MMS på iPhone

Har du problemer med at sende mms, kan det skyldes flere forskellige ting. Nedenfor finder du de løsninger, der oftest fikser problemet

MMS er ikke sat korrekt op

Den typiske årsag til, at mms ikke virker, er fordi, internet ikke er sat korrekt op. Du kan finde en detaljeret vejledning til opsætning af internet på din iPhone her

Husk at slukke og tænde din iPhone, efter du har sat den op til internet.

Kan du ikke sende og modtage MMS?

Det kan være, at du er kommet til at slå MMS fra på din iPhone. Den kan du slå til igen og det du, ved at gå ind i
  • Indstillinger
  • Beskeder
Her kan du slå ”Mms-besked” til eller fra.

Slå MMS til

Afhjælper ovenstående dig ikke, kan fejlen skyldes, at du står forkert på vores central. Kontakt kundeservice på tlf. 7021 8900, så kan vi hjælpe dig.

Kan du ikke finde "Mobildatanetværk"

Hvis du prøver at sætte din iPhone op til mms men ikke kan finde punktet ”Mobildatanetværk”, er der en logisk forklaring: Så har du på et tidligere tidspunkt installeret vores operatørindstillinger, hvilket betyder, at du har fået en automatisk opsætning ind på telefonen.

Den automatiske opsætning sætter Internet, mms, tethering og mobilsvar op for dig med det samme. Det betyder, at du bare skal slukke og tænde din iPhone, så burde det hele virke.

Virker det mod forventning ikke, skyldes det højest sandsynligt, at du er sat forkert op på centralen. Kontakt kundeservice på tlf. 7021 8900, så kan de hjælpe dig med det samme.