Søg på andre emner

Selvbetjening i lommen
Mit Telmore-appen er altid lige ved hånden. 
Alt om apps, Apple-id og iMessage og hvilken størrelse SIM-kort, din iPhone bruger. Læs om batteri og om at dele internet med din computer eller venner, familie og kolleger via et mobilt hotspot. Bliv klogere på at overføre dine kontakter fra din gamle til din nye iPhone og om at sætte din e-mail op.

COOKIES

Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du surfer videre på hjemmesiden, går vi ud fra at det er ok med dig.
Læs vores cookieinformation og persondatameddelelse.