Guide – Opsætning af ZyXEL WAH7706

Her finder du en komplet guide til opsætning af din WAH7706 router fra ZyXEL.

Installation af hardware

1. Kontroller, at WAH7706 er slukket. Åbn bunddækslet fra bagsiden af WAH7706.

2. Fjern batteriet hvis der er et. Åbn metal-slottet. Indsæt et SIM-kort og et micro-SD-kort (valgfrit) vandret, så de passer med kortholder og så metal-kontaktområdet vender nedad i slottet, lås herefter SIM-kortet ved at skubbe det ind (og SD-kort).  Være OBS på at  WIFI navn og nøgle fremgår her  på enhedens klistermærke, dette skal du benytte for at tilgå routers wifi.  Dette kan også ses ved at trykke på WPS knappen på siden under Tænd/sluk-knappen.

3. Indsæt batteriet med dets guld-kontaktpunkter vendende nedad mod guld-kontaktpunkterne i batterikammeret. Genmonter bunddækslet.

4. Tilslut micro-USB-kablet til en computer eller en notebook for at oplade batteriet. Tjek i Windows proceslinje, eller Macintosh-pop-up-vinduet for at se, om WAH7706 er installeret korrekt.

5. Fjern WAH7706 fra computer eller notebook når batteriet er helt opladet. For at tænde for WAH7706, tryk og hold Tænd/sluk-knappen indtil “ZyXEL” vises på OLED-skærmen. Når du vil slukke for WAH7706, tryk og hold Tænd/sluk-knappen indtil “Shut Down” vises på OLED-skærmen.

Ændring af standard Wi-Fi-indstillinger

Wi-Fi 2.4G

SSID: ZyXEL_"Sidste fire cifre i MAC-adressen"

Key: XXXXXXXXXX

(Wi-Fi-nøglen er på enhedens klistermærke.)

Wi-Fi 5G LTE

SSID: ZyXEL_"Sidste fire cifre i MAC-adressen"_5G

Key: XXXXXXXXXX

(Wi-Fi-nøglen er på enhedens klistermærke.)

Via en computer eller notebook

1. Tilslut din computer eller notebook til WAH7706 ved brug af et micro-USB-kabel. Åbn webbrowseren fra din computer og indtast den standardiserede administrations-IP-adresse (192.168.1.1). Indtast brugernavnet admin og adgangskoden 1234, klik herefter på login.

2. Startskærmen vises. Klik på Setup Wizard (opsætningshjælpeprogrammet) for at ændre standard-Wi-Fi-indstillinger i Trin 2, Set Up Wi-Fi.

Via mobilenhed

1. Tilslut din mobilenhed trådløst til WAH7706. Åbn webbrowseren fra din mobilenhed og indtast den standardiserede administrations-IP-adresse (192.168.1.1). Indtast brugernavnet admin og adgangskoden 1234, tryk herefter på login.

2. Startskærmen vises. Tryk på SSID 1 eller SSID 2's tre cikler i bunden, for at ændre standardindstillingerne. Sørg for, at det korrekte SSID (2,4G eller 5G) er aktiveret. Brug de nye indstillinger for at gentilslutte.

Fejlsøgning

Strøm og hardwareforbindelser

- Sørg for at SIM-kortet og batteriet er korrekt sat i ZyXEL WAH7706 Modemmet.

- Sørg for, at micro USB-kablet er tilsluttet korrekt.

Adgang og login

- Sørg for, at du bruger den korrekte IP-adresse.

• Standard IP-adressen er 192.168.1.1.
  • Hvis du har ændret IP-adressen og glemt det, skal du nulstille enheden til fabriksindstillingerne.

- Sørg for, at din internetbrowser ikke blokerer pop op-vinduer og har JavaScript aktiveret.

- Sørg for, at du har indtastet brugernavn og adgangskode korrekt. Standardadgangskoden er 1234. Hvis dette ikke virker, skal du nulstille enheden til fabriksindstillingerne.

Internetadgang

- Sørg for at indsætte et SIM-kort i kortholderen, inden du tænder WAH7706.

- Log ind på webkonfiguratoren (admin, 1234 er standard brugernavn og kodeord). Klik på Installationsguiden, og kontroller derefter indstillingerne i Trin 1 Konfigurer Internet.

- Sørg for, at det trådløse LAN er aktiveret på WAH7706.

- Sørg for, at den trådløse adapter (installeret på din computer) fungerer ordentligt.

- Sørg for at du bruger den korrekte SSID og nøgle.