Opsætning af modem B525

Her finder du en komplet guide til opsætning af din B525 router fra Huawei.

Oversigt over din router

Opsætning af Huawei B525

a) Strømindikator   b) Indikator for netværksstatus

c) Wi-Fi/WPS-indikator   d) LAN/WAN-indikator

e) Indikator for signalstyrke   f) Effektindgang

g) LAN/WAN-port   h) Eksterne antennestik

i) USB-port   j) Port til fastnettelefon

k) Nulstillingsknap   l) mikro-SIM-kortstik

m) WPS-knap   n) Tænd/sluk-knap

Opsætning

Opsætning af Huawei B525

Indsæt et mikro-SIM-kort i mikro-SIM-kortstikket som vist i det foregående diagram, og slut herefter strømadapteren til B525-routeren. Routeren vil automatisk tænde og søge efter tilgængelige mobilnetværk.

De følgende indikatorer tændes, når routeren har oprettet forbindelse til et netværk.

Opsætning af Huawei B525

Undlad at indsætte eller fjerne et mikro-SIM-kort, når routeren kører, da dette kan påvirke ydeevnen eller beskadige mikro-SIM-kortet.

Tilslutning til din routers Wi-Fi-netværk

Opsætning af Huawei B525
Når routeren har oprettet forbindelse til et mobildatanetværk, kan du slutte din computer eller mobiltelefon til routerens Wi-Fi-netværk for at få adgang til internettet. Se standardnavnet til det trådløse netværk (SSID) og adgangskoden (Wi-Fi-NØGLE) på etiketten på routerens bund.

Når indikatoren lyser vedvarende, er Wi-Fi aktiveret. Se afsnittet om hjælp på routerens webbaserede administrationsside for at aktivere eller deaktivere Wi-Fi.

Sørg for omgående at skifte Wi-Fi-netværkets navn og adgangskode på den webbaserede administrationsside for at forhindre uautoriseret adgang til dit Wi-Fi-netværk. Når du har skiftet adgangskoden, skal du oprette forbindelse til routerens Wi-Fi-netværk igen.

Konfiguration af din router

Opsætning af Huawei B525

Du kan konfigurere routeren ved hjælp af den webbaserede administrationsside. Se standard-IP-adressen, brugernavnet og adgangskoden på etiketten på bunden af routeren.

Du kan finde flere oplysninger i afsnittet om hjælp på den webbaserede administrationsside.

Du vil blive bedt om at ændre standardadgangskoden til den webbaserede administrationsside for at forhindre uautoriserede brugere i at ændre routerens indstillinger.

Valgfri konfigurationer

Tilslutning af flere enheder

Du kan slutte en computer eller fastnettelefon til routeren for at få adgang til internettet, foretage telefonopkald og mere.

Opsætning af Huawei B525

Adgang til internettet via en Ethernet-port

Du kan slutte routeren til en vægmonteret Ethernet-port ved hjælp af et Ethernet-kabel for at oprette forbindelse til internettet, når du har opbrugt din tilladte datamængde.

Konfigurer de relevante indstillinger på den webbaserede administrationsside, før du opretter forbindelse til internettet via en Ethernet-port. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet om hjælp på den webbaserede administrationsside.

Opsætning af Huawei B525

Download af Huawei HiLink App

Du kan hente Huawei HiLink App herunder, og konfigurere routeren fra din telefon.

Huawei HiLink App til Android

Huawei HiLink App til iOS

Yderligere oplysninger

Hvis du oplever problemer med routeren:

• Genstart routeren.
  • Se afsnittet om hjælp på den webbaserede administrationsside.
  • Gendan routerens fabriksindstillinger.
  • Kontakt kundeservice.
Du kan komme direkte i kontakt med Huawei support på tlf 70 14 01 41, mandag til fredag fra 9 til 18.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan gendanner jeg fabriksindstillinger?

Når der er tændt for routeren, skal du trykke på genstartsknappen i ca. 3 sekunder med en spids genstand, indtil -indikatoren begynder at blinke. Ved gendannelse af fabriksindstillinger ryddes alle tilpassede indstillinger. Gå forsigtigt frem.

Hvordan kan jeg oprette forbindelse til routeren med WPS (Wi-Fi Protected Setup)?

1. Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret på klienten.
2. Hold WPS-knappen nede i to til fem sekunder for at konfigurere en 2,4 GHz WPS-forbindelse, eller hold WPS-knappen på routeren nede i over fem sekunder for at konfigurere en 5 GHz WPS-forbindelse.

Hvorfor er det viste indhold på webbrugergrænsefladens administrationsside ikke opdateret?

Det afhænger af din browsers cache, om indholdet til din enhed på webbrugergrænsefladens administrationsside er opdateret.

Ryd cachen i din browser manuelt (åbn din browser, og vælg Internetindstillinger > Generelt > Browserdata > Slet), og genstart webbrugergrænsefladens administrationsside.

Fejlfinding

Hvorfor er den runde indikator rød, når jeg har afsluttet konfigurationen af routeren?

1. Kontrollér, at du har et fungerende mikro-SIM-kort, og sørg for, at det er indsat korrekt.
2. Flyt routeren til et åbent rum, hvor der ikke er noget, der står i vejen, og sørg for, at du har et tilgængeligt mobilnetværk i dit område.
3. Kontakt kundeservice, hvis problemet varer ved.

Hvorfor har den runde indikator en vedvarende status, som er cyan, blå eller gul, mens signal-indikatoren er slukket?

Dit mobilnetværk har dårligt signal. Flyt routeren til at et sted med bedre signal.

Hvorfor har jeg ikke adgang til routerens webbaserede administrationsside?

1. Sørg for, at din computer er sluttet til routeren via et Ethernet-kabel eller med Wi-Fi.
2. Sørg for, at din computer er konfigureret til automatisk at indhente en IP-adresse og DNS-serveradresse.
3. Genstart din browser, eller prøv at bruge en anden browser.
4. Gendan routerens fabriksindstillinger, hvis problemet varer ved.