Leveringstid på iPhone med nummerflytning

Hvis du først skal have flyttet dit nummer, bliver din nye telefon afsendt, når dit nummer er flyttet endeligt over til os, og du har været logget ind på Mit TELMORE for at bekræfte købet af telefonen.

Hvis du er ny kunde hos TELMORE, vil din telefon først blive afsendt den dag du er aktiv kunde.

Vi kan desværre ikke sende dig telefonen, før du er aktiv kunde hos os, da din binding først starter, når dit nummer er endeligt flyttet til os.