Kom godt i gang med TELMORE Voicemail

Med TELMORE Voicemail får du nemt et overblik over dine voicemail-beskeder, og kan afspille, spole frem og tilbage, søge og dele dine beskeder, alt sammen på en nem og overskuelig måde. Du bliver guidet igennem funktionerne herunder.

Hent appen

Du downloader appen via nedenstående links til henholdvis iOS (iPhones) og Android-telefoner.

iOS

Android

Login

Indtast telefonnummer

Når du åbner app'en første gang, skal du indtaste dit TELMORE-telefonnummer, og klikke på pilen.

Indtast PIN-kode

Du modtager herefter en SMS med en 6-cifret PIN-kode, som skal indtastes i app’en. Du er nu klar til at bruge TELMORE Voicemail.

Afspil beskeder

Afspilning af beskeder

1. For at afspille en besked, skal du blot klikke på den. Nye beskeder er markeret med fed skrift.

2. Når en besked afspilles, kan du følge med i bunden af skærmen, hvor en afspilningsbar viser, hvor i beskeden du befinder dig.

3. Du kan spole frem og tilbage i beskeden ved at trække i den røde indikator, og du kan sætte beskeden på pause.

Beskedens afsender, dato og længde fremgår af afspilningsbaren, som automatisk forsvinder, når beskeden er slut.

Del og lås beskeder

Del og lås dine beskeder
Del og lås dine beskeder på IOS

Hver besked har sin egen menu, som åbnes ved at klikke på de 3 prikker til højre i beskeden.

Fra menuen kan du vælge følgende:
  • Ring tilbage til afsenderen
  • Send en SMS til afsenderen
  • Opret kontakt hvis nummeret ikke er i dine kontakter
  • Del besked via SMS eller email, eller sociale netværk
  • Lås besked for at være sikker på ikke at komme til at slette den
  • Slet besked, forudsat at beskeden ikke er låst

Skift mellem telefonnumre

Skift telefonnummer
Skift telefonnummer IOS

Med TELMORE voicemail kan du være logget ind med flere TELMORE-telefonnumre ad gangen, og dermed samle telefonsvarerbeskeder fra flere numre i den samme app.

Klik på det aktive nummer, og derefter på Tilføj nummer, og indtast det nye nummer. Der vil herefter blive sendt en PIN-kode til nummeret, som skal indtastes i app'en, før beskederne til det pågældende nummer bliver lagret i app'en.

Du skifter herefter mellem de aktive numre i denne menu.

Søgning

Søg del 1

Klik på luppen i højre hjørne for at søge i dine beskeder.

Søg del 2

Du kan søge på navn og telefonnummer.

Indstillinger

TELMORE Voicemail indstillinger
TELMORE Voicemail indstillinger IOS
  • Slå telefonsvarer til og fra. Det kan være praktisk at slå telefonsvareren fra, hvis du skal opholde dig i længere tid på et sted uden internetadgang, f.eks. i udlandet.
  • Under Modtag notifikationer og SMS-notifikationer kan du vælge hvordan din telefon skal gøre dig opmærksom på nye beskeder.
  • Brug kun Wi-fi kan slås til, hvis du ikke ønsker at bruge mobildata på at hente beskeder. Selv om beskeder kun fylder 4 kb pr. sekund, kan det være praktisk at slå fra, hvis du f.eks er i udlandet.
  • Ringetid: Her kan du vælge hvor længe telefonen skal ringe før svareren slår til. Det kan vare mellem 5 og 30 sekunder.
  • Adgang til kontakter skal slås til, hvis du ønsker navne og billeder på afsenderen ud for dine beskeder.
  • Afspil via højtaler afgør om du lytter til dine beskeder gennem telefonens højtaler, eller gennem "telefonrøret", altså ved at tage telefonen op til øret.

TELMORE Voicemail indstillinger del 2
TELMORE Voicemail indstillinger IOS del 2
  • Under Godkendte enheder kan du se og administrere hvilke telefoner der har installeret app'en, og har adgang til det aktive telefonnummer. skal en telefon ikke længere have adgang, kan du fjerne den her, eller ved at henvende dig til kundeservice på tlf: 70 21 89 00
  • Gendan gammel telefonsvarer: Ønsker du ikke længere at anvende TELMORE Voicemail, kan du gendanne din gamle telefonsvarer ved at klikke her. Vær opmærksom på, at du dermed sletter alle beskeder fra denne telefonsvarer.
  • Du kan også nemt logge ud af din TELMORE Voicemail på de enkelte enheder. Vil du logge enheden på igen, skal du igennem opsætningen af din TELMORE Voicemail igen. Beskeder modtaget i TELMORE Voicemail kan ikke tilgås i den tidligere telefonsvarer.

TELMORE Voicemail indstillinger IOS del 3

På iOS enheder er det nødvendigt at slå push-notifikationer til og fra via indstillinger på din telefon. Du vil derfor blive dirigeret til indstillinger for at foretage denne handling under Meddelelser. Her er det også muligt at give appen adgang til din telefons kontakter og mikrofon. Tillad opdatering af apps i baggrunden for at aktivere automatisk opdatering af appen.

Indtal velkomsthilsen

Indtal velkomsthilsen

Du kan personliggøre din TELMORE Voicemail ved at indtale en personlig velkomsthilsen. Klik på Velkomsthilsen under Instillinger. Her kan du optage en ny hilsen, og afspille eller slette den nuværende.
Optag en ny ved at klikke på mikrofonen. Klik stop når din hilsen er slut. Du kan så lytte til din hilsen ved at klikke Afspil, optage igen, eller aktivere den du har optaget ved at klikke Gem. En hilsen kan maksimalt vare 120 sekunder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der hvis min mobil bliver stjålet?

Du kan tage kontakt til kundeservice på tlf. 70 21 89 00, som kan sørge for, at adgangen til app’en bliver trukket tilbage. Således har andre ikke adgang til private talebeskeder via app’en på den stjålne mobiltelefon.

Hvor lange kan beskeder være?

Hvis talebeskeden ikke indeholder nogen form for lyd de første 15 sekunder, vil beskeden ikke blive gemt. Beskeder kan højst vare 240 sekunder, så du ikke modtager lange lommeopkald.

Hvordan ændrer jeg appens sprog?

Appen tilpasser sig automatisk telefonens sprog, så for at ændre sproget i appen, skal det også ændres i telefonens indstillinger.

Hvorfor er alle mine tidligere talebeskeder slettet?

Talebeskeder, du har modtaget før du er blevet TELMORE Voicemail bruger, vil ikke blive overført til app’en. Hvis du tidligere har anvendt TELMORE Voicemail, men har valgt at gendanne din gamle voicemail, er alle dine talebeskeder blevet slettet permanent.