Datadeling og SIM-kort

Hvad er Datadeling?

Med Datadeling får du et ekstra SIM-kort med i dit abonnement. Så kan du dele data med andre, eller være online på flere telefoner/tablets på samme tid. Det kan være en rigtig god løsning til fx en studiecomputer eller børnenes iPads.

Hvordan får jeg Datadeling?

Du skal være tilmeldt en pakke for at få Datadeling. Når du tilmelder dig
Datadeling, får du et ekstra SIM-kort til dit abonnement. Du kan altså bruge af din pakkes inkluderede data fra dit Datadeling SIM-kort.

Med et Datadeling SIM-kort til din pakke undgår du et separat data-abonnement til fx din tablet. Og du har flere muligheder for at få brugt alt data i din pakke.

Hvad koster Datadeling?

Datadeling er en månedlig service til 29 kr./md. Prisen på 29 kr./md. er for 1 stk. Datadeling SIM-kort. Ønsker du 2 Datadeling SIM-kort til din pakke, betaler du derfor 58 kr. om måneden.

Tilmeld dig servicen Datadeling på selvbetjeningssiden Mit TELMORE. Gå ind under punktet Mit abonnement eller SIM-kort & Spærring.

Hvordan kender jeg forskel på mine SIM-kort?

Du finder en oversigt over alle dine SIM-kort på selvbetjeningssiden Mit TELMORE. Gå ind under punktet SIM-kort & Spærring. Her står alle dine SIM-kort listet med SIM-kortnumre. Via SIM-kortnummeret kan du identificere dit primære SIM-kort og dit/dine Datadeling SIM-kort.

På bagsiden af dit Datadeling SIM-kort står et SIM-kortnummer. Det kan du bruge, hvis du bliver i tvivl om, hvilket SIM-kort du står med i hånden.

Kan jeg bruge mit Datadeling SIM-kort i udlandet?

Datadeling kan desværre ikke bruges i udlandet.

Kan jeg bruge mit primære SIM-kort og mit Datadeling SIM-kort på samme tid?

Når du har flere SIM-kort tilknyttet samme pakke, kan du bruge dem på samme tid - uafhængigt af hinanden. Du kan altså læse e-mails på din mobiltelefon, mens du er på nettet på din tablet.

Du kan dog ikke bruge dit Datadeling SIM-kort til mobiltelefoni.

Du kan få et overblik over vores mobilabonnementer lige her

Mit SIM-kort virker ikke. Hvad gør jeg?

Du kan finde hjælp i denne guide