TELMORE til TELMORE

Kender du mange, der er kunder hos TELMORE, eller er hele familien måske hos TELMORE? Så er TELMORE til TELMORE en perfekt service til dig.

For 29 kr. om måneden kan du ringe ubegrænset til alle vores 700.000+ kunder.

Fakta om TELMORE til TELMORE

• Du taler kvit og frit den første time; derefter bliver du takseret som normalt. Husk, at du selvfølgelig altid kan afbryde samtalen, før du har talt i en time, og ringe op igen, uden at det koster noget.
  • TELMORE til TELMORE gælder taleopkald, der foretages og modtages i Danmark. Det gælder ikke opkald foretaget til eller fra udlandet, videoopkald, sms, mms eller andre tjenester.
  • Den, du ringer til, behøver ikke at være tilmeldt TELMORE til TELMORE.

Du kan læse mere om TELMORE til TELMORE og tilmelde servicen her.