Tilmeld dig udlandstelefoni

Brug dit mobilabonnement i udlandet.

Tilmeld dig Udlandstelefoni

Hvis du vil ringe til Danmark eller til udenlandske numre, når du er i udlandet, skal du være tilmeldt udlandstelefoni. 

For at tilmelde dig udlandstelefoni skal du have et abonnement med EU-roaming eller Telmore Basis.
 
Gælder dit abonnement kun i Danmark, kan du skifte dit abonnement nemt og hurtigt på Mit Telmore. Her kan du også se hvilket abonnement du har under ’Abonnement’.
 

Hvad er udlandstelefoni?

Udlandstelefoni er en service, der giver dig mulighed for at bruge din mobiltelefon i udlandet. Når du er tilmeldt Udlandstelefoni, kan du bruge dit mobilabonnement til at ringe hjem til Danmark eller til udenlandske numre, når du er ude at rejse. Du kan også ringe til dem, du rejser sammen med.

Du bliver ofte automatisk tilmeldt Udlandstelefoni, når du køber et mobilabonnement hos Telmore. Det er gratis at tilmelde sig Udlandstelefoni. Du kan også afmelde dig servicen, hvis du ikke vil bruge den.

Når du er hjemme i Danmark, behøver du ikke at være tilmeldt Udlandstelefoni for at ringe til danske mobilnumre i udlandet. Når du befinder dig i på dansk grund, betaler du normal takst til alle danske mobilnumre, selvom modtageren opholder sig i udlandet. Vær dog opmærksom på, at modtageren betaler for at modtage opkaldet efter taksten i det pågældende land.

Vil du også bruge data, så du kan sende mms'er, gå på Facebook, dele feriebilleder og bruge GPS i udlandet? Så skal du tilmelde dig Data i Udlandet . Du kan læse gode råd og se, hvordan du sætter et loft, der spærrer ved 450 kr.

Med roaming i EU  kan du bruge dit abonnement som hjemme i Danmark, når du rejser i 36 EU-lande. Her er du automatisk tilmeldt Udlandstelefoni.
Har du brug for at ringe til Danmark eller til udenlandske numre, når du er i udlandet, kan du tilmelde dig Udlandstelefoni helt gratis hos Telmore.
 

Mere om udlandstelefoni

 

Opkald fra udlandet

Du skal være tilmeldt Udlandstelefoni for at kunne ringe fra udlandet. Når du ringer fra udlandet, er det til en bestemt takst afhængig af det land, du befinder dig i. Find priser for opkald i udlandet .
 

 

Opkald til udenlandske numre

Du skal være tilmeldt Udlandstelefoni for at kunne ringe til udenlandske numre. Priserne for opkald til udenlandske numre er forskellige, afhængig af hvilket land du vil ringe til. Find priser for at ringe til udenlandske numre .

 

Opkald fra Danmark

Ringer du fra Danmark til danske numre i udlandet koster det almindelig dansk takst. Vær dog opmærksom på, at modtageren betaler for at modtage opkaldet efter taksten i det pågældende land.
 

 

Data

Vil du også kunne bruge data, når du er i udlandet, skal du også tilmelde dig Data i Udlandet
 

Satelittelefoni

Rejser du med færge så som DFDS, Stenaline eller lign. i udlandet, kan du opleve, at rederiet benytter en privat operatør, der ikke er omfattet af Telmores roamingpriser samt EU-tariffen. Få oplyst priser på opkald fra færger via dette link.

Hvis du befinder dig nær kyster eller andre steder med manglende dækning, kan du også her risikere at din telefon hopper på en satellitforbindelse. Vær derfor opmærksom på at benytte de udenlandske operatører vi samarbejder med, så du undgår dyre satellitopkald.


Roaming i EU

Med roaming i EU kan du trygt bruge din mobil og dit abonnement når du rejser i EU landene.