Datadelings-SIM-kort

Hvad er datadeling?

Datadeling giver dig et ekstra SIM-kort, så du kan dele mobildataen i dit abonnement med andre. Del data med dine børn eller vær online på flere telefoner eller tablets på samme tid.

Datadeling kan være en rigtig god løsning til fx en studiecomputer eller børnenes iPads.

Bemærk: Ikke alle abonnementer har mulighed for at få tilmeldt et datadelingskort. Kontakt vores kundeservice og hør om netop dit abonnement kan tilkøbe et datadelingskort.

Hvordan får jeg datadeling?

Du skal have mobilabonnement eller Mobilt Bredbånd hos os for at få Datadeling.

Når du tilmelder dig Datadeling, får du et ekstra SIM-kort til dit abonnement. Du kan bruge af din pakkes inkluderede data fra dit Datadeling SIM-kort.

Med et Datadeling SIM-kort undgår du et separat data-abonnement til fx din tablet. Det er perfekt til dig, der ikke bruger al mobildata i dit abonnement.

Hvad koster datadeling?

Datadeling er en månedlig service til 39 kr./md. Prisen på 39 kr./md. er for 1 stk. Datadeling SIM-kort. Ønsker du 2 Datadeling SIM-kort til din pakke, betaler du derfor 78 kr. om måneden.

Tilmeld dig servicen Datadeling på selvbetjeningssiden Mit Telmore. Gå ind under punktet Mit abonnement eller SIM-kort & Spærring.

Hvordan kender jeg forskel på mine sim-kort?

Du finder en oversigt over alle dine SIM-kort på Mit Telmore, dit helt eget selvbetjeningsunivers. Gå ind under punktet SIM-kort & Spærring. Her står alle dine SIM-kort listet med SIM-kortnumre. Via SIM-kortnummeret kan du se dit primære SIM-kort og dit/dine Datadeling SIM-kort.

På bagsiden af dit Datadeling SIM-kort står et SIM-kortnummer. Det kan du bruge, hvis du bliver i tvivl om, hvilket SIM-kort du står med i hånden.

Kan jeg bruge mit datadeling sim-kort i udlandet?

Datadeling kan desværre ikke bruges i udlandet.

Kan jeg bruge begge sim-kort samtidig?

Når du har flere SIM-kort tilknyttet samme abonnement, kan du bruge dem på samme tid - uafhængigt af hinanden. Du kan fx læse e-mails på din mobiltelefon, mens du er på nettet på din tablet.

Du kan dog ikke bruge dit Datadeling SIM-kort til mobiltelefoni. Det vil sige, at du ikke kan bruge det til at ringe og sende sms’er med. Det kræver et mobilabonnement.

Mit sim-kort virker ikke?

Få hjælp, hvis dit SIM-kort ikke virker .

Virker datadeling med 5G?

Nej, datadeling er ikke muligt på 5G.