer du at opsige dit TELMORE-abonnement?

Vent med at beslutte dig til du har talt med os

Overvejer du at opsige dit abonnement, så ring til os på tlf. 7021 8900 og tast 1 og herefter 4. Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om din situation.

Synes du ikke, at dit nuværende abonnement passer til dine behov, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde et abonnement som passer dig bedre. Hvis abonnementet skal skifte ejer, så klarer vi også det.

Det er ikke muligt at opsige online. Du skal således ringe til os, hvis du overvejer at opsige dit abonnement, eller lade os ringe dig op.

Hvis du vil flytte dit nummer til et andet selskab, skal du ikke opsige hos os, da dit nummer så ikke kan flyttes. Tal med dit nye selskab om processen.

Du har 30 dages opsigelsesvarsel
Du har 30 dages opsigelsesvarsel fra den dag, vi modtager din opsigelse. Dit TELMORE-nummer kan opsiges når som helst i løbet af måneden. Når de 30 dage er gået, lukker vi dit nummer. Herefter går vi i gang med at opgøre dit forbrug.

Hvis du flytter dit nummer til et andet teleselskab, tager flytningen typisk 1 måned på grund af opsigelsesvarslet på 30 dage.

Det tager 20 dage at opgøre dit forbrug
Når dit nummer er lukket, går der ca. 20 dage, før alt dit forbrug er endelig opgjort. Så er vi sikre på, at alt dit forbrug er registreret. Opkald i udlandet kan fx være en del forsinket.

Vælg hvordan restsaldo skal udbetales
I op til 20 dage efter dit nummer er opsagt, kan du logge på Mit TELMORE og vælge, hvordan du vil have en evt. restsaldo udbetalt. Du kan vælge at få  udbetalt til bankkonto eller til et andet TELMORE-nummer.