Sådan blokerer og anmelder du fupopkald

Oplever du at blive ringet op af udenlanske numre, du ikke kender til? Så er det højst sandsynligt fupopkald. Ved fupopkald er det vigtigt, at du:

1. Ikke tager telefonen, når du bliver ringet op
2. Blokerer telefonnummeret, så du ikke modtager flere fupopkald
3. Anmelder telefonnummeret, du mistænker for at være fup.
Anmeld telefonnummeret her
 

SÅDAN BLOKERER DU TELEFONNUMRE

Du kan blokere indgående telefonopkald på både Apple og Android mobiltelefoner. 

APPLE

  • Gå til "Seneste opkald"
  • Tryk på infoikonet ud fra nummeret du vil blokere
  • Gå til bunden af siden og tryk "Bloker"
  • Bekræft blokering ved at trykke "Bloker kontakt"

ANDROID

  • Gå til "Mistede opkald"
  • Tryk på nummeret du mistænker som fupnummer
  • Tryk på infoikonet
  • Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne af mobilen
  • Tryk "Bloker"

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores cookieinformation og persondatameddelelse.