Oversigt over enheder, hvor du kan bruge TELMORE Play

Du kan bruge TELMORE Play på din smartphone, tablet og din computer. Herunder finder du en oversigt over, hvilke styresystemer eller programmer, der skal være på din enhed, for at du kan bruge fx HBO Nordic, TV2 Play eller TELMORE Musik.

iPhones og iPads bruger begge iOS. Hvis du har sørget for at holde din iPhone eller iPad opdateret løbende, så bør det ikke være nødvendigt for dig at tænke over, hvilken version, du har. Oplever du, at en af TELMORE Play-tjenesterne ikke virker, så kan det være fordi, at din iPhone eller iPad ikke er opdateret tilstrækkeligt, eller at din enhed er så gammel, at den ikke kan køre et så nyt system, som der er behov for.

Andre smartphones og tablets såsom Samsung, Sony, Huawei, LG og HTC bruger som oftest Android som styresystem. Som med iPhone og iPad, så bør du ikke skulle tænke på noget, hvis du løbende har opdateret din smartphone eller tablet. Du kan dog opleve de samme problemer, hvis din enhed ikke er opdateret, eller for gammel.

TELMORE Play tjenester på mobil

Bruger du TELMORE Play på en computer, ligemeget om det er en PC eller Mac, så kan du herunder se, hvilke TELMORE Play-tjenester, der virker i en internetbrowser. En internetbrowser er fx Internet Explorer, Chrome og Firefox. Det er det samme program, som du bruger til at surfe på internettet. Du kan også se med hvor mange enheder, du kan bruge én tjeneste på samme tid. Enheder er en samlet betegnelse for smartphones, tablets og computere.

TELMORE Play tjenester på computer