Navigation niveau 1
Søg i vores hjælpeunivers

Søg på andre emner

Mit Telmore
Selvbetjening i lommen
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden. 
Læs alt om køb af mobiltelefon hos Telmore. Se, hvordan du sender den til reparation, hvis den går i stykker. Hjælp til fejlsøgning, hvor du selv kan løse dit problem. Og under emnet opsætning for Android eller iPhone kan du dykke ned i de to styresystemer. Læs om levering og returnering og om sikkerhed og virus.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores cookieinformation og persondatameddelelse.