Opsætning i Android

Android er et af de mest udbredte styresystemer til smartphones. Android er udviklet af Google og er en gratis platform, som benyttes af en lang række mobilproducenter heriblandt HTC, Samsung, LG, Sony, Motorola og Huawei.

Android er Open Source, hvilket betyder at det er åbent for, at alle kan udvikle programmer, spil osv. til platformen, og at de virker på tværs af alle mobilproducenterne. Der findes allerede flere hundrede tusinde forskellige apps til Android, så der burde være noget for enhver smag. Se hvilke apps, TELMORE anbefaler, i vores smartphone-univers herunder:

Har du allerede fået dig en smartphone, kan du læse, hvilke oplysninger du bruger til at opsætte MMS, Internet, Email og Wifi på din smartphone:

MMS med Android

Du skal bruge følgende oplysninger for at sætte MMS op på din Android-mobil:

• APN: mms (med små bogstaver)
  • MMS-Proxy: 194.182.251.15
  • MMS-Port: 8080
  • MMSC: http://192.168.241.114:8002
  • APN-type: mms
  • Automatisk opsætning af MMS
Alle telefoner købt hos TELMORE er som standard opsat til MMS og Internet når du modtager telefonen. Virker det mod forventning ikke, anbefaler vi, at du forsøger med en manuel opsætning

Internet med Android

Du skal bruge følgende for at kunne sætte Internet op på din Android telefon:
  • APN: internet (med små bogstaver)
  • APN-type: default
  • Automatisk opsætning af Internet
Alle telefoner købt hos TELMORE er som standard opsat til MMS og Internet når du modtager telefonen. Virker det mod forventning ikke, anbefales det at du henter en automatisk opsætning til din telefon her

E-mail med Android

1. Internet opsætning

For at kunne sende og modtage e-mails, skal du sikre dig at du har en internetforbindelse på din mobiltelefon.

2. Kontakt din e-mailudbyder

Du skal kontakte din e-mailudbyder, for at få alle de nødvendige informationer for at kunne sætte din telefon op til e-mail:

3. Du skal have følgende informationer fra din mailudbyder

Indgående oplysninger:
  • Mailtype (IMAP eller POP3)
  • Brugernavn
  • Adgangskode
  • Indgående mailserver
  • Indgående mailport
  • Skal SSL/TSL være slået til eller fra
Udgående oplysninger:
  • Brugernavn
  • Adgangskode
  • Udgående mailserver
  • Udgående mailport
  • Skal SSL/TSL være slået til eller fra
Har du en Mail for Exchange skal du bruge følgende:
  • Brugernavn
  • Adgangskode
  • Domæne
  • Serveradresse

Opsætning af WiFi-hotspot på Android

Hvis du har Android 2.2 eller nyere kan du oprette WIFI-hotspot ved følge denne guide:

• Vælg "Indstillinger" og "Trådløst og netværk"
  • Aktiver "Bærbar Wi-Fi-hotspot"
  • Gå herefter ind i "Indstillinger for bærbar Wi-Fi-hotspot"
    • Her kan du indtaste et valgfrit navn til dit hotspot, samt
    • Vælge sikkerhedskryptering (vi anbefaler WPA2) og adgangskode
  • Bekræft at der er sat hak ved "Bærbar Wi-Fi-hotspot"
Du kan nu finde dit oprettede netværk på andre enheder og computere.