Søg på andre emner

Selvbetjening i lommen
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden. 
Få hjælp til at beskytte din mobil og dine personlige oplysninger imod virus og fupopkald. Læs om hvilke former for virus der findes, hvad de gør, og hvordan du fjerner dem. Både på iPhone og Android. Du kan også læse om forskellige typer af fupopkald, så du er forberedt, hvis en svindler prøver at snyde dig.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores cookieinformation og persondatameddelelse.