Er din iPhone langsom?

Oplever du, at din iPhone er blevet meget langsom? Der er forskellige ting, du kan gøre, for at afhjælpe problemet.

En iPhone er efterhånden så avanceret, at den mest af alt minder om en lille computer. Ligesom en computer, har din iPhone også behov for at blive genstartet jævnligt for at frigive såkaldte RAM ressourcer i telefonen. Vi anbefaler, at du genstarter din iPhone hver 1-2 dage. Det behøver ikke være i mere end et par sekunder ad gangen.

Husk også at lukke ned for apps du ikke bruger. Tryk to gange i træk på Hjem-knappen - herefter kan du lukke for apps enkeltvis.

Forældet software

Er din iPhone ikke fuldt opdateret, kan det også være årsagen til, at din iPhone ikke virker optimalt. Vi anbefaler derfor, at du altid holder telefonen opdateret med den nyeste software, som du kan hente via iTunes. Sådan softwareopdaterer du din iPhone

Meget data påvirker hukommelsen

Hvis du har fyldt hukommelsen helt op med musik og programmer, kan det være årsagen til at din iPhone virker langsommere. Jo mere data der ligger på din iPhone, jo mere data skal telefonen kigge igennem for at finde den rigtige data. Vi anbefaler derfor, at du kun har den musik, du skal bruge liggende på telefonen. På den måde undgår du, at din iPhone skal arbejde ekstra meget for at komme igennem alle informationerne på telefonen.

Nulstil telefonen

Har du prøvet både at softwareopdatere og slette data, men din iPhone er stadig langsom? Så er det en god idé at nulstille din telefon.

Tag backup af din iPhone. Sådan tager du backup af din iPhone

Nulstil derefter telefonen. Sådan nulstiller du din iPhone

Vent med at indlæse alle dine data igen (det gælder både musik, programmer, mailkonti osv.), og se om telefonen kører bedre uden alle disse data. Indlæs derefter informationerne en efter en, så burde din iPhone virke upåklageligt igen.

Er du på udkig efter en ny iPhone, kan du finde den lige her i vores shop.