Navigation niveau 2
Søg i vores hjælpeunivers

Søg på andre emner

Mit Telmore
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden.
Her finder du alt, hvad der er værd at vide om dit SIM-kort. Find PIN- og/eller PUK-kode. Se, hvordan du bestiller nyt SIM-kort og husker at aktivere det, så det er klar til brug.

Læs om datadeling, hvor du kan dele data fra ét abonnement med et familiemedlem eller en tablet/iPad. Find den rette størrelse SIM til din nye mobiltelefon eller find dit SIM-kortnummer, også kaldet ICCID.