Guide – Opsætning af Zyxel NR2101

Har du Mobilt Bredbånd hos Telmore, får du tilsendt en lånerouter. Har du en Zyxel NR2101 5G-router, også kaldet MiFi-router, kan du være online på alle dine enheder overalt.

Routeren bruger 5G-data over mobilnetværket, og derfor får du et SIM-kort med til den. SIM-kortet har ikke nogen PIN-kode.

Sådan kommer du i gang

Før du går i gang, skal du have din router, dit Nano SIM-kort (det er den mindste størrelse) og en WiFi-enhed (mobil/tablet/PC) klar til brug.

1. Tag låget af routeren og fjern batteriet.

2. Indsæt forsigtigt simkortet i simkortåbningen og notér dig netværksnavnet (SSID) og koden (WiFi Key). Begge dele står dér, hvor batteriet har siddet.

3. Sæt batteriet på plads, og sæt låget på igen.

4. Tryk på Strøm-knappen og slip den, når skærmen tændes.

5. Kontroller om routeren er korrekt tilsluttet til mobilnetværket.

Sådan kommer du på nettet

Nu skal du have fat i den enhed, du vil gå på nettet fra. Fx din pc eller tablet.

1. Åbn listen over wi-fi-netværk i nærheden. Er du på en pc, åbner du listen ved at klikke på netværksikonet nederst på skærmen.

2. Vælg det netværksnavn, der stod på routeren (SSID).

3. Tast den kode, du også fandt på routeren (WiFi Key).
Forbindelse er hermed oprettet og du er klar til at gå på nettet.