Aktiver SIM-kort

Hvis du har bestilt et nyt SIM-kort til dit nummer på Mit TELMORE, skal det aktiveres, før det virker. Det gør du samme sted, som du bestilte det:

• Log ind på Mit TELMORE og tryk på menupunktet SIM-kort & Spærring.
  • Her trykker du på knappen Aktiver SIM-kort.
  • Bekræft ved at trykke på knappen Aktiver på næste side.

Dit nye SIM-kort aktiveres nu. Oftest tager det kun få minutter, men der kan gå op til 24 timer. Dit gamle SIM-kort vil virke, indtil det nye SIM-kort er aktivt. Herefter vil det gamle være inaktivt.

Så snart du har aktiveret SIM-kortet, vil du modtage en e-mail med dine nye PIN- og PUK-koder. Koderne vil også fremgå under dit nye aktiverede SIM-kort på Mit TELMORE under punktet SIM-kort & Spærring.

Hvis du har Datadeling og dermed flere SIM-kort til samme mobilnummer

Når du er tilmeldt Datadeling, har du flere SIM-kort til samme nummer. Dit primære SIM-kort og op til 3 Datadeling SIM-kort.

Du aktiverer også Datadeling SIM-kortet på Mit TELMORE under punktet SIM-kort & Spærring. Find det Datadeling SIM-kort i oversigten, der skal aktiveres, og tryk på linket Aktiver Datadeling SIM-kort.

Der er ikke knyttet PIN og PUK-koder til et Datadeling SIM-kort.