Hjælp til Saxo-login

Hvad er mit login til Saxo?

Du skal logge ind hos Saxo med dit brugernavn og din adgangskode. Da du aktiverede dit Telmore Play-abonnement med Saxo, har du selv oprettet en bruger og adgangskode til Saxo.

Brugernavn:  Den mail du har brugt ved oprettelse
Adgangskode:   Du valgte selv en adgangskode, da du oprettede din konto.

Aktivér Saxo medlemskab

Har du endnu ikke aktiveret dit Saxo medlemskab, kan du gøre dette nemt fra Mit Telmore, under sektionen Telmore Play, Mine tjenester .

Ved aktivering skal du blot følge anvisningerne fra Saxo. Her kan du aktivere et nyt Saxo medlemskab, eller tilknytte dit eksisterende Saxo medlemskab til Telmore, således at vi overtager din betaling, så længe du har et aktivt Telmore Play abonnement. Vær dog opmærksom på de forskellige medlemskabstyper.

Jeg har glemt mit brugernavn

Dit brugernavn vil være den e-mailadresse du har brugt ved oprettelse af Telmore Play. Hvis du har aktiveret dig hos Saxo og har glemt hvilken mail du har brugt som brugernavn, skal du kontakte Saxos kundeservice .

Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode til Saxo, kan du bestille en ny adgangskode her . Du får en mail, hvor du kan lave en ny adgangskode.