Opsætning af modem E5577

Her finder du en komplet guide til opsætning af dit E5577 modem fra Huawei.

Dit Modem

Dit modem lader dig gå på internettet med din PC, Mac, smartphone, spillekonsol, tablet, etc., via TELMOREs netværk. Du kan også bruge dit modem til at forstærke dit hjemmenetværk.

Du logger på modemmet på samme måde, som du vil logge på ethvert andet Wi-Fi-netværk.
Tilslut devices til modemmet

Lær dit modem at kende

Modemmet 1. Tænd/sluk knap

2. Skærm

3. Mikro-USB port

4. MENU-knap

Skærmen

Skærmen

1. Roaming. data-roaming er slået til.

2. Signalstyrke. Her vises den nuværende signalstyrke via antallet af barrer.

3. Netværkstype. Her kan du se, om du er på et 2G, 3G eller 4G netværk, eller tilsluttet et eksisterende WIFI-netværk.

4. Status på datatilslutning.

5. Batteriniveau.

6. SMS-beskeder.

7. WIFI, antal tilsuttede enheder, 5Ghz netværk tændt.

8. Trafikstatistik. Her vises data brugt i den indeværende måned, samt den samlede tilgængelige mængde data. Denne funktion er kun til reference, du finder dit nøjagtige forbrug på Mit TELMORE.

Menuskærmen

Du navigerer i menuen ved at bruge MENU til at scrolle ned, og TÆND/SLUK til at bekræfte valg. Du kommer tilbage ved at vælge BACK øverst på skærmen.

Update skærm

Når ny software er tilgængelig, bliver du gjort opmærksom på det. På update-skærmen kan du vælge at opdatere (UPDATE) eller ignore opdateringen (IGNORE).

SSID (Netværksnavn) og password

Du kan finde netværksnavnet og din adgangskode på en label under dækslet, som vist nedenfor.

Begge dele står også i displayet, når routeren er oppe at køre.

Du kan også finde dem i menuen under Device Info.

SSID og WIFI key

Du kan ændre begge dele på administrationssiden. Læs here herom her.

Installation

Installer SIM-kort, evt. SD-kort og batteri i henhold til nedenstående illustration. SIM-kortet er længst mod højre på tegningen.

Indsæt SIM

Opladning af batteriet

Batteriet oplades via mikro-USB-porten. Sæt et kabel i modemmet, og kobl det i en PC, Mac eller oplader.

PIN-Godkendelse

Hvis du ikke kan komme på nettet, selv om alt tilsyneladende er som det skal være, er PIN-godkendelse muligvis slået til. Gå ind på administrationssiden og slå PIN-godkendelse fra.

Log på administrationssiden

• Sørg for, at dit device er sluttet til modemmets netværk.
  • Åbn en browser, og gå til http://192.168.8.1. Er den adresse optaget på netværket, vil modemmet automatisk skifte. Du kan finde den ændrede adresse i menuen på modemmet.
  • Log ind. Som udgangspunkt er brugernavnet admin, og kodeordet er admin. Det anbefales at lave disse om.

Strømsparefunktion

Når modemmet ikke har været i brug i nogen tid, slukkes skærmen automatisk, og tænder ved tryk på en vilkårlig knap. I menuen kan du vælge, om signalet skal slukkes hvis ingen devices bruger netværket i længere tid.

WiFi-forstærker

For at bruge Wi-Fi-forstærker-funktionen, skal du vælge Wi-Fi extender i menuen, og slå den til. Log herefter ind på administrationssiden under indstillinger, og vælg Wi-Fi extender. Scan efter netværk, og vælg det ønskede. Du kan nu bruge dit modem til at udvidde rækkevidden på dit hjemmenetværk.

Gendan fabriksindstillinger

Hvis du glemmer dit brugernavn, kodeord eller netværksnavn, kan du gendanne fabriksindstillingerne ved at holde RESET-knappen inde indtil modemmet genstarter.

Returner til fabriksindstillinger