Bestil og aktiver dit SIM-kort

Bestil nyt SIM-kort

Har du brug for et nyt SIM-kort koster det 99 kr. hvis du ringer ind til os. Du kan dog selv bestille et gratis på Mit Telmore.

Sådan bestiller du et nyt SIM-kort: Du får en mail med en ordrebekræftelse inden for 24 timer.

Har du mistet din mobiltelefon eller er den blevet stjålet?
Har du mistet din telefon, skal du spærre dit SIM-kort, så dit abonnement ikke bliver misbrugt af uvedkommende. Når du har spærret dit SIM-kort, kan du bestille et nyt.

Spær dit SIM-kort her.

Lås din mobil
Du kan også låse din mobil, så den ikke kan bruges af andre.

Har du en iPhone, gør du det med Find min iPhone:
Sådan låser du din iPhone

Har du en Android-mobil, der er tilknyttet en Google-konto, gør du det via Google:
Sådan låser du din Android-mobil via Google

Har du en Samsung-mobil, kan du også bruge Samsungs Find min mobil:
Sådan låser du din Samsung-mobil

Hvilken størrelse SIM-kort får jeg?

Dit nye SIM-kort fra Telmore er et såkaldt Triple SIM-kort, der passer til alle telefoner, tablets og modems. Et Triple SIM-kort er et SIM-, et Micro SIM- og et Nano SIM-kort i ét. Du klikker bare den størrelse ud, som passer til netop din enhed.

Husk at aktivere dit nye SIM-kort

Du skal aktivere dit SIM-kort, før du kan bruge det.

Sådan aktiverer du dit nye SIM-kort:

• Log ind på Mit Telmore
  • Vælg SIM-kort og spærring i menuen
  • Tjek, at dit nye SIM-kortnummer står under Dit nye SIM-kort
  • Tryk på Aktiver SIM-kort
Hvis dit nye SIM-kortnummer ikke står på siden, beder vi dig kontakte os, så vi kan undersøge det nærmere.

Hvad er et SIM-kort?

Et SIM-kort er et lille kort af plastik med en indbygget chip, som du sætter i din mobiltelefon. Dit telefonnummer er tilknyttet dit specifikke SIM-kort, som du får fra dit mobilselskab.

SIM står for Subscriber Identity Module og har til formål at gøre din telefon og dit telefonnummer identificerbare for dit teleselskab.

Et SIM-kort kommer i tre forskellige størrelser. I dag bruger langt de fleste mobiltelefoner den mindste størrelse, nemlig Nano-SIM. Når du bestiller et kort fra Telmore, indeholder det alle tre størrelser. Du klikker bare den størrelse ud, der passer til din mobil eller smartphone.

Hvad er ICC eller ICCID?

ICC eller ICCID er et særligt SIM-kort-nummer, som hører sammen med dit personlige abonnement. Det er et såkaldt SIM-id, som identificerer dit SIM-kort.

Når du skifter abonnement, skal du have nyt SIM-kort, selv om du tager dit telefonnummer med over til det nye selskab.