Opsætning af modem B315

Her finder du en komplet guide til opsætning af din B315 router fra Huawei.

Din Router

Din router lader dig gå på internettet med din PC, Mac, smartphone, spillekonsol, tablet, etc., via TELMOREs netværk. Du kan også bruge din router som trådløs router til kablet bredbånd.

Du logger på routeren på samme måde, som du vil logge på ethvert andet Wi-Fi-netværk.

B315 router

1. Strømindikator. Lyset viser om routeren er tændt.

2. Netværksindikator. Viser netværkets status.

Cyan: tilsluttet 4G-netværk

Grøn: tilsluttet kablet netværk.

Rød: SIM-kortet er ikke genkendt, PIN-kode-problem, eller routeren kan ikke koble på et netværk.

3. Wi-Fi indikator. Lyser: Wi-Fi er tændt. Blinker: en WPS-opkobling er i gang. Slukket: Wi-Fi er ikke tændt.

4. LAN/WAN indikator. Tændt: Mindst en LAN-port er tilsluttet. Blinker: data strømmer gennem en LAN-port. Slukket: intet er tilsluttet LAN-portnen.

5. Signalstyrke. Jo flere barrer der er tændt, jo bedre er signalet.

6. SIM-kort holder.

7. Her tilsluttes evt. antenner.

8. WPS-knap. Hold inde i 2 sekunder indtil Wi-Fi indikatoren blinker. Tryk herefter på WPS-knappen på enheden du ønsker at tilslutte.

9. Tænd og sluk. Hold inde i 3 sek. for at tænde eller slukke.

10. Reset-knap. Hold inde i 10 sekunder for at gendanne fabriksindstillinger.

11. Her tilsluttes strømadapter.

12. LAN-porte. Her kan tilsluttes computere og andre enheder, som ikke har trådløst internet.

13. WAN-port. Her sættes bredbåndskabel i for at bruge routeren som trådløst router. Kan også bruges som endnu en LAN-port.

14. USB-port. Bruges til USB-lagringsenheder som harddiske, sticks, mv., samt USB-printere.

15. Telefonstik. Kan ikke bruges.

Installation

Indsæt dit SIM-kort som på nedenstående illustration

Indsæt SIM

Tag aldrig SIM-kortet ud når routeren er i brug, da det kan skade SIM-kort og router.

Tilslut kabler

Tilslut router 1. Strømadapter

2. PC, Mac, andet udstyr

3. USB-stick

4. Trådløse enheder

Tilslut antenner

Hvis routeren skal fungere i et miljø med skidt signal, kan det hjælpe at installere de medfølgende antenner. Følg vejledningen nedenfor.

Tilslut antenne 1. Sluk routeren og fjern strømadapteren.

2. Åbn dækslet, evt. med brug af en nøgle, papirclips eller lignende. Gem dækslet.

3. Skru antennerne fast.

4. Peg antennerne opad for det bedste signal.

Brug routeren til dit kablede bredbånd

Du kan også bruge din router sammen med dit kablede bredbånd.

Tilslut bredbånd 1. Strømadapter

2. PC, Mac, andet udstyr

3. USB-stick

4. Bredbåndskabel

5. Trådløse enheder

Opsætning af Wi-Fi forbindelse

Find dit netværks-ID og kodeord i bunden af routeren.

Find SSID og WIFI key

Kobl herefter på routeren med de ønskede enheder.

Tilslut netværk

Konfigurer din router

Når en enhed er sluttet til din router, skal du åbne en browser, og gå til http://192.168.8.1.

Brugernavn er admin, og kodeord er admin. Det anbefales at ændre disse.