Sådan finder du dine koder til Mit TELMORE, TELMORE Play, PIN og PUK-kode

Når du er kunde hos TELMORE kan der være koder, som du skal holde styr på. Det er bl.a. til Mit TELMORE, TELMORE Musik, TELMORE Play eller koder til dit SIM-kort (PIN og PUK-koder). Du kan finde et overblik over dine koder på Mit TELMORE Klik her, hvis du har glemt din personlige PIN-kode

Når du har oprettet dit nummer hos TELMORE, så sender vi dig efterfølgende en e-mail, hvori du finder din adgangskode til vores selvbetjeningsunivers Mit TELMORE samt dine PIN og PUK-koder.

PIN og PUK-koder

PIN og PUK-koder kan altid findes under punktet "Mine SIM-kort" på Mit TELMORE.

PIN og PUK-koder
Har du glemt din personlige PIN-kode?

Måske har du selv ændret din PIN-kode til noget andet, end der står på Mit TELMORE. I så fald kan du gøre følgende:
  • Tast din PIN-kode forkert 3 gange.
  • Telefonen beder om din PUK-kode
  • Indtast din PUK-kode. Den finder du på Mit TELMORE under Mine SIM-kort
  • Indtast ny PIN-kode: det må ikke være samme PIN-kode, som du tidligere har brugt, og heller ikke 0000 eller 1234.

Du logger ind på Mit TELMORE ved at klikke på hængelåsen i højre hjørne og indtaste dine oplysninger:

Klik på hængelåsen for at logge ind i Mit TELMORE

Sådan ændrer du din kode til mit telmore

Hvis du ønsker at ændre din kode til Mit TELMORE, skal du logge ind på Mit TELMORE med din nuværende kode og under Min profil, kan du under Login-oplysninger, redigere din adgangskode.

Koder til TELMORE Play

Koder til TELMORE Play kan du finde i Mit TELMORE under TELMORE Play-fanen, og i mailen du modtog da du tilmeldte dig TELMORE Play.