Hvordan bestiller jeg et nyt SIM-kort?

Du kan købe et nyt SIM-kort på selvbetjeningssiden Mit TELMORE under menupunktet Mine SIM-kort.

Log ind og bestil her

Mine SIM-kort

Bestil SIM-kort

Et nyt SIM-kort koster 99 kr., og du modtager det inden for 2-3 hverdage.
Når du modtager SIM-kortet, skal du aktivere det på Mit TELMORE under Mine SIM-kort. Herefter modtager du en e-mail med dine nye PIN og PUK-koder. Bestiller du nyt SIM-kort via kundeservice, afsendes e-mailen med koder med det samme.

Log ind i Mit TELMORE og bestil her

Videovejledning:

Generelt om SIM-kort

Når du modtager et nyt SIM-kort fra TELMORE, vil det være et såkaldt Kombi SIM-kort, der kan bruges i alle telefoner, tablets og modems. Et Kombi SIM-kort er et SIM-kort, et Micro SIM-kort og et Nano SIM-kort i ét.

Få tre SIM-kort i et

Husk at gemme informationerne fra dit gamle SIM-kort
Husk at gemme alle de informationer fra dit gamle SIM-kort, du ønsker at bevare, på din telefon. Så kan du overføre informationerne til det nye SIM-kort, når du har sat det i telefonen.

4G og dit SIM-kort
Når du bestiller et nyt SIM-kort, vil det nye SIM-kort understøtte 4G.

Læs mere om, hvordan du får 4G

Spærring/genåbning af SIM-kort

Ønsker du at spærre eller genåbne dit SIM-kort, kan du se hvordan du gør her.